ErvaringenSite

  Ervaringen Diveinn Scubastore

  Steeds meer mensen worden gepassioneerd door duiken! Het water opzoeken en de diepte eronder verkennen. Je kunt vrij duiken, maar als je dieper wil gaan, zul je allerlei duikgerief nodig hebben. Bij Diveinn kun je dit kopen. Maar je moet niet vergeten dat duiken niet te onderschatten valt. Er kun immers veel mislopen onder water! Hierdoor moet je er zeker van zijn dat je duikgerief van de hoogste kwaliteit is. Hoe kunt je dat nu zeker weten van Diveinn Scubastore? Simpel! Je leest gewoon alle reviews op ErvaringenSite over dit bedrijf. Als je de ervaringen van andere mensen met de producten van Diveinn Scubastore kunt lezen, ben je toch al geruster dat je een goede aankoop kun doen. Informeer je zo goed mogelijk op voorhand en lees alle besprekingen!

  Over Diveinn Scubastore
  Diveinn Scubastore is een online webshop waar je allerlei producten kunt kopen die te maken hebben met duiken. De Nederlandse tak is onderdeel van het internationale Tradeinn Retail Services, S.L, een Spaans bedrijf dat werd opgericht in 2009. Tradeinn heeft in totaal 17 winkels gespecialiseerd in sportgoederen. Denk dan bijvoorbeeld aan Snowinn, Bikeinn, Smashin, Swiminn en Motardinn. Op al die sites kun je gespecialiseerd gerief vinden voor de relevante sport. Diveinn Scubastore heeft geen locatie in Nederland, alleen maar in Girona, Spanje. Vanuit hun magazijn leveren ze hun meer dan een miljoen producten in 200+ landen doorheen de wereld.

  Producten en diensten van Diveinn Scubastore
  Diveinn Scubastore is een online webshop voor duiken, waarop je een groot aanbod van allerlei duikartikelen kunt kopen. Denk dan aan Duikgerief (zoals broeken, gezichtsmaskers, jassen,..), Apparatuur (volgelaatsmasker, octopus), Flippers, Maskers en Snorkels, Schoenen, Trimvesten en Waterdichte Tassen. Hiernaast kun je er ook andere producten vinden zoals Harpoengeweren, Elektronica En Computers, logboeken, Dieptemeters, enzovoort. Wat betreft merken kun je bij Diveinn Scubastore terecht voor meer dan 192 merken, zoals Best Divers, Halcyon, xDeep, Scubapro en Aqualung.

  Bij aankoop van producten op de Diveinn Scubastore verdien je CoINNs. Dit zijn loyaliteitspunten voor klanten. Je krijgt ook CoINNs als je een productbeoordeling geeft. Deze punten kun je gebruiken als korting bij een volgende bestelling. Bij de producten van Diveinn Scubastore heb je dertig dagen de tijd om een product te retourneren zonder een reden te moeten opgeven, zolang het in perfecte staat verkeerd. Alle producten hebben een fabrieksgarantie van twee jaar. Bij Diveinn Scubastore kun je betalen via PayPal, Apple Pay, Google Pay, DIRECTebanking, VISA, MasterCard en AmericanExpress. Dit gaat via Adyen en Mar Payments Services. Tot slot heeft Divein Scubastore ook een app.

  Klachten, complimenten en tips voor Diveinn Scubastore
  Als je een beoordeling wil geven over een specifiek product, kun je dat doen op de site van Diveinn Scubastore. Zo ontvang je CoINNs. Maar het is eveneens aan te raden om hier op ErvaringenSite je mening te delen over Diveinn Scubastore. Zo kun je andere mensen informeren over wat jouw ervaringen precies zijn, tips geven aan andere duikfanaten, of ze misschien waarschuwen. Wat jouw mening over Diveinn Scubastore ook is, we lezen er graag alles over!

  24 hour Online Shopping Challenge

  Diveinn Scubastore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Diveinn Scubastore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Diveinn Scubastore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Diveinn Scubastore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Diveinn Scubastore actief?

  Diveinn Scubastore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Diveinn Scubastore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.