Nautica

Alle reviews

Nautica

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Nautica

Kleding en accessoires via het internet bestellen is tegenwoordig net zo normaal als het eerste bakje koffie van je dag. En juist omdat je overal toegang hebt tot het net kun je tijdens iedere koffiepauze op zoek naar leuke producten. Maar wees wel verstandig en maak gebruik van de ervaringen en tips die andere klanten over online shops hebben. Door hun commentaren en klachten over webshops te lezen kom je er makkelijk achter welke online winkels het meest betrouwbaar zijn als het aankomt op kwaliteit. Om je in de juiste richting te sturen bieden wij je al deze commentaren en ervaringen op onze website.

Over Nautica
Nautica is een kledingmerk dat in 1983 is opgericht door David Chu. Het wilde de inspiratie van de zee over brengen in alledaagse kleding. Toen hij begon kon hij slechts 6 stijlen aanbieden, inmiddels is het aanbod gegroeid naar 30 categorieën die in meer dan 65 landen wereldwijd aangeboden worden. Het merk is zich bewust van de impact dat het op het milieu heeft en werkt daardoor samen met Oceana, een organisatie die zich bezighoudt met het behoud van oceanen. Wil je weten wat andere klanten te zeggen hebben over Nautica? Lees dan hun ervaringen en commentaren op onze website. Voor hulp bij orders en betalingen kun je de helpdesk van de site van Nautica gebruiken. Vanzelfsprekend kun je ook een e-mail sturen of live chatten met een van de medewerkers. Zodra je een keuze hebt gemaakt is het tijd om je bestelling af te ronden. Nautica biedt net zoals vele andere sites veilige betaalmethodes om te zorgen dat de betalingen gewaarborgd zijn.

De producten en diensten van Nautica
Sinds de oprichting van het merk zijn er steeds meer producten aan het assortiment van Nautica toegevoegd. Behalve kleding verkoopt de site onder andere ook beddengoed. Wil je weten welke beddengoed het beste is? Nautica biedt diverse collecties van dit soort artikkelen die allemaal een nautisch thema hebben. Daarnaast vind je hier onder meer ook accessoires in de vorm van schoenen, hoeden, paraplu's, strandhanddoeken en riemen. De homepagina van Nautica toont de meest populaire producten en aanbiedingen die je kunt bestellen. Om meer te weten te komen over de kwaliteit van de geleverde producten en de service die Nautica biedt kun je de tips en klachten van andere consumenten op onze site bekijken.

Reviews, tips en commentaren over Nautica
Deel jouw review over deze online shop op onze website en laat andere consumenten op die manier weten welke ervaring jij hebt met Nautica. Vind jij deze webshop betrouwbaar? Zijn de producten van de kwaliteit die je verwachtte? Als iedereen die klant is van deze online shop zijn of haar klachten en commentaren met ons deelt dan kunnen we samen laten zien hoe dit bedrijf echt werkt en met klanten omgaat. Er is niets zo belangrijk als de beoordeling van andere klanten over onderwerpen die van belang zijn voordat je een bestelling plaatst bij een webshop. Alleen zo kunnen we gezamenlijk nieuwe klanten waarschuwen voor de slechte en goede kanten van Nautica.