ErvaringenSite

  Ervaringen Noppies

  Ben jij op zoek naar een webshop waarop jij zwangerschapskleding en/of baby- en kinderkleding kunt bestellen? Wellicht is Noppies dan wel een interessante partij voor jou. Noppies is namelijk online en offline aanbieder van zwangerschapskleding, voedingskleding en baby- en kinderkleding. Naast een webshop beschikt het bedrijf ook over verschillende filialen in Nederland, België en Duitsland. Maar hoe kom je er nou achter of de kwaliteit van de kleding van Noppies goed genoeg is? Wat voorgaande klanten van Noppies van het bedrijf vinden? En wat je van de klantenservice van Noppies kunt verwachten? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Wij hebben namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Noppies voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij je rustig verdiepen in het bedrijf en zo uiteindelijk gemakkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Noppies wilt plaatsen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Noppies

  Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt alruim 20 jaar kleding voor zwangere vrouwen, baby's en kinderen volgens de laatste trends. Noppies maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Nine & Co en het hoofdkantoor staat in Lelystad. De missie van Noppies luidt als volgt: Ervoor zorgen dat iedere vrouw zichzelf kan zijn in een outfit die haar karakter weerspiegelt. Naast zwangerschapskleding biedt het bedrijf ook duurzame baby- en kinderkleding aan op haar webshop.

  Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste trends? Dan kun je je op de website van Noppies inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Instagram en Pinterest volgen. Heb jij een vraag voor Noppies? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina op de website of neem contact op met de klantenservice van Noppies door te bellen naar +31 (0)850 68 11 00 of een berichtje te sturen op WhatsApp.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  De producten van Noppies

  Wanneer je een kijkje neemt op de webshop van Noppies zie je dat het bedrijf een breed assortiment aanbiedt. Dit assortiment is onderverdeeld in de categorieën nieuw, positiekleding, voedingskleding, baby, kids en outlet. In de categorie positiekleding vind je bijvoorbeeld jassen, tops, t-shirts, blouses, tunieken, sportkleding en truien. Tot de categorie voedingskleding horen items als voedingbh's, shirts en jurken. Vervolgens vind je ook babykleding in maat 44-92 van merken als Noppies en Imps&Elfs. Ook voor kinderkleding in maat 74-140 kun je bij Noppies terecht,

  Noppies winkels & brandstores

  De Noppies collectie is bij 385 winkels in Nederland en 210 winkels in België te vinden. Bovendien zijn er ook Noppies brandstores in Nederland, België en Duitsland. In België vind je een brandstore in Gent, Antwerpen, Roeselare en Wijnegem en in Nederland vind je er één in Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen en Utrecht. Tevens is er ook een Noppies brandstore in München, Duitsland.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Noppies

  Heb jij wel eens zwangerschapskleding op de webshop van Noppies besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw items van Noppies? Wat is de kwaliteit van de producten van Noppies? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Noppies ervaren?

  Noppies
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Noppies

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Noppies een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Noppies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Noppies actief?

  Noppies is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Noppies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.