ErvaringenSite

  Ervaringen Shoebacca

  Ben jij op zoek naar merkschoenen, accessoires en sportkleding? Van merken als Puma, Adidas, Asics, New Balance en TOMS? Misschien kun je dan een kijkje nemen op de webshop van SHOEBACCA. SHOEBACCA is namelijk online leverancier van schoenen, accessoires en sportkleding van verschillende topmerken. Ben jij nieuwsgierig geworden naar SHOEBACCA en zou jij wel meer willen weten? Bijvoorbeeld welke levertijden het bedrijf aanhoudt? Wat voorgaande klanten over het bedrijf te zeggen hebben? Wat de kwaliteit van de producten van SHOEBACCA is en hoe de klantenservice van SHOEBACCA met jouw vragen omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over SHOEBACCA voor jouw op een rijtje gezet, zodat je je kunt verdiepen in het bedrijf. Op die manier kun je uiteindelijk gemakkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van SHOEBACCA wilt plaatsen of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien vind je bij ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over verschillende bedrijven in diverse sectoren.

  Over SHOEBACCA

  SHOEBACCA is in 2002 opgericht door de broers Marc en Robert Schlachter. Het idee voor het bedrijf begon toen de broers sportschoenen van bekende merken op de lokale buurtmarkten begonnen te verkopen aan kansarme gezinnen. Daarnaast verscheepten ze ook schoenen naar derdewereldlanden. Uiteindelijk werd toen SHOEBACCA opgericht en begonnen ze hun producten op eBay te verkopen. In 2007 is de webshop van SHOEBACCA gelanceerd en via mond-tot-mondreclame werd SHOEBACCA al snel één van de marktleiders in de schoenenretail. Tevens zijn het kantoor en het magazijn van SHOEBACA gevestigd in Irving, Texas.

  Wil jij graag door SHOEBACCA op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest volgen.

  online shop with me for my DREAM ROOM! *room decor unboxing haul*

  Het assortiment van SHOEBACCA

  Het assortiment van SHOEBACCA is op de webshop onderverdeeld in de categorieën women's shoes, men's shoes, kid's shoes, apparel en accessories. Een aantal voorbeelden van producten die je op de webshop van SHOEBACA tegen zult komen zijn laarzen, hakken, pumps, sandalen, slippers, sneakers, werkschoenen, jassen, shorts, sweaters, broeken, sokken, hoeden en ondergoed. Daarnaast kun je ook bij SHOEBACCA terecht voor accessoires. Denk bijvoorbeeld aan tassen, riemen, handschoenen en zonnebrillen.

  SHOEBACCA & contact opnemen

  Heb je een vraag voor SHOEBACCA? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice van SHOEBACCA door een e-mail te sturen naar cs@shoebacca.com ofte bellen naar 888-446-1788.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SHOEBACCA

  Heb jij wel eens een order geplaatst op de webshop van SHOEBACCA? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Hoe tevreden ben jij met jouw schoenen van SHOEBACCA? Wat is de kwaliteit van jouw schoenen en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat jouw review over SHOEBACCA achter op deze pagina en help zo anderen met het vinden van een nieuw paar schoenen.

  Shoebacca
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shoebacca

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shoebacca een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shoebacca. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shoebacca actief?

  Shoebacca is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoebacca gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.