ErvaringenSite

  Ervaringen Selected

  Ben je op zoek naar kleding, schoenen, accessoires of andere modeartikelen voor mannen of vrouwen? Dan zou het aanbod van Selected misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je de producten en diensten van deze onderneming al kent. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van Selected helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Selected

  Het hoofdkantoor van Selected is gevestigd in Denemarken. Het is een internationaal merk voor mannen en vrouwen dat moderne consumenten een uniek aanbod biedt van stijl en vakmanschap. Deze onderneming streeft ernaar een speciale toets toe te voegen en wil collecties aanbieden die de basis kunnen vormen van eender welke garderobe die in alle omstandigheden aansluit op de hedendaagse trends. Selected zegt zelf kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen, waardoor duurzaamheid een belangrijke plaats inneemt in dit bedrijf. Zo zou deze onderneming zijn verantwoordelijkheid nemen voor hun toekomstige ecologische voetafdruk. Selected maakt deel uit van Bestseller, een Deens familiebedrijf dat in 1975 werd opgericht. Met een assortiment van meer dan 20 individuele modemerken, biedt Bestseller modekleding en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen.

  How to Make a WordPress Online Store - (Step by Step)

  Producten en diensten van Selected

  Heb je een idee van de creatie waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Sale, Nieuw binnen, Kleding, Jurken, Schoenen en Accessoires. Binnen deze categorieën kun je vervolgens verder selecteren op een aantal filters, zoals maat, lengte, kleur en prijs. Als je niets van toekomstige acties en aanbiedingen wilt missen, kun je je via de homepage van Selected aanmelden op de nieuwsbrief. Bovendien zou je hierdoor 10% korting kunnen krijgen. Voor vragen en/of opmerkingen aan het team van Selected kun je de klantenservice telefonisch, via WhatsApp of per chat bereiken, of door het contactformulier op de website in te vullen en terug te sturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Selected

  Heb je ooit al een broek, trui, paar schoenen of accessoires van dit bedrijf gekocht, en ben je nog op zoek naar een platform waar je een bondige review kunt schrijven? Op deze pagina kun je verslag uitbrengen van jouw persoonlijke ervaring met Selected. Hoe verliep de online betaalprocedure? Duurde het lang voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Selected verkochte creaties? Kun je als klant rekenen op een vlotte service van de klantendienst? Of heb je misschien nog andere nuttige tips die je graag wilt delen? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt lezen wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Selected
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Selected

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Selected een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Selected. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Selected actief?

  Selected is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Selected gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.