ErvaringenSite

  Ervaringen Olivers

  Consumenten raken steeds meer gewend aan het internet om het te gebruiken om online te winkelen. Een veelvoud aan webshops verkoopt een enorm assortiment aan producten waarvan kleding, schoenen en accessoires een groot deel vormen. Wil jij weten hoe klanten dit soort websites waarderen? Neem dan de tijd om hun reviews te lezen. Je vindt ze op onze website zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de ervaringen en commentaren die deze klanten delen. Je vindt op die manier precies uit wat de grootste bewaren zijn als het op online winkelen aankomt. Ook kom je eenvoudig te weten welke online shops er als beste gewaardeerd worden. We hopen je met alle reviews behulpzaam te kunnen zijn om de beste keuze te maken. Op die manier bespaar je jezelf een miskoop omdat je precies weet waar je het meest veilig kunt shoppen.

  Over Olivers

  Oprichter David Wolfe is de kleinzoon van een Russische arbeidersfamilie die aan het einde van de 19e eeuw van Europa naar de Verenigde Staten trok. De familie hield zich daar vanaf het begin bezig met de verkoop van mannenkleding en Olivers zet die trend voort. Aangezien deze online shop vanuit Amerika opereert is het verstandig om vragen per e-mail aan de klantenservice te stellen. Je kunt bij Olivers een bestelling betalen door gebruik te maken van je creditcard of PayPal account. Mocht een product dat je gekocht hebt binnen 12 maanden na aanschaf kapot gaan dan wordt het door Olivers gratis gerepareerd en herstelt. Dit geldt niet voor schade door normaal gebruik van de producten. Je hebt bovendien voor de meeste producten na ontvangst 30 dagen bedenktijd.

  GTA 5 Online : HIDE AND SEEK!! [Autoshop Edition]

  De producten van Olivers

  Olivers verkoopt diverse artikelen mannenmode aan klanten wereldwijd. Je kunt vanuit je luie stoel in België of Nederland een keuze maken uit lange broeken, korte broeken, shirts, hoodies en accessoires zoals sokken, petjes en bandana's. Behalve dat je deze artikelen los kun kopen zijn er ook pakketten te bestellen. Die bestaan onder andere uit een hoodie en broek of een korte broek en shirt. De materialen die voor de productie gebruikt worden zijn uitvoerig getest en komen uit diverse delen van de wereld. Zo wordt er onder andere katoen uit Japan en wol uit Australië gebruikt. Olivers heeft ook giftcards die je voor vrienden of kennissen kunt bestellen en die je elektronisch kunt laten bezorgen.

  Reviews over Olivers

  Wil jij andere klanten behoeden voor een miskoop of laten weten hoe goed de service van deze online shop is? Neem dan een paar minuten de tijd om een review over Olivers te schrijven. Zodra je alles wat jij belangrijk vindt vermeld hebt kun je deze beoordeling op onze website publiceren. Wij zullen er dan voor zorgen dat andere consumenten gebruik kunnen maken van de informatie die je verstrekt. Op die manier help je mensen die Olivers nog niet kennen aan de juiste kennis. Zo kunnen zij beter besluiten of deze online shop hen kan bieden wat ze zoeken. Jouw ervaring met de levertijden, de kwaliteit van de producten en de service van deze webshop zijn voor alle klanten zeer nuttige informatie. Sinds het delen van reviews tegenwoordig erg belangrijk geworden is kun jij eigenlijk niet achter blijven.

  Olivers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Olivers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Olivers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Olivers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Olivers actief?

  Olivers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Olivers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.