Office-deals.be

Alle reviews

Office-deals.be

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
JosephineG
Wij kopen altijd in grote bulk in en zoeken daarom altijd naar de scherpste prijs. Veel bedrijven letten nauwelijks op dergelijke kostenposten, maar bij ons wordt daar juist sterk op bespaard. ...Lees verder
I
Ilse
Bij de eerste levering was het product ernstig beschadigd. Dezelfde dag heb ik een mail gestuurd om dit te melden en twee dagen later kregen we al een vervanger én werd het beschadigde product opge...Lees verder
G
gvg
vroeger had ik een papiervernietiger van een ander merk. Met de Fellowes 99Ci zijn we er op vooruit gegaan. Kan veel meer papier op korte tijd versnipperenLees verder
B
Belladonna
Alle benodigde kantoor artikelen op een plek kunnen vinden, snelle leveren, prima prijzen en een goede service. Al met al voor mij de beste keuze.Lees verder
A
Alex
Bought at higher price an item from this shop because they promised next day delivery. Guess what? My item will be delivered more than 1 week after my purchase! Call them and all they can do is ...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope Cartridges voordeel

  Wij kopen altijd in grote bulk in en zoeken daarom altijd naar de scherpste prijs.

  Veel bedrijven letten nauwelijks op dergelijke kostenposten, maar bij ons wordt daar juist sterk op bespaard.
  Een overblijfseltje van de economische crisis misschien.

  Office Deals is voor ons het vaste adres wat betreft cartridges. Ze hebben ons vaste merk en zijn daarmee voordeliger dan andere winkels.

  Snelle en correcte levering


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ladenblok

  Bij de eerste levering was het product ernstig beschadigd. Dezelfde dag heb ik een mail gestuurd om dit te melden en twee dagen later kregen we al een vervanger én werd het beschadigde product opgehaald. Het enige wat ik moest doen, was het product weer in de doos steken en de doos toeplakken. De ophaler had een retouretiket mee, dat moest ik niet zelf doen. Supersnelle en handige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  papiervernietiger Fellowes 99Ci

  vroeger had ik een papiervernietiger van een ander merk.

  Met de Fellowes 99Ci zijn we er op vooruit gegaan. Kan veel meer papier op korte tijd versnipperen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beste keuze

  Alle benodigde kantoor artikelen op een plek kunnen vinden, snelle leveren, prima prijzen en een goede service. Al met al voor mij de beste keuze.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bought at higher price an item from this shop because they promised next day delivery.
  Guess what?
  My item will be delivered more than 1 week after my purchase!
  Call them and all they can do is apologizing.
  Yeah, that saves my problem and my money.
  This is not how you do business in 2022. Check how Amazon, Zalando, Bol, Coolblue, etc. treat their customers if something like this happens.
  Definitely not recommended. You're better off spending your money somewhere else.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  inktpatronen

  alles dik in orde


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Crayon de couleur Bruynzeel

  I bought a Crayon de couleur Bruynzeel (for watercolour) and a A4 XL Canson for watercolour. Good products. Nice price. And fast shipment.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  flipover & inktpatroon

  gewoonweg alles zo goed als perfect ! we hadden ook een vraag en hebben onmiddellijk een antwoord gekregen van de klantendienst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klevende spijker Tesa behang en pleisterwerk

  Snelle levering en onklopbare prijs. Zeer tevreden. Ik zal hier zeker nog bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A 4 fotokopieer papier

  Zeer snelle en correcte levering ????


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  multifunctional Brother DCP-L3550CDW

  de printer werd geleverd met een defect, namelijk vuile kopies. Dit kon niet opgelost worden met een nieuwe toner die ons opgestuurd werd.
  Daarom vroeg office-deals de printer terug te sturen. De printer werd opgehaald in de originele doos. Nu ben ik al aan maand zonder printer en krijg van Brother een rekening van 60% van de aankoopprijs voor beschadiging van een scharniertje tijdens het transport. Waar is mijn garantie, service ??? Bij office deals krijg ik enkel mensen aan de lijn die een antwoord hierop steeds uitstellen. Oplichterij??


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotoplakkers en fotolijm

  De fotoplakkers ontbraken bij de zending, moet ik nu een waarzegger raadplegen om te weten wat er gaat gebeuren met mijn bestelling?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotoplakkers en fotolijm

  Helaas, nog niets ontvangen. Ondanks voortdurende aanwezigheid en bovendien heb ik een speciale brievenbus voor pakjes (dus geen uitvluchten van de koerierdienst).


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zoals beschreven

  Prima in alle opzichten


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snijmachine voor papier

  Prima toestel


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A3 tekenmappen

  Product was zeker in orde ondanks de goedkope prijs. Jammer dat de levering zo lang duurde hoewel het product in voorraad is en de volgende dag al in huis kon zijn. Hoge verzendigskosten voor een trage levering.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Office-deals.be

Wat vinden consumenten van Office Deals? En het belangrijkste wat vindt u van Office Deals? Wij van ErvaringenSite hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig portaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij Office Deals maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de service te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

Over Office Deals
Office Deals is een webwinkel dat is opgericht in 2003. Met ruim 35.000 aan artikelen in hun assortiment is er altijd wel een product wat aan u wensen kan voldoen. Voor het kantoor thuis als ook voor de overheid en multinational. Sinds 2003 adviseert Office Deals van zzp’er tot office- en facilitymanager en levert alle noodzakelijke producten voor iedere kantoor in iedere branche.
Snel en altijd tegen messcherpe prijzen en met unieke service die alleen Office Deals u biedt zoals het meest uitgebreide leveringsprogramma en vakkundige klantenservice met verstand van zaken om u altijd te voorzien van de beste oplossing.

Diensten
Bij Office Deals is het assortiment zeer compleet en bovendien heel overzichtelijk. U kunt de kantoorartikelen bekijken op www.office-deals.be en de door u gewenste categorie te klikken. Bij elk kantoorartikel staat de prijs inclusief en exclusief btw aangegeven. 

Naast hun omvangrijke assortiment van traditionele kantoorartikelen biedt Office Deals u op vrijwel alle gebieden een aanvullend specialistisch assortiment om aan al uw wensen tegemoet te komen. Afvalbakken in tientallen soorten, kluizen van groot tot klein, supplies voor alle kantoorapparatuur, smartphones en tablets en vele praktische en noodzakelijke facilitaire producten, Office Deals is uw totaal oplossing. In de webwinkel van Office Deals kunt u dag en nacht terecht voor uw gewenste producten. De werknemers zorgen voor een snelle levering bij u thuis of op kantoor. U kunt direct een bestelling invoeren of wijzigen, maar u kunt ook uw bestel historie bekijken. Wanneer u bij een artikel op meer informatie klikt, kunt u zien wat de verwachte levertijd is van het artikel. Twijfelt u over een product of wilt u meer weten over een bestelling? Dan helpt het personeel van Office Deals u graag met het vinden van het product dat bij u past. Als u ook nog is voor 19.00 besteld wordt het morgen direct geleverd. En er is altijd gratis levering als er een totaal bedrag is boven de €150,-

Klachten
Office Deals heeft een grote klantenservice. Zo kunt u zelfs terecht bij de Facebook en Twitter pagina van Office Deals. Ook zijn ze telefonisch vijf dagen per week telefonisch bereikbaar en u kunt ze altijd een mail of een brief sturen. Office Deals heeft verder ook een uitgebreide vraagbank met de meest gestelde vragen. 

Heeft u ooit klachten gehad met het bedrijf Office Deals zo ja, dan verlangen graag uw mening over het bedrijf. 

Wat vinden consumenten van Office Deals? Lees ervaringen over artikelen, retourneren en bestellen bij Office deals. Lees beoordelingen op ErvaringenSite