Raja

Alle reviews

Raja

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Raja

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een leverancier van verpakkingsmaterialen? Voordat je zomaar ergens een bestelling plaatst met de verwachting dat het wel goed zit is het aan te raden om eerst reviews te lezen. De reden waarom is vrij simpel en logisch. Door die reviews met commentaren van andere klanten te bekijken krijg je een goed overzicht over wat de markt te bieden heeft en welke bedrijven er door klanten als goed en betrouwbaar worden bestempeld. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend en gratis op onze website. We hopen dat je ze gebruikt om de leverancier te vinden die de beste producten tegen de scherpste prijs kan leveren. Het zou bijna onverantwoord zijn om de meningen van andere consumenten niet te gebruiken.

Over Raja
Raja heeft als merk meer dan 65 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een groot Europees concern dat met 25 vestigingen in 18 landen actief is. De klantenservice van het bedrijf is bereikbaar om vragen te stellen over de vele producten en diensten die er aangeboden worden. Voor betalingen van bestellingen kun je gebruik maken van veilige methodes zoals creditcard en PayPal. Om een bestelling te kunnen plaatsen heb je als klant een account nodig. In dit account kun je onder meer bijhouden welke bestellingen er naar je onderweg zijn. Raja is aangesloten bij het Europese E-commerce Keurmerk en de online shop is geverifieerd door Safeshops.

De producten van Raja
Welke soorten verpakkingen zijn er verkrijgbaar bij Raja? Deze aanbieder biedt producten in diverse uiteenlopende categorieën waaronder e-commerce verpakkingen, kartonnen dozen, enveloppen en documenthoezen. Daarnaast worden vele andere producten aangeboden die in of om de verpakkingen gebruikt worden zoals plakband, etiketten en opvulmaterialen. Wil je als ondernemer jouw producten professioneel kunnen verpakken? Dan heb je bij Raja keuze uit meerdere producten zoals verpakkingsmachines, systemen en opslagmogelijkheden. Ben je benieuwd naar de ervaringen en commentaren van andere klanten van Raja? Dan kun je zonder veel moeite de reviews op onze site bekijken. Behalve al deze producten levert het bedrijf ook geschenkverpakkingen, promotiemateriaal en producten die voorzien kunnen worden van een eigen naam.

Reviews en commentaren over Raja
Heb jij als klant tips of commentaar over Raja? Neem dan een moment de tijd om jouw review met ons te delen. Door jouw beoordeling op onze website te plaatsen geef je ons de mogelijkheid om een zo duidelijk beeld van de klantenwaardering van deze webshop te laten zien. Veel consumenten zijn tenslotte op zoek naar informatie om te weten te komen of Raja een betrouwbare online shop is. Door jouw ervaring met de positieve of negatieve kanten van het bedrijf te belichten geef je die klanten precies datgene wat ze zoeken. Heb je zelf twijfels over de site van deze verkoper van verpakkingsmaterialen? Gebruik dan juist onze website om te lezen wat anderen er over te zeggen hebben. Het delen en lezen van reviews is tegenwoordig de manier van consumenten om elkaar tips te geven en te waarschuwen.