ErvaringenSite

  Ervaringen Roxy

  Roxy is een onderdeel van Quiksilver, Inc. Quicksilver Inc. is een Amerikaans sportmerk, begonnen in Torquay, Australië. Vandaag de dag opereren ze vanuit Huntington Beach, Californië in de Verenigde Staten. Quicksilver is een van 's werelds grootste fabrikanten van surfkleding en andere (snow)board gerelateerde producten. Het logo van Quicksilver bestaat uit een grote golf met een berg op een rode achtergrond. Wat het surfen en snowboarden represententeert. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Roxy van andere mensen lezen of u kunt zelf uw ervaring met Roxy achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Roxy

  Roxy is dus onderdeel van Quicksilver Inc., maar wat doet Roxy dan precies? Roxy produceert kleding gericht op jonge vrouwen, hun doelgroep is dan ook uitsluitend vrouwen (dames en kinderen). Het Roxy logo bestaat uit twee Quicksilver logo's, waarvan één gespiegeld, die samen een hart vormen. Quiksilver heeft naast Roxy ook nog een kledinglijn voor vrouwen onder de merknaam Quiksilver Women. Sinds 2013, na zes jaar verlies geleden te hebben is er een nieuwe strategie. Hoewel het bedrijf in september 2015 toch faillissement aanvroeg. Na een doorstart begin 2016 werd het bedrijf weer een private onderneming met Oaktree Capital Management als grootste aandeelhouder.

  cyber monday online shop with me! | VLOGMAS DAY 2

  Producten en Diensten van Roxy

  Roxy focust zich dus op vrouwen als hoofd doelgroep. Het merk maakt daarnaast uitsluitend sportkleding voor verschillende soorten sport: fitness, zwemmen, surfen en snowboarden bijvoorbeeld. Naast kleding verkoopt Roxy ook diverse soorten accessoires, de accessoires die u in de online shop kunt vinden zijn: tassen (rugzakken, duffelbags, handtassen etc.), riemen, portemonnees, horloges, bagage, hoeden & petten, zonnebrillen en zelfs sokken en zonnebrandmiddel.

  Voor snowboarden en surfen heeft Roxy ook een breed assortiment voor vrouwen. Maar het Amerikaanse bedrijf heeft niet alleen maar kleding. Voor beide sporten heeft Roxy ook een community opgezet en een blog waar alle nieuwe updates te lezen zijn over de snowboard en surf wereld, door en voor vrouwen. Ook heeft Roxy een speciaal loyaliteitsprogramma: de Roxy Girls Club. Waar u als vrouw kunt sparen voor leuke kortingen en punten. Deelname aan deze Roxy Girls Club is gratis en u kunt u zich dus gelijk aanmelden mocht u dat willen. Als u zich aanmeldt krijgt u gelijk tien procent korting op uw eerste aankoop in de online shop van Roxy.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Roxy

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw aanbevelingen, klachten en tips over Roxy te delen op ErvaringenSite door middel van een van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Roxy vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Roxy of laat uw eigen mening en/of ervaring met Roxy achter door middel van een review. En bent u op zoek naar reviews van andere online shops? Kijk dan even bij de ervaringen van andere mensen bij deze andere online shops!

  Roxy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Roxy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Roxy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Roxy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roxy actief?

  Roxy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roxy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.