ErvaringenSite

  Ervaringen Pieces

  Ben je op zoek naar kleding, tassen, schoenen of accessoires voor vrouwen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Pieces. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met Pieces te schrijven. Dankzij de door jou verstrekte informatie kunnen andere potentiële klanten makkelijker beslissen of hun wensen, waarden en behoeften aansluiten op die van deze onderneming.

  Over Pieces

  Pieces is een onderdeel van de Deense groep Bestseller. De missie van dit merk is om vrouwen uit alle uithoeken van de wereld te vieren en jonge vrouwen te inspireren een krachtige, speelse look te ontwikkelen. Volgens hen moet de aankoop van mode leuk en eenvoudig zijn en je een ongelooflijk gevoel bezorgen. Pieces zegt een gezonde obsessie voor hun producten en klanten te hebben, en er plezier in scheppen om elk seizoen opnieuw nieuwe items voor hun klanten te ontwerpen om hen te helpen een unieke look te creëren. Dit zou de reden zijn waarom ze moderne, eenvoudige en makkelijk te dragen collecties op de markt brengen. Het aanbod van Pieces bestaat uit tassen, accessoires, jeans, schoenen, kleedjes, topjes, sjaals en winteraccessoires. Bovendien zou ook duurzaamheid een prioriteit voor dit label zijn, omdat het team achter Pieces zich ervan bewust zou zijn dat de keuzes die zij vandaag maken, niet alleen een invloed hebben op de huidige, maar ook op toekomstige generaties.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten en diensten van Pieces

  Als je ongeveer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent, kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals Nieuw, Kleding, Tassen, Accessoires, Schoenen, Better choice, Shop op pasvorm en Maternity. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het menu kunt navigeren. Verder kun je op de homepage meer lezen over een aantal specifieke items, zoals Jurken en Swimwear, en jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief van dit label om 10% korting, exclusieve aanbiedingen en inspiratie en stylingtips te ontvangen. Heb je nog een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice op een van de volgende manieren bereiken: telefonisch, per e-mail of chat of door het contactformulier in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Pieces

  Heb je in een ver of recent verleden een artikel van Pieces gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de artikels, meer details geven over de leveringstermijn of informatie verstrekken over de vriendelijkheid en reactiesnelheid van de klantenservice. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je wilt lezen wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Pieces
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pieces

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pieces een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pieces. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pieces actief?

  Pieces is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pieces gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.