ErvaringenSite

  Ervaringen Misioo

  Is u kind bijna jarig en bent u online aan het zoeken naar een leuk en origineel cadeau? Dan zult u verstelt staan wat er online allemaal aangeboden wordt en is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien. Een website die je in deze zoektocht tegen zou kunnen komen is die van het bedrijf Misioo. Ze bieden producten aan voor kinderen, waaronder ballenbakken en claimen dat deze veilig en kwalitatief zijn. U als consument heeft als uitdaging om er achter te komen of dit daadwerkelijk ook zo is en of datgene wat ze beweren waar is. Gelukkig kunt u bij ons op Ervaringensite.be terecht voor reviews van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met dit bedrijf. Ze delen hun mening met u en stellen u zo in staat om uw eigen mening te vormen op basis van wat u leest. Onze site is objectief en honderd procent betrouwbaar.

  Over Misioo

  Het bedrijf Misioo is opgericht in 2016 en richt zich op het aanbieden van kwaliteits producten voor kinderen. Men claimt dat ze niet alleen goed en veilig zijn, maar ook nog eens leuk vermaak bieden en de motorische vaardigheden stimuleren. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van design ballenbakken en levert inmiddels haar producten over alle 7 continenten en hebben meer dan 100 mensen in dienst. De producten van Misioo worden in Polen gemaakt en voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen voor kinderen. Zo voldoen ze aan de CE-normen, de OEKO TEX Standard 100, de EN-1176 norm en zijn allen BPA vrij. Ze proberen hun producten mooi en tijdloos te ontwerpen zodat ze in iedere leefruimte goed integreren. Bestelling boven de 60 euro worden gratis bezorgd. Artikelen uit voorraad worden de dag na bestelling verzonden. Wanneer bepaalde artikelen niet op voorraad zijn dan kunnen levertijden oplopen.

  Producten en Diensten Misioo

  Op de website van Misioo vindt u het totale aanbod van hun producten die ze hebben verdeeld in 6 groepen, te weten; ballenbakken, kinderkleding, speelmatten, glijbanen & hindernisbanen, kinderstoelen en poefs. Kijkend naar de diverse ballenbakken, dan kunt u kiezen uit verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Ze worden standaard geleverd met 50 ballen, maar u kunt er voor kiezen om extra ballen bij te bestellen. Onder de noemer Glijbanen & Hindernisbanen hebben ze van ieder 2 verschillende varianten in de verkoop. Bij de hindernisbanen zit een eveneens ballenbak verwerkt. De speelmatten, kinderstoelen en poefs zijn in diverse vormen, materialen en kleuren te bestellen. De laatste groep producten bevat kinderkleding en daarin vindt u voor zowel jongens als meisjes kleding voor diverse leeftijden.

  Mening, beoordeling, review, ervaringen en feedback Misioo

  Kent u het bedrijf Misioo? Heeft u er misschien in het verleden zaken mee gedaan? Of hebben ze wellicht in het kinderdagverblijf van uw kind producten van Misioo staan? In geval u het bedrijf of haar producten kent willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten en daarmee uw ervaringen te delen. Zodat mensen die niet bekend zijn met Misioo op deze manier een beeld kunnen vormen van wat zijn kunnen verwachten wanneer ze er voor kiezen om iets te bestellen op hun website. Misschien heeft u wel feedback waar van u vindt dat anderen moeten weten, of juist klachten? We horen het allemaal graag en zijn u op voorhand dankbaar!

  Misioo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Misioo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Misioo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Misioo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Misioo actief?

  Misioo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Misioo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.