ErvaringenSite

  Ervaringen Pink or Blue

  Ben je op zoek naar een online winkel voor baby's, kinderen en (aanstaande) ouders? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Pink or Blue. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het bijzonder fijn vinden als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij Pink or Blue te plaatsen. In deze context maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Pink or Blue

  Deze onderneming zou in België een van de snelst groeiende online winkels voor baby's, kinderen en (aanstaande) ouders zijn. Pink or Blue is niet alleen in België, maar ook in 13 andere landen actief, waarbij de online winkel de klok rond is geopend. Bij dit bedrijf zou je de keuze hebben uit 100.000 artikelen, zoals kinderwagens, autostoelen, positiekleding, kinderstoelen en speelgoed, waarbij de nadruk op kwalitatieve merken zou liggen. Het team van deze onderneming bestaat uit werknemers met verschillende capaciteiten. Zo ligt er niet alleen focus op marketing en communicatie, maar ook op klantenservice, technische ontwikkelaars en mensen die alle bestelde pakketjes inpakken en verzendklaar maken. Indien gewenst kun je Pink or Blue ook op Facebook en Instagram volgen, en enkele van de topmerken die dit bedrijf in de aanbieding heeft zijn Römer, Chicco, Thule, Bugaboo en Musterkind.

  ❄️❄️Buy Online Saree Collection With Amazon ❄️❄️ Cheap Rate And Party Wear Saree Collection❄️❄️

  Producten en diensten van Pink or Blue

  Op de website van Pink or Blue kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Kinderwagens, Autostoelen, Verzorging, Voeding, Speelgoed en Mode. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het aanbod kunt navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij dit bedrijf rekenen op een veilige shopervaring via SSL,een keuze uit meer dan 100.000 producten, verlengd herroepingsrecht van 100 dagen en gratis levering vanaf € 20. Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuwe producten en kortingscodes? Dan kun je je online ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Pink or Blue. Tot slot kun je de pagina met Veelgestelde Vragen bekijken als er iets niet duidelijk zou zijn, of via je persoonlijke account contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Pink or Blue

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming besteld? En ben je nog op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review over Pink or Blue te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de online bestel- en betaalprocedure, of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen hebt en wat de gemiddelde verzendtijd is. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar jouw uniek verslag. En als je meer wilt lezen over wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Pink or Blue
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Box

  2 x kinderbox besteld 2 x kapotgeleverd .hotlijn moeilijk bereikbaar en een gezeur om mijn geld terug te krijgen ben nog steeds aan het wachten zeer slecht ik koop hier nooit meer

  Door: M.biesmans20-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Pink or Blue

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pink or Blue een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Pink or Blue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pink or Blue actief?

  Pink or Blue is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pink or Blue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.