ErvaringenSite

  Ervaringen Pavers

  Kleding en schoenen zijn waarschijnlijk de meest verkochte artikelen op het internet. Je kunt soms echter wel verdwalen in de hoeveelheid online winkels als je op zoek gaat naar nieuwe artikelen voor het komende seizoen. En dan zie je eindelijk leuke schoenen of accessoires bij een online shop die je nog niet kent. Wat doe je dan? Bestel je wat je ziet staan en neem je het risico op een miskoop? Of doe je verstandig en lees je eerst reviews van andere klanten? Dat kun je heel eenvoudig op onze website doen waar we al deze reviews gebundeld hebben. Zo hoef je niet lang te zoeken naar meer informatie over de producten en shop die je leuk vindt. Je komt op een eenvoudige manier vooraf te weten of je er zonder problemen kunt shoppen.

  Over Pavers

  Het bedrijf Pavers is al in 1972 opgericht door Catherine Paver die erg van schoenen hield. Met een kleine lening van de bank begon zij met de verkoop van schoenen op lokale markten en feestjes. Langzaam aan groeide het bedrijf en werden haar drie zonen er ook bij betrokken. Inmiddels zijn er meer dan 130 winkels van het merk verspreid over het Verenigd Koninkrijk en Ierland te vinden. Sinds enkele jaren is ook de online shop van het merk actief waar het complete assortiment wordt aangeboden. Voor vragen over de verkochte producten kun je telefonisch contact opnemen met de medewerkers in Engeland en je kunt een bericht via e-mail of de sociale media van Pavers sturen. Omdat de artikelen die je bestelt vanuit Engeland verstuurd worden moet je rekening houden met een levertijd van minimaal 5 tot 7 werkdagen.

  online shop with me!

  De producten van Pavers

  Zowel vrouwen als mannen kunnen bij Pavers op zoek naar nieuwe schoenen, tassen en accessoires. Er worden voor dames onder andere makkelijke instappers aangeboden naast pumps, laarzen en slippers. Heren hebben de keuze uit onder meer loafers, sandalen en sportschoenen. Enkele van de bekende merken die Pavers verkoopt zijn Sketchers, Celia Ruiz en Ecco. Verder zijn er diverse hand- en schoudertassen te bestellen net zoals inlegzolen, paraplu's en sokken. Om het bestellen voor klanten zo makkelijk mogelijk te maken worden er diverse betaalmethodes geaccepteerd die allemaal veilig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan creditcard, PayPal, ApplePay en Google Pay. Klanten die een account aanmaken kunnen bij volgende bestellingen sparen voor extra kortingen.

  Reviews over Pavers

  Ben jij klant van Pavers? Dan ben jij de aangewezen persoon om een review over jouw ervaring te schrijven. Je kunt deze beoordeling zonder censuur op onze website plaatsen om zo te laten zien hoe goed of slecht jij deze online shop waardeert. Wij voegen alle reviews bij elkaar zodat er voor andere klanten een duidelijk beeld ontstaat over de werkwijze en de kwaliteit die je bij Pavers kunt verwachten. Door uitgebreid te omschrijven wat je hebt meegemaakt zul je veel duidelijk maken voor klanten die deze online shop dus nog niet kennen. We hoeven je inmiddels niet meer te vertellen dat het delen van reviews erg belangrijk is en dat die van jou nu al op prijs gesteld wordt.

  Pavers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pavers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pavers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pavers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pavers actief?

  Pavers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pavers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.