ErvaringenSite

  Ervaringen OBJECTci

  Welkom op de reviewpagina van het kledingmerk en online modewinkel van OBJECT. Hier kun je terecht voor het lezen van de ervaring van anderen met dit merk en winkel. En ben jij een van de klanten van OBJECT dan willen we jou vragen om ook jouw ervaring met ons te delen om anderen te helpen.

  OBJECT is een kledingmerk voor creatieve, duurzame mode voor dames. Je kunt de kleding van OBJECT zowel in de online shop als een grote hoeveelheid winkels in heel Europa kopen.

  We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit modemerk. We zijn zowel benieuwd naar jouw ervaring met de service, maar ook naar de kwaliteit. Zit de kleding die je aangeschaft bijvoorbeeld lekker? en gaat de kleding lang mee? Dat zijn een aantal vragen waar we graag het antwoord op willen hebben.

  Over OBJECT
  OBJECT is een modemerk dat werd opgericht in 2003 als onderdeel van het mode-bedrijf BESTSELLER. Dit bedrijf is op zijn beurt opgericht in 1975 en is een familiebedrijf. OBJECT is sinds 2003 niet meer weg te denken en is in meer dan 600 winkels in heel Europa te vinden. In Noorwegen en Finland zijn er ook een aantal eigen winkels.

  Volgens het modemerk maken ze kleren van hoge kwaliteit en rekening houdend met duurzaamheid. Ze noemen dat zelf ‘cool and conscious fashion’. Voor deze mode wordt gebruik gemaakt van organische vezels zoals katoen, linnen en wol. Deze organische materialen zijn vrij van schadelijke chemicaliën en pesticides. Dit is volgens OBJECT niet alleen beter voor de drager maar ook voor de makers en voor het milieu.

  OBJECT streeft er naar dat het katoen dat gebruikt word organisch wordt gebouwd zonder het ecosysteem te schaden en de habitat van dieren en planten te verstoren. OBJECT maakt ook gebruik van wol. Zowel de gewone wol als de Merino wol komt van schapen die de ruimte hebben en is organisch. Tot slot maken ze ook gebruik van gerecyclede materialen zoals wol en polyester van plastic flessen.

  Producten en diensten van OBJECT
  Bij OBJECT kun je terecht voor dameskleding die gemaakt is van duurzame materialen zoals bio-katoen, biologische merino wol, en Circulose™, een materiaal dat is gemaakt van afgedankt textiel.

  In de online winkel kun je op categorie zoeken naar de juiste kledingstukken. Kies bijvoorbeeld voor een maxi-jurk, wollen vest, of mouwloze top. Mocht je graag met de mode mee gaan dan kun je kiezen voor de categorie ‘trending’. Hier vind je de laatste trends.

  Tot slot kun je ook kiezen voor kleding uit de ‘More Responsible’ collectie. De gehele collectie is duurzaam, maar voor sommige kledingstukken is nog meer rekening gehouden met de duurzaamheid. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecyclede materialen om nog minder impact te maken op het milieu.

  Ervaringen, klachten en tips over OBJECT
  Vertel ons wat jouw ervaring is zodat anderen een duidelijk en objectief beeld krijgen van de service, snelheid en kwaliteit van OBJECT. Die ervaring kan er namelijk voor zorgen dat anderen makkelijker kunnen bepalen of dit het bedrijf is om de volgende outfit aan te schaffen. Alvast bedankt voor je review.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  OBJECTci
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OBJECTci

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OBJECTci een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OBJECTci. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OBJECTci actief?

  OBJECTci is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OBJECTci gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.