ErvaringenSite

  Ervaringen PointCarré

  Eén van de leukste dingen om te doen - speciaal voor vrouwen - is kleding kopen. En wat is er nu leuker dan een webshop bezoeken met een zeer uitgebreid assortiment, een hoop kleding bestellen en dan de volgende dag al die pakketjes thuis bezorgd te krijgen? Op ErvaringenSite.be vind u allerlei soorten webshops. Van restaurants, drogisterijen, tuinartikelen, iPhones, en natuurlijk ook webshops voor kleding, zoals PointCarré. Wij werken hard om zoveel mogelijk bedrijven op onze vergelijkingssite op te nemen. Iedere week komen er weer nieuwe bij. Wij geven u een korte omschrijving van het bedrijf en de producten en diensten die ze aanbieden. Neem enkele minuten de tijd en laat een beoordeling achter voor PointCarré of een van de andere webshops waar u ervaring mee heeft. Zo helpt u mee aan de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en België. En vergeet niet om onze site in uw menubalk te bewaren zodat u direct toegang heeft wanneer u een bedrijf wilt checken op betrouwbaarheid.

  Over PointCarré
  PointCarré is een van de kledingwinkels online met een zeer groot aanbod. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Xavier Goebels. Inmiddels heeft het bedrijf 28 fysieke winkels waar merkkleding wordt verkocht. Met de opening van de webshop in 2021 is PointCarré de Waalse marktleider in multi merken retail. PointCarré neemt actief deel aan acties voor goede doelen, zoals de inzameling van gebruikte jeans voor de vzw Spullenhulp en de inzameling van kleding voor het Rode Kruis, of voor plaatselijke weggeefwinkels. Het bedrijfsluit ook partnerschappen met lokale artiesten voor bijvoorbeeld het design van de draagtassen voor de feestdagen, enz.

  Producten en Diensten van PointCarré
  PointCarré is maatschappelijk betrokken kledingwinkel wat kleding aanbied voor jong en oud. De kleding komt van merken zoals Cars Jeans, Cherry Paris, Ellesse, Esprit, Gaudi, Jack & Jones, Mango, Only, Morgan, en nog veel meer. De aangeboden kleding bestaat uit een speciaal gedeelte voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Er is ook een iets minder groot aanbod voor accessoires, zoals riemen, sjaaltjes en tassen. Natuurlijk is er ook een speciaal uitverkoop gedeelte, en een aparte selectie voor de nieuw binnen gekomen collectie, iets wat we niet vaak zien op andere websites. Schoenen zijn niet in het assortiment opgenomen. Bestellingen kunnen gemakkelijk via de website besteld en betaald worden. Alle retourneringsvoorwaarden en betalingsmogelijkheden zijn op de website na te slaan.

  Complimenten, Klachten en Tips over PointCarré
  Kleding kopen op het internet kan problematisch zijn. De maten zijn vaak moeilijk in te schatten en het komt ook regelmatig voor dat de kwaliteit van de bestelde producten. PointCarré biedt kleding aan van gevestigde merken. Dit zou al een beetje zekerheid kunnen geven. Wat vind u van deze online kledingwinkel? Wilt u helpen van onze site de allerbeste en meest volledige vergelijkingssite op het internet te maken. Draag dan ook uw steentje bij en laat uw review achter!

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY!)

  PointCarré
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PointCarré

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PointCarré een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PointCarré. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PointCarré actief?

  PointCarré is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PointCarré gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.