13% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
M. Antoine
Wauw, ik had echt geen idee dat er zo veel verschillende opties waren voor elke taak die je kan bedenken! Wie had gedacht dat er zoveel keuzes waren? Ze hebben echt alles voor betaalbare prijzen en...Lees verder
E
Eline
Ik had eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord tot ik een hoodie kocht van M en M direct. Serieus, de kwaliteit ervan is geweldig. Mooi en stevig materiaal ook. De pasvorm is top en zo comfortabel...Lees verder
E
Emiel
Wat een teleurstelling was het om bij N. te shoppen! Het personeel was onbeschoft en leek niet echt geïnteresseerd in het helpen van klanten. En dan die prijzen, veel te hoog voor de matige kwalite...Lees verder
T
T. Schmitz
Ik heb extra grote T-shirts besteld die ik eerder heb gekocht, maar deze keer waren ze dunner, goedkoper gemaakt en kon ik er nauwelijks in passen. Ik heb ze teruggestuurd op mijn kosten. Hun kledi...Lees verder
X
Xander Pirotte
Ik kocht onlangs een horloge voor Vaderdag op 1 juni, hopende dat ik het op tijd zou ontvangen om het aan mijn vader cadeau te doen. Na 10 dagen zat de bestelling echter nog steeds vast in de verwe...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige variëteit

  Wauw, ik had echt geen idee dat er zo veel verschillende opties waren voor elke taak die je kan bedenken! Wie had gedacht dat er zoveel keuzes waren? Ze hebben echt alles voor betaalbare prijzen en mensen zouden er blij van moeten worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoodie van M en M direct

  Ik had eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord tot ik een hoodie kocht van M en M direct. Serieus, de kwaliteit ervan is geweldig. Mooi en stevig materiaal ook. De pasvorm is top en zo comfortabel om te dragen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van heren polo's

  Wat een teleurstelling was het om bij N. te shoppen! Het personeel was onbeschoft en leek niet echt geïnteresseerd in het helpen van klanten. En dan die prijzen, veel te hoog voor de matige kwaliteit van de kleding. En dan nog het lange wachten op de bestelling. Als je een fijne winkelervaring wil hebben, dan moet je N. echt vermijden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grote T-shirts besteld en geretourneerd

  Ik heb extra grote T-shirts besteld die ik eerder heb gekocht, maar deze keer waren ze dunner, goedkoper gemaakt en kon ik er nauwelijks in passen. Ik heb ze teruggestuurd op mijn kosten. Hun kleding is niet consistent of heeft geen uniformiteit, de maten kloppen soms niet. De klantenservice was ook nutteloos. Ik zal nooit meer bij hen kopen, ze staan niet achter hun merk en wilden me zelfs niet helpen met een tegoed, promotie of goodwillkorting.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Watch for Father's Day

  Ik kocht onlangs een horloge voor Vaderdag op 1 juni, hopende dat ik het op tijd zou ontvangen om het aan mijn vader cadeau te doen. Na 10 dagen zat de bestelling echter nog steeds vast in de verwerking. Telkens ik contact opnam met de klantendienst kreeg ik hetzelfde excuus, wat me gefrustreerd en teleurgesteld achterliet. Het is ironisch dat ze een Vaderdag sale hadden op hun website maar niet in staat waren om een bestelling te vervullen die specifiek bedoeld was voor Vaderdag. Toen ik mijn teleurstelling uitte en het belang benadrukte om het horloge tegen Vaderdag te ontvangen, konden ze enkel holle excuses aanbieden. Het is onaanvaardbaar om producten te verkopen die niet op voorraad zijn of direct beschikbaar zijn, en dan de schuld af te schuiven op hun leveranciers. Ik dacht dat ik aankocht van een gerenommeerd merk, niet van hun buitenlandse leverancier. Al bij al een zeer teleurstellende ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopkleding

  Mijn ervaring met de website was echt teleurstellend. Ik heb mijn bestelling geplaatst in september en kreeg een bevestiging van de verzending via e-mail. Maar na een paar weken wachten, had ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende keren geprobeerd om contact op te nemen via e-mail en telefoon, maar kreeg geen antwoord. Dit heeft me veel geld en tijd gekost en ik ben echt teleurgesteld over de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nantucket groene t-shirt

  Ik heb online een Nantucket groen t-shirt besteld en kreeg van jullie een limoengroen t-shirt (wat niet dezelfde kleur is). Ik heb contact opgenomen met de klantenservice (en een e-mail gestuurd van de t-shirt) en Joanne, de supervisor. Joanne vertelde me dat het dezelfde kleur is en het verschil van kleur te wijten is aan het contrast van de computer... lol, kijk naar de bijlage... het zijn 2 verschillende kleuren. Ik bestel regelmatig items via het internet en eerlijk gezegd... dit is veruit de slechtste klantenservice ooit!! Nooit meer!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wandelschoenen

  De wandelschoenen die ik gekocht heb, voelden meteen vreselijk aan. De binnenzool zakte in de zool, waardoor het voetbed heel oncomfortabel werd. Ik vind deze schoenen van extreem slechte kwaliteit en ze zijn de slechtste die ik ooit gekocht heb. Blijkbaar zijn ze bedoeld om mee te wandelen, maar ik zou ze zelfs niet in de tuin aandoen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lounge jacket, size XL

  Ik heb een lounge jacket in maat XL besteld, maar die bleek veel te groot te zijn. Het retourneren moet ik op eigen kosten doen en zelfs het retourneren naar een Nautica winkel is niet duidelijk. Als ik wil ruilen, moet ik zelfs een nieuwe bestelling plaatsen. In de toekomst ga ik Nautica producten alleen nog via Walmart of Amazon kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van T-shirt en zwembroek

  De bazen van dit winkelgebied zijn echt raar. Ze wilden niet luisteren naar de keuzes van de ontwerpers en gingen liever in zee met iemand die het merk niet kent. Er was een man genaamd Ron Hunter, die goed op de hoogte was van de straatmode, veel met jongeren omging en altijd de laatste trends volgde. Geen van de leidinggevenden wilde naar hem luisteren. Ik denk echt dat ze zichzelf hiermee in de voet schieten. Luister naar mensen die verstand hebben van mode, in plaats van iemand die er niets van kent.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met cadeaubon

  Ik wilde een aankoop doen met een cadeaubon, maar kreeg een foutmelding dat de bestelling niet kon worden verwerkt en het geld van mijn cadeaubon werd afgetrokken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om een terugbetaling te regelen, maar ze hebben alleen een klantenserviceticket aangemaakt en niemand heeft de moeite genomen om me een vervangende cadeaubon te sturen. Telkens als ik belde, zeiden ze dat het ticket in behandeling was, maar er werd geen vooruitgang geboekt. Ik zal nooit meer iets kopen van deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fleece jacket purchase

  De fleecejacket die ik van dit merk heb gekocht, was van zeer slechte kwaliteit. Na het slechts eenmaal te hebben gedragen, begon het materiaal te pillen en er versleten uit te zien. Het was teleurstellend om zo'n lage kwaliteit materiaal in het product te zien. Bovendien maakte het ontbreken van een gratis retour- of omruilbeleid de situatie nog frustrerender. Daarnaast maakte het beperkte aantal winkels en hun verre locaties het onhandig om zelfs maar te overwegen om het artikel persoonlijk terug te brengen. Al met al was mijn ervaring met dit merk buitengewoon onaangenaam en zal ik in de toekomst geen aankopen meer bij hen doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trui en broek

  De service van dat bedrijf is echt niet oké, ik zou het aan niemand aanraden. Mijn bestelling is nooit aangekomen en telkens als ik belde voor hulp, kreeg ik alleen maar korte en onbehulpzame antwoorden, of ze negeerden me gewoon. Ik heb al drie keer gebeld en lang genoeg gewacht, maar tevergeefs. Uiteindelijk sprak ik met een supervisor die beloofde het op te lossen, maar daarna heb ik nooit meer iets van hen gehoord. Ze geven duidelijk niet om tevreden klanten, dat is echt teleurstellend.


Anderen bekeken ook