ErvaringenSite

  Ervaringen DC Shoes

  DC Shoes is een Amerikaanse fabrikant gespecialiseerd in schoeisel voor "extreme" sporten zoals skateboarden, snowboarden, BMX, motorcross, rallyracing en surfen. Daarnaast fabriceert het bedrijf ook kleding, accessoires en zelfs snowboards. Op ErvaringenSite kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over DC Shoes lezen. Ook kunt u uw eigen ervaring met het bedrijf achterlaten en op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over DC Shoes

  DC Shoes is opgericht in 1993 door Ken Block en Damon Way. Damon Way is de oudere broer van professioneel skateboarder Danny Way. Het hoodfkantoor van het bedrijf is gevestigd in Vista, Californië in de Verenigde Staten. Het staat ook wel bekend als DCSHOECOUSA. Het bedrijf heette oorspronkelijk "Eightball" en maakte alleen t-shirts voor skatewinkels, tot bekend werd dat de naam al werd gebruikt door een bedrijf uit Seattle. Het bedrijf werd op 10 maart 2004 voor 87 miljoen dollar eigendom van de Australisch-Amerikaanse boardsport-fabrikant Quiksilver. Onder Quiksilver valt ook het andere bekende "sport" merk Roxy. In de online shop van DC Shoes wordt ook verwezen naar Quiksilver en Roxy.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  Producten en Diensten van DC Shoes

  Zoals eerder genoemd is DC Shoes dus, zoals de naam ook al zegt, een fabrikant gespecialiseerd in schoeisel voor extreme sporten. Maar wat verkoop het bedrijf dan naast schoenen? Allereerst verkoopt het bedrijf naast schoenen alles dat met snowboarden te maken heeft. Of het nou gaat om snowboard kleding of snowboarden zelf. Het bedrijf werkt nauw samen met het bekende snowboard merk Burton en verkoopt ook snowboards van Burton. In de online webshop maakt DC Shoes onderscheid tussen een dames snowboard collectie, kinder snowboard collectie en heren snowboard collectie.

  Naast snowboard spullen verkoopt DC Shoes ook alles wat met skateboarden te maken heeft. Dat is niet zo gek, sinds de roots van het bedrijf voortkomen uit skateboarden. Naast schoeisel om te skateboarden verkoopt DC Shoes ook skateboards en skateboard kleding. Op de website is ook een blog te vinden die gaat over alles wat met skateboarden te maken heeft. Diverse bekende skateboarders komen ook aan het woord in deze blog. Voorbeelden van deze bekende skateboarders zijn John Shanahan, Evan Smith en Ish Cepeda.

  Naast een skateboard en een snowboard collectie biedt DC Shoes in de online webshop ook "normale" kleding en accessoires aan. Het bedrijf heeft in hun online webshop een dames collectie, een kinder collectie en een heren collectie. Voor alle collecties is ook een lookbook aangemaakt op de website zodat u alvast kunt zien hoe de outfit die u graag wilt kopen bij u zou staan.

  Aanbevelingen, klachten en tips over DC Shoes

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw aanbevelingen, klachten en tips over DC Shoes op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van DC Shoes vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over DC Shoes of laat uw eigen mening en/of ervaring achter door middel van een review.

  DC Shoes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DC Shoes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DC Shoes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DC Shoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DC Shoes actief?

  DC Shoes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DC Shoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.