ErvaringenSite

  Ervaringen Name It

  Ben je op zoek naar een label dat kinderkleding verkoopt? Dan zou het aanbod van Name It wel eens iets voor jou kunnen zijn. Het spreekt voor zich dat het ook best mogelijk is dat je al vertrouwd bent met de creaties van dit modemerk. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Name It te willen schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun eigen wensen, waarden en behoeften.

  Over Name It

  Name It maakt deel uit van de Deense groep Bestseller, het internationale bedrijf achter een groot aantal bekende merken, zoals Vero Moda, Jack & Jones, Vila, Pieces, Selected en Only. Dit moederbedrijf werd in Brande in Denemarken opgericht in 1975 door Troels Holch Povlsen en wordt tegenwoordig geleid door zijn zoon Anders Holch Povlsen. Bestseller is actief in maar liefst 70 landen, waarvan het grootste deel in Europa, het Midden-Oosten, India en Canada. Het kinderkledingmerk van deze onderneming zag het levenslicht in 1986, oorspronkelijk onder de naam Exit en uitsluitend in Denemarken. In het daaropvolgende decennium breidde het zich verder uit naar verschillende andere Europese landen, en in 1996 werd de naam Name It geïntroduceerd als submerk voor de peuterkleding van het label. In 2008 werd Exit volledig vervangen door Name It. De creaties van dit merk voor kinderen tussen 0 en 12 jaar worden verkocht in meer dan 20 landen.

  How To Shop Online | Step By Step Guide To Place Online Shopping Order For Beginners

  Producten en diensten van Name It

  Bovenaan op de website van Name It kun je in het zoekvenster een algemene of meer specifieke term invoeren. Dit is vooral handig als je een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Nieuw binnen, Baby 40-80, Mini 80-110, Kids 116-164, LMTD 134-176, LIL'ATELIER 56-128, Cartoons, Sustainability, Sale en Meer. De meeste van deze categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je eenvoudiger door het menu heen kunt navigeren. Volgens de informatie op deze site zou je bij Name It kunnen rekenen op meerdere veilige betaalopties, wekelijks nieuwe items, een retourtermijn van 100 dagen en duurzame productiemethoden. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via chat contacteren, of online het formulier invullen en versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Name It

  Heb je ooit al één of meerdere items van Name It gekocht? En ben je op zoek naar een platform om een bondige, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans om andere potentiële klanten meer te vertellen over jouw persoonlijke ervaring met Name It. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf bestelde producten? Of wil je nog nuttige tips delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Name It
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Name It

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Name It een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Name It. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Name It actief?

  Name It is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Name It gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.