ErvaringenSite

  Ervaringen Raja

  Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een leverancier van verpakkingsmaterialen? Voordat je zomaar ergens een bestelling plaatst met de verwachting dat het wel goed zit is het aan te raden om eerst reviews te lezen. De reden waarom is vrij simpel en logisch. Door die reviews met commentaren van andere klanten te bekijken krijg je een goed overzicht over wat de markt te bieden heeft en welke bedrijven er door klanten als goed en betrouwbaar worden bestempeld. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend en gratis op onze website. We hopen dat je ze gebruikt om de leverancier te vinden die de beste producten tegen de scherpste prijs kan leveren. Het zou bijna onverantwoord zijn om de meningen van andere consumenten niet te gebruiken.

  Over Raja

  Raja heeft als merk meer dan 65 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een groot Europees concern dat met 25 vestigingen in 18 landen actief is. De klantenservice van het bedrijf is bereikbaar om vragen te stellen over de vele producten en diensten die er aangeboden worden. Voor betalingen van bestellingen kun je gebruik maken van veilige methodes zoals creditcard en PayPal. Om een bestelling te kunnen plaatsen heb je als klant een account nodig. In dit account kun je onder meer bijhouden welke bestellingen er naar je onderweg zijn. Raja is aangesloten bij het Europese E-commerce Keurmerk en de online shop is geverifieerd door Safeshops.

  How to do online shopping in Nepal | List of online shopping sites in Nepal| Daraz

  De producten van Raja

  Welke soorten verpakkingen zijn er verkrijgbaar bij Raja? Deze aanbieder biedt producten in diverse uiteenlopende categorieën waaronder e-commerce verpakkingen, kartonnen dozen, enveloppen en documenthoezen. Daarnaast worden vele andere producten aangeboden die in of om de verpakkingen gebruikt worden zoals plakband, etiketten en opvulmaterialen. Wil je als ondernemer jouw producten professioneel kunnen verpakken? Dan heb je bij Raja keuze uit meerdere producten zoals verpakkingsmachines, systemen en opslagmogelijkheden. Ben je benieuwd naar de ervaringen en commentaren van andere klanten van Raja? Dan kun je zonder veel moeite de reviews op onze site bekijken. Behalve al deze producten levert het bedrijf ook geschenkverpakkingen, promotiemateriaal en producten die voorzien kunnen worden van een eigen naam.

  Reviews en commentaren over Raja

  Heb jij als klant tips of commentaar over Raja? Neem dan een moment de tijd om jouw review met ons te delen. Door jouw beoordeling op onze website te plaatsen geef je ons de mogelijkheid om een zo duidelijk beeld van de klantenwaardering van deze webshop te laten zien. Veel consumenten zijn tenslotte op zoek naar informatie om te weten te komen of Raja een betrouwbare online shop is. Door jouw ervaring met de positieve of negatieve kanten van het bedrijf te belichten geef je die klanten precies datgene wat ze zoeken. Heb je zelf twijfels over de site van deze verkoper van verpakkingsmaterialen? Gebruik dan juist onze website om te lezen wat anderen er over te zeggen hebben. Het delen en lezen van reviews is tegenwoordig de manier van consumenten om elkaar tips te geven en te waarschuwen.

  Raja
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Raja

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Raja een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Raja. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Raja actief?

  Raja is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raja gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.