100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

O
Océane
Afgelopen zondag heb ik online twee zakken hondenbrokken besteld. Ik kende die webshop nog niet, maar het prijsverschil met andere winkels was zo groot dat ik besloot het toch maar eens te proberen...Lees verder
I
Ines
Op maandag 9 januari heb ik medicatie besteld voor onze hond op de website van het bedrijf. De dierenarts had het voorgeschreven. Normaal kost het 200 euro per maand, maar bij dit bedrijf was het d...Lees verder
E
E. Claeys
Ik heb zoveel over Royal Canin Satiefy 6kg kattenkorrels gehoord en toen zag ik dat ze bij Miscota te koop waren voor een iets lagere prijs dan normaal! Dus ik heb meteen 2 zakken besteld voor €95 ...Lees verder
L
Lievens
Na mijn vorige bestelling ben ik opnieuw tevreden over de grote bestelling hondenvoer die ik bij Miscota heb geplaatst. De bestelling werd netjes binnen een week geleverd en er was geen enkel probl...Lees verder
E
E. Claessens
Ik heb altijd een goede ervaring gehad met het team van Miscota. Ze zijn snel, efficiënt, vriendelijk, professioneel en dankbaar. Hier geen klachten! Ik blijf zeker bij hen kopen vanwege de kwalite...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee zakken hondenbrokken

  Afgelopen zondag heb ik online twee zakken hondenbrokken besteld. Ik kende die webshop nog niet, maar het prijsverschil met andere winkels was zo groot dat ik besloot het toch maar eens te proberen. Ik betaalde met Paypal en de volgende dag kreeg ik al een berichtje dat mijn bestelling onderweg was. Spijtig genoeg bleek bij aankomst één van de zakken beschadigd te zijn, waarschijnlijk door het transport. Gelukkig waren de brokken nog prima en hebben mijn honden er al lekker van gegeten! Ik was aangenaam verrast door de snelle levering en het vriendelijke advies van de klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop levermedicatie hond

  Op maandag 9 januari heb ik medicatie besteld voor onze hond op de website van het bedrijf. De dierenarts had het voorgeschreven. Normaal kost het 200 euro per maand, maar bij dit bedrijf was het de helft goedkoper. Na het lezen van enkele slechte reviews was ik een beetje bezorgd. Gelukkig kreeg ik al de volgende dag een mail dat de bestelling was verzonden en kon ik het op de 11e volgen met track en trace. Op 13 januari was het netjes bezorgd. Ik ben dus heel tevreden over de service van het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling Royal Canin Satiefy 6kg kattenkorrels

  Ik heb zoveel over Royal Canin Satiefy 6kg kattenkorrels gehoord en toen zag ik dat ze bij Miscota te koop waren voor een iets lagere prijs dan normaal! Dus ik heb meteen 2 zakken besteld voor €95 en dat was echt een koopje. Maar toen kreeg ik na 3 dagen geen levering en begon ik me zorgen te maken. Gelukkig kwamen de zakken uiteindelijk aan op 12 juni en ze waren helemaal in orde! Gelukkig hoefde ik me geen zorgen te maken over die "Spaanse oplichter" opmerkingen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grote bestelling hondenvoer

  Na mijn vorige bestelling ben ik opnieuw tevreden over de grote bestelling hondenvoer die ik bij Miscota heb geplaatst. De bestelling werd netjes binnen een week geleverd en er was geen enkel probleem. Het voer heeft een houdbaarheidsdatum van 1,5 jaar, dus daar hoef ik me ook geen zorgen over te maken. Wel vind ik het een beetje vreemd dat de communicatie via e-mail in het Engels verloopt, maar dat maakt me zeker niet uit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename ervaring

  Ik heb altijd een goede ervaring gehad met het team van Miscota. Ze zijn snel, efficiënt, vriendelijk, professioneel en dankbaar. Hier geen klachten! Ik blijf zeker bij hen kopen vanwege de kwaliteit van hun producten, de snelheid, het brede assortiment, de klantenservice en de aanbiedingen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Visvoer gekocht

  Ik vond het echt super leuk om met Miscota te praten, ze hebben me echt goed geholpen en waren super snel in het reageren op mijn e-mails. Ik heb visvoer gekocht en het kwam netjes en keurig verpakt aan, precies op tijd. Ik ben echt heel tevreden over Miscota!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Breed assortiment, goede prijzen, zorgvuldig verpakt

  Ik ben altijd blij met mijn aankopen bij Myscota. Ze hebben een groot assortiment waardoor ik alles vind wat mijn huisdieren nodig hebben. De prijzen zijn eerlijk en als mijn bestellingen aankomen, zijn ze altijd goed verpakt en beschermd. Als er toch eens een probleem is, lost de klantenservice dit snel op. Ik ben heel tevreden met dit platform en ik ga nergens anders meer winkelen voor mijn huisdierbenodigdheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verrassend positief

  Ik deed een aankoop en checkte daarna de reviews, moet zeggen dat ik eerst wat bezorgd was, maar het viel allemaal best wel mee. Er was een probleempje met de voorraad van een product, maar ze hebben me super goed geholpen met het aanbieden van verschillende alternatieven. Super bedankt Eva voor je hulp en de updates over mijn bestelling. Zeker weten dat ik nog eens zal bestellen.


Anderen bekeken ook