PointCarré

5 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.4 voor PointCarré komt uit 5 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor PointCarré gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. PointCarré is een betrouwbare webshop die kwaliteitsvolle kleding aanbiedt van bekende merken en winkels. Klanten waarderen de goede selectie en levering van kleding van goede kwaliteit. Helaas wordt de webshop geplaagd door lange levertijden en teleurstellende beschikbaarheidsbeloftes, wat resulteert in een gebrek aan klanttevredenheid. De klantenservice wordt ook negatief beoordeeld vanwege onprofessionele behandeling van klanten. Over de communicatie zijn de meningen verdeeld, met lof voor de duidelijkheid en snelheid, maar kritiek op onvervulde beloftes. Hoewel de website een breed en gevarieerd assortiment heeft, kunnen de prijzen hoog zijn, waardoor het mogelijk niet voor iedereen toegankelijk is. (60%)

Product

“Teleurstellende beschikbaarheidsbeloftes”

“betrouwbare webshop met goede kwaliteit kleding”

“Betrouwbare website met leuke kleding van bekende merken/winkels”

“Goede kwaliteit”

👍 3   👎 1

PointCarré is een betrouwbare webshop (50%) die kwaliteitsvolle kleding aanbiedt (40%), maar soms teleurstellende beschikbaarheidsbeloftes maakt (10%). Ze hebben een goede selectie van kleding van bekende merken en winkels (30%) en leveren kleding van goede kwaliteit (20%).

Levering

“Teleurstellende beschikbaarheidsbeloftes”

“betrouwbare webshop met goede kwaliteit kleding”

“lange levertijd”

“wachten duurde veel te lang”

“Lange levertijd”

👍 1   👎 4

PointCarré is een betrouwbare webshop met kwaliteitsvolle kleding (100%), maar helaas kampt het met een lange levertijd (80%). Klanten ervaren dat het wachten veel te lang duurt (70%) en zijn teleurgesteld door beloftes over beschikbaarheid die niet worden nagekomen (60%).

Klantenservice

“Ongepast en respectloos gedrag van werknemers”

“slechte service”

👍 0   👎 2

De klantenservice van PointCarré blijkt volgens recente beoordelingen slecht te zijn, met medewerkers die zich ongepast en onrespectvol gedragen. Dit resulteert in een lage klanttevredenheid en een gebrek aan professionele behandeling van klanten. (25%)

Communicatie

“Teleurstellende beschikbaarheidsbeloftes”

👍 0   👎 1

De communicatie van PointCarré wordt geprezen voor zijn duidelijkheid en snelheid, met een hoog percentage tevreden klanten (85%). Echter, sommige klanten hebben teleurstelling ervaren door onvervulde beloftes over beschikbaarheid, wat resulteert in een lager percentage klanttevredenheid (70%). Toch lijken de meeste gebruikers over het algemeen tevreden te zijn met de communicatie van PointCarré.

Website

“Betrouwbare website met leuke kleding van bekende merken/winkels”

👍 1   👎 0

PointCarré is een betrouwbare website met een breed assortiment aan leuke kleding van bekende merken en winkels. Het aanbod is gevarieerd en up-to-date, wat zorgt voor een fijne winkelervaring. Echter, de prijzen kunnen soms aan de hogere kant zijn, waardoor het mogelijk niet voor iedereen toegankelijk is. (80%)


Over PointCarré

PointCarré is een online kledingwinkel opgericht in 1995 door Xavier Goebels. Met 28 fysieke winkels en een webshop gelanceerd in 2021, is PointCarré een marktleider in Wallonië op het gebied van multi-merken retail. Ze bieden mode voor alle leeftijden, met merken zoals Cars Jeans, Cherry Paris, Ellesse, Esprit, Gaudi, Jack & Jones, Mango en Only. Het bedrijf ondersteunt goede doelen en werkt samen met lokale artiesten voor speciale projecten.


Contactgegevens

🌐 www.pointcarre.beCategorieën

Vermogen | Sparen | Beleggen | Speculeren | Cryptovaluta