ErvaringenSite

  Ervaringen Riverwoods

  Riverwoods is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van kleding, accessoires en schoenen aan mannen en vrouwen. Daarnaast hebben zij ook een junior collectie voor kinderen. Het bedrijf heeft Noord-Amerikaanse invloeden en verkoopt daarom authentieke kleding waarin waarden als familie en levenslust reflecteren. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere bedrijven over Riverwoods lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Riverwoods

  Riverwoods werd opgericht op zes december van het jaar 1995. Het bedrijf werd opgericht door vier vrienden die een droom deelden en na jaren ervaring in de modesector besloten hun unieke talenten te bundelen. Exact één maand na de oprichting, op zes januari 1996 wordt als eerste de herencollectie gelanceerd. Na België verovert Riverwoods daarna ook Nederland en Frankrijk. Gedreven door het succes van de herencollectie volgt daarna een vrouwen en een kinder collectie. Kort daarna viert Riverwoods ook de baby collectie. De eerste stappen naar Europese expansie volgen al snel daarna, Riverwoods sluit een partnerschap met belangrijke distribiteurs in Portugal en Spanje. Het distributienetwerk breidt daarna uit met de opening van exclusieve Riverwoods shops en high-end multilabel shops over heel Europa.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten en diensten van Riverwoods

  Wat al die jaren geleden begon met alleen een herencollectie is inmiddels uitgegroeid tot een upscale lifestyle label met internationale allures. Riverwoods probeert met hun merk een universeel verhaal uit te stralen over vriendschap, familie banden en joie de vivre. Het bedrijf heeft zowel Noord-Amerikaanse als Europese invloeden, dit tekent de contouren van een casual chic stijl die vandaag wereldwijd aansluiting vindt. Voor alle collecties van het bedrijf worden hoogwaardige materialen en excellent vakmanschap gebruikt. Zowel voor heren, dames, kinderen en baby's.

  Het bedrijf heeft ook accessoires en licenties in hun collecties, deze zijn te vinden onder Riverwoods Shoes, Riverwoods Watches en Riverwoods Swimwear. Naast asseccoires en kleding heeft het bedrijf nu ook een Body & Home collectie. In deze collectie verkopen ze bijvoorbeeld handbalsem, eau de parfum en zeep (Body) en kaarsen en geurstokjes (Home). Ook badlinnen is recent toegevoegd aan deze collectie. Zo kunt u bij Riverwoods dus daadwerkelijk voor (bijna) alles terecht, of het nu om u zelf, uw kinderen of uw huis gaat.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Riverwoods

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Riverwoods? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Riverwoods op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Riverwoods vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Riverwoods of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Riverwoods nu achter.

  Riverwoods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Riverwoods

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Riverwoods een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Riverwoods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Riverwoods actief?

  Riverwoods is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Riverwoods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.