ErvaringenSite

  Ervaringen WaveInn

  Bent u op zoek naar een online winkel waar u alles kunt vinden voor sportvissen en boten? Of vraagt u zich af hoelang het duurt voordat uw aankoop bezorgd wordt? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk alle belangrijke informatie over Waveinn, een online winkel waar u meer kunt vinden voor sportvissen en boten. Verder kunt u op deze pagina de reviews lezen van onze andere bezoekers over Waveinn en hier vervolgens op reageren. Als u van sportvissen houdt en u bent nog niet bekend met Waveinn, dan raden we u aan om snel verder te lezen om uit te vinden of dit een winkel voor u is.

  Over Waveinn
  Waveinn is een speciaalzaak waar u alles kunt vinden voor sportvissen en boten. Hierbij is Waveinn geen onafhankelijk bedrijf, maar een branche van het conglomeraat Tradeinn. Oorspronkelijk was Tradeinn opgericht in 1998 onder de domeinnaam scubastore.com door de Spaanse Dídac Lee. Hij was op 21-jarige leeftijd gestopt met zijn studie computertechniek om zijn eigen bedrijf op te starten. Tradeinn werd de eerste online winkel die gespecialiseerd was in diverse soorten sportuitrusting en werd vervolgens al snel de Europese marktleider in deze sector. Tegenwoordig, is Tradeinn nog steeds één van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. In totaal hebben ze 17 verschillende online winkels, haar totale assortiment bestaat uit meer dan 1 miljoen producten van meer dan 1500 bekende merken. Elke dag worden er ongeveer 18.000 bestelling bezorgd, bovendien verzendt Tradeinn naar meer dan 200 landen wereldwijd. De websites zijn beschikbaar in 18 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Waveinn
  Bij Waveinn kunt u terecht voor allerlei artikelen die betrekking hebben tot sportvissen zoals hengels, spoelen, lokaas en visuitrusting. Naast artikelen voor sportvissen kunt u ook terecht bij Waveinn voor diverse artikelen voor boten en jachten. Op Waveinn.nl kunt u kiezen uit een enorm assortiment aan diverse artikelen, meer dan 10 categorieën.

  Levering en terugsturen
  Aangezien Waveinn een internationaal bedrijf is, kunnen levertijden langer duren dan u normaal gewend bent. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf de koerier kiezen. Voor het versturen van uw pakket naar de Benelux kunt u kiezen uit GLS, DPD, Eurodis en DHL. Nederland heeft hierbij nog de optie voor PostNL, waar België nog de optie heeft voor Mondial Relay en BPost. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, dan heeft u 30 dagen bedenktijd nadat u uw aankoop heeft ontvangen. Voor meer informatie voor het terugsturen van uw aankoop kunt u terecht bij “Mijn Account” op de website van Waveinn.

  Uw mening over Waveinn
  Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen die ons website bezoekt te informeren over de diensten waar ze nog niet bekend mee zijn. Om dit waar te maken is uw hulp hierbij van cruciaal belang. Dus als u recent een aankoop heeft gedaan op Waveinn of als u weleens een product heeft teruggestuurd? Willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op onze website. Hiermee kunt u onze toekomstige bezoekers informeren met wat ze kunnen verwachten bij deze online winkel.

  online shop with me!

  WaveInn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WaveInn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WaveInn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WaveInn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WaveInn actief?

  WaveInn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WaveInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.