ErvaringenSite

  Ervaringen Silvercreek

  Als je je garderobe of die van je partner wil uitbreiden met een nieuwe jas, jeans of riem, kan het aanbod van Silvercreek net datgene zijn waarnaar je op zoek bent. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze winkel en heb je tijd en zin om jouw positieve of negatieve ervaringen met onze bezoekers te delen? Dan kun je dit doen door een bondige, eerlijke review over Silvercreek te schrijven. Jouw belevenis kan namelijk andere mensen helpen te beslissen of ze al dan niet een sweater, jurk, overhemd of ander item bij Silvercreek willen bestellen.

  Over Silvercreek

  Silvercreek verwijst naar het mijnwerkersdorpje Silver Creek in de Amerikaanse staat Colorado dat tussen 1875 en 1893 bijzonder welvarend was. In het midden van de vorige eeuw kende dit dorp een heropleving door de talrijke ambachtslieden die zich hier vestigden. Het is deze geschiedenis van pioniers, ambachtslieden en mijnwerkers die het merk Silvercreek vandaag de dag inspireren. De mensen achter deze webshop willen een merk creëren voor heren en dames met een sterk en authentiek karakter. Voor zijn collecties brengt Silvercreek creativiteit en geschiedenis op een moderne manier met elkaar in verbinding.

  Online Shopping Advice

  Producten en diensten van Silvercreek

  Bij Silvercreek kun je kiezen uit een verschillende soorten kledingitems. Het aanbod is opgedeeld in categorieën, zoals een aparte collectie voor dames en heren. Als je op zoek bent naar afgeprijsde artikelen, kun je een kijkje nemen bij het tabblad 'Sale'. Er is ook een afzonderlijk onderdeel met nieuwe artikelen en de Premium collectie van Silvercreek zou items voor stijlvolle persoonlijkheden bieden. Via een zoekfunctie kun je gericht zoeken naar een bepaald item en je hebt ook de mogelijkheid om artikelen aan je verlanglijstje toe te voegen. Bij vragen of opmerkingen kun je de klantendienst contacteren en dankzij de maatwijzer kun je bepalen welke maat het best bij je past. Deze webshop stelt altijd gratis verzending naar België en Nederland en 14 dagen bedenktijd te bieden. Tot slot zou je met Afterpay achteraf kunnen betalen en worden er elke week nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Wil je items toch liever even passen en voelen voordat je iets koopt? Dan kun je een bezoekje brengen aan de flagshipstore van Silvercreek in de Nederlandse stad Breda.

  Complimenten, klachten en tips voor Silvercreek

  Heb je al online broeken, jumpsuits, jurken of boxershorts bij Silvercreek gekocht? Indien ja, zou je dan bereid zijn om 5 minuten van je kostbare tijd op te offeren om een eerlijke review te schrijven? Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen te beslissen of Silvercreek al dan niet een onderneming is waarbij ze een of meerdere items willen kopen. Is de klantendienst makkelijk bereikbaar, houdt dit bedrijf inderdaad rekening met de 14 dagen bedenktijd en klopt het dat elke bestelling gratis wordt verstuurd naar adressen in België en Nederland? Wij zijn alvast benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met Silvercreek. Wil je weten wat andere mensen vinden van de producten en diensten van gelijkaardige winkels? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en lees alles over de beoordelingen, klachten en ervaringen over Superdry.

  Silvercreek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Silvercreek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Silvercreek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Silvercreek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Silvercreek actief?

  Silvercreek is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Silvercreek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.