37% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
N. Lemaire
Na verschillende telefoontjes naar de klantendienst, kon mijn partner eindelijk iemand aan de lijn krijgen die bereid was om hem te helpen. Zijn naam was Richard en hij was de enige behulpzame pers...Lees verder
R
Ruben
Onlangs heb ik een kledingstuk gekocht bij ShopBop en jammer genoeg heb ik niet alles ontvangen wat ik had besteld. Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd mijn claim afgewezen en verteld...Lees verder
J
J. Poncelet
Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb bij deze webshop. Jammer genoeg was mijn ervaring niet zo positief. Zonder enige reden werd mijn account geblokkeerd, net zoals bij veel andere mensen...Lees verder
L
Lemaire
Wat een vreselijke ervaring! Ik wou een tas bestellen, maar mijn account werd zonder waarschuwing gedeactiveerd. Nu blijf ik maar e-mails ontvangen van Shopbop. Toen ik de klantendienst contacteerd...Lees verder
A
A. Etienne
Mijn ervaring met Shopbop was niet geweldig. Ongeveer een week geleden heb ik een broek besteld, maar de levering werd vertraagd door een noodsituatie of slecht weer in Istanbul, Turkije. Hierdoor ...Lees verder

Reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  frustrerende klantenservice

  Na verschillende telefoontjes naar de klantendienst, kon mijn partner eindelijk iemand aan de lijn krijgen die bereid was om hem te helpen. Zijn naam was Richard en hij was de enige behulpzame persoon waarmee hij contact had. Na het hele verhaal aan Richard te hebben uitgelegd, kon hij zijn bestelling plaatsen, die ik gisteren heb ontvangen. We willen Richard bedanken voor zijn geduld en hulp. Misschien moet hij de anderen wat bijleren, zij die erop stonden dat we "ergens anders moesten gaan winkelen". Mijn partner probeerde een bestelling te plaatsen voor een verjaardagscadeau voor mij. Hij had problemen met het betalingsproces, specifiek met het invoeren van het factuuradres vanwege zijn verblijf in een ander land (Marokko). Hij belde en sprak met de klantendienst, en niet één, maar twee verschillende "klantenservice" agenten vertelden hem om "ERGENS ANDERS TE WINKEL". Wat voor klantendienst is dit? Uiteindelijk is het hem gelukt om online het factuuradres in te voeren en kort daarna ontving hij een e-mail waarin stond dat ze zijn bestelling niet zouden verwerken. Hij belde om met iemand te spreken en kreeg te horen dat "het hun beleid is", en dat hij niet voldeed aan hun inspectiestandaarden. Hij probeerde tevergeefs uit te leggen dat hij een cadeau naar zijn verloofde in de VS wilde sturen en de hele dag probeerde om iemand te vinden die hem kon helpen, maar kreeg telkens te horen ergens anders te gaan winkelen. Ik heb hem absoluut afgeraden om nog iets te kopen van een bedrijf als dit. Voor mij voelt het echt als racisme en discriminatie, en ik zou niemand aanraden om dit bedrijf te gebruiken. Ik zou graag willen dat iemand mij uitlegt, in welke wereld het OK is voor een klantendienstmedewerker om tegen iemand die wanhopig probeert een aankoop te doen te zeggen dat ze hen niet zullen helpen en elders moeten gaan. Ik hoop echt dat ze failliet gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een kledingstuk

  Onlangs heb ik een kledingstuk gekocht bij ShopBop en jammer genoeg heb ik niet alles ontvangen wat ik had besteld. Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd mijn claim afgewezen en vertelden ze me dat ik alleen een terugbetaling kon krijgen als ik de ontbrekende kledingstukken terugstuurde. Alles werd via e-mail afgehandeld en ik kon niet met iemand telefonisch spreken of de kwestie verder bespreken. Dit heeft me teleurgesteld in de service en ik denk erover om niet nog eens bij hen te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling

  Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb bij deze webshop. Jammer genoeg was mijn ervaring niet zo positief. Zonder enige reden werd mijn account geblokkeerd, net zoals bij veel andere mensen die hierover klagen. Mijn kaart werd belast en na twee weken heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen voor mijn bestelling. Toen ik contact opnam, werd me gezegd dat ik 5 werkdagen moest wachten, terwijl het al meer dan 5 werkdagen geleden is. Ik wil gewoon mijn artikel of mijn geld terug. Het hoort toch niet zo moeilijk te zijn? Ik zou echt afraden om ooit nog iets te bestellen bij deze webshop. De service is echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een tas

  Wat een vreselijke ervaring! Ik wou een tas bestellen, maar mijn account werd zonder waarschuwing gedeactiveerd. Nu blijf ik maar e-mails ontvangen van Shopbop. Toen ik de klantendienst contacteerde, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en vertelden ze me dat ik niets meer mocht bestellen. Dit bedrijf heeft serieus een probleem met klantenservice en communicatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop broek

  Mijn ervaring met Shopbop was niet geweldig. Ongeveer een week geleden heb ik een broek besteld, maar de levering werd vertraagd door een noodsituatie of slecht weer in Istanbul, Turkije. Hierdoor begon ik me zorgen te maken en dacht ik dat mijn pakketje misschien niet zou aankomen. Bovendien heb ik meerdere keren geprobeerd om me uit te schrijven voor hun e-mails, maar het lukte niet en bleef ik ze ontvangen. Al met al was ik niet echt tevreden over mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aftershave besteld van een parfumerie, maar geleverd vanuit China

  Ik had aftershave besteld bij een parfumerie, maar tot mijn verrassing kwam het uiteindelijk uit China. Helaas is het nooit aangekomen en als ik probeer te informeren, worden mijn e-mails genegeerd. Ik voel me echt bedrogen en zal proberen om mijn geld terug te krijgen via mijn creditcard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop

  Onlangs had ik een teleurstellende ervaring met Shopbop die me echt dwong om deze review te schrijven. Ik wilde echt de problemen met hun klantenservice benadrukken die ik heb meegemaakt. Het begon allemaal met een verloren pakket (Bestellingsnummer #125656954), en vanaf daar ging het bergafwaarts. De reactie op mijn klacht was erg teleurstellend. Ik meldde het ontbrekende pakket, maar kreeg te horen dat USPS succesvol had geleverd aan mijn adres zonder enig bewijs. Dit maakte me nog meer gefrustreerd. Het gebrek aan communicatie vanuit Shopbop was ook heel zorgwekkend. Ondanks het sturen van een gedetailleerde e-mail met mijn zorgen, heb ik meer dan twee weken geen antwoord ontvangen. Deze stilte van hun klantenservice is onaanvaardbaar, zeker bij problemen met een verloren zending. Ze waren niet bereid om een grondig onderzoek te doen of om een redelijke oplossing aan te bieden, wat hun toewijding aan klanttevredenheid in vraag stelt. Mijn hele ervaring benadrukt echt het belang van goede klantenservice, vooral bij online winkels. Shopbop heeft gefaald in het bieden van tijdige en empathische reacties, wat niet alleen ongemakkelijk was, maar ook mijn vertrouwen in hun merk heeft geschaad. Kort gezegd, mijn ervaring met de klantenservice van Shopbop was zeer teleurstellend omdat ze basisprincipes van goede klantenservice misten - zoals communicatie, empathie, en een wil om problemen op te lossen. Ik hoop dat deze review Shopbop zal helpen om hun klantenservice te verbeteren, en dat het anderen zal waarschuwen voor mogelijke problemen met hun bestellingen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  Het was gewoon een geweldige afleverervaring! Het pakketje was er al binnen 2 dagen nadat ik het besteld had, hier in Londen! Dat ging echt veel sneller dan mijn vorige bestellingen in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben echt onder de indruk en ga zeker opnieuw bij hen winkelen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige jas

  Ik had een superervaring met mijn jas kopen bij Shopbop! Ik heb mijn bestelling geplaatst op 26 december en heb deze zonder problemen ontvangen op 4 januari. Alles verliep vlot en ik was echt tevreden met het product en de service in het algemeen. Ik hoefde geen contact met hen op te nemen, geen retouren te regelen, enz. Dus kan ik daar geen beoordeling over geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding en schoenen

  Ik begrijp echt niet waarom er zoveel slechte beoordelingen zijn. Mijn spullen komen altijd op tijd aan, zonder problemen. Er was één keer een fout met sneakers, maar de klantenservice heeft het snel en gratis opgelost. Meestal duurt het 1-3 werkdagen voordat mijn bestelling naar Zwitserland wordt verstuurd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parfum

  Ik zit nog steeds te wachten op mijn twee flessen parfum van Shopbop. Ze hebben al twee keer mijn geld afgehouden, maar ik heb nog steeds geen parfum ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd, maar niemand heeft terug gereageerd. Ik heb gevraagd om een terugbetaling voor beide flessen, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Dit gebeurde allemaal tussen 4 en 12 december.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van schoenen

  Ik heb een paar schoenen gekocht bij die winkel en ik was echt niet blij met de service. Toen ik probeerde ze terug te sturen, moest ik betalen voor een retourlabel en UPS vertelde me dat ik bijna $19 moest betalen om ze terug te sturen. Ik heb verschillende keren gereageerd op e-mails, maar kreeg alleen berichten dat mijn antwoorden verwerkt werden en daarna hoorde ik niets meer. Het is frustrerend en teleurstellend om zo behandeld te worden als klant. Ik zal die winkel zeker vermijden in de toekomst!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige ervaring

  Het hele proces is vlot verlopen en het item dat ik ontvangen heb was perfect! Bovendien was de levering super snel. Echt niets op aan te merken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parfum besteld en nooit ontvangen

  Ik heb in december parfum besteld bij dat bedrijf en eerlijk gezegd, het is echt oplichterij. Tot op heden heb ik nog steeds niks ontvangen en ik ben constant contact met hen aan het opnemen om een teruggave te regelen of op zijn minst bewijs van levering te vragen, maar nog steeds niks. Dus, als ik jou was, zou ik echt niets kopen van die site, het is gewoon oplichterij. Ze beweren betrouwbaar te zijn, maar dat klopt echt niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cancelled order, no refund

  Gisteren heb ik een bestelling geplaatst en meer dan een week gewacht op de verzending, maar er gebeurde niets. Toen ik mijn account wilde bekijken, merkte ik dat het vergrendeld was, dus heb ik de klantendienst gemaild. Ze vertelden me dat mijn account geblokkeerd was en dat mijn bestelling meer dan een week geleden was geannuleerd. Ze beweerden ook dat ik niet was belast en dat het slechts een "autorisatie vasthouden" was. Ik heb drie keer contact opgenomen met mijn bank en alle drie de keren zeiden ze me dat het geen vasthouden was, maar dat het bedrag wel degelijk van mijn rekening was afgeschreven. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met Shopbop via e-mail en ze hebben herhaaldelijk gelogen en beweerd dat het slechts een vasthoudende afschrijving op mijn rekening was, terwijl mijn bank heeft bevestigd dat het een afschrijving betreft. Het is bijna twee weken geleden en ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen, ik weet niet wat ik moet doen. Telkens wanneer ik contact met hen opneem, vertellen ze leugens en zeggen ze dat het gewoon een vasthoudende afschrijving op mijn rekening is en dat ik nog 3-5 werkdagen moet wachten, maar die zijn al lang voorbij. Bestel alsjeblieft niet bij hen, ze annuleren bestellingen zomaar en geven geen terugbetaling, en liegen over de kosten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van mooie jurk

  Het spijt me dat anderen niet dezelfde ervaring hebben gehad! Ik ben echt verbaasd over de vele negatieve recensies. Ik ben heel tevreden over hoe snel mijn jurk geleverd werd. Ik heb die op een zaterdagochtend vroeg besteld en die kwam al op dinsdag met gratis verzending! Ik heb eindelijk de jurk gevonden waar ik al zo lang naar zocht! De service was geweldig en de jurk is gewoon prachtig. Ik zou hier zeker opnieuw gaan shoppen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurgesteld in de service

  Het is al een week geleden sinds ik extra informatie heb gegeven aan Shopbop, maar er is nog steeds niets gebeurd. Ik ben teleurgesteld door het gebrek aan reactie en actie van hun kant. Het lijkt alsof mijn probleem niet serieus wordt genomen en dat mijn ervaring als klant niet wordt gewaardeerd. Ik had gehoopt op een betere service en communicatie van een bekend bedrijf als Shopbop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een jas

  Ik heb een jas besteld op de website en een dag later hebben ze mijn account afgesloten en de bestelling geannuleerd. Toen ik hen belde om te proberen mijn account terug te krijgen, kreeg ik geen reden waarom mijn account werd afgesloten en werd mij verteld dat ik nooit meer kon bestellen. De klantenservice was echt slecht. Zo run je toch geen echt bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemengde ervaringen

  Ik heb zo mijn bedenkingen over Shopbop. Enerzijds ontving ik een rok die duidelijk al gedragen was, maar ze hebben deze meteen omgeruild. Anderzijds heb ik hun nieuwste item besteld en kreeg ik een week later een e-mail dat het niet meer beschikbaar was... Dus ja, het is echt een beetje een gok met hen, soms loopt alles vlotjes en soms zijn er wat hobbels op de weg.


Anderen bekeken ook