ErvaringenSite

  Ervaringen Skinnydip

  Stel je voor: Je komt ergens op het internet een onbekende online shop tegen die aanbiedingen heeft die binnen je budget passen. Volgens de shop worden de producten snel geleverd en eigenlijk wil je direct artikelen bestellen. Is dat verstandig? Neem eerst de tijd om reviews van andere klanten te lezen. Op die manier kom je te weten of online shops betrouwbaar zijn en hoe het zit met de kwaliteit van de aangeboden producten. Maar al te vaak scheppen dit soort shops onduidelijkheid over waar zij zich bevinden en hoe het zit met zaken zoals het terugsturen van producten. De reviews van klanten zijn daarom erg belangrijk om ook over dat soort onderwerpen meer te weten te komen. Bespaar jezelf dus de mogelijkheid op een miskoop en lees de reviews die je op onze website kunt vinden.

  Over Skinnydip

  Skinnydip bracht als eerste product uit zijn assortiment een telefoonhoesje op de markt in 2011. Oprichters Lewis en Richard kwamen er al snel na het uitbrengen van de iPhone achter dat er nog maar weinig hoesjes voor dat soort telefoons verkrijgbaar waren. Het aanbod is sinds die tijd gegroeid en als je meer wilt weten over hoe je producten kunt bestellen, betalen en terugsturen dan kun je gebruik maken van de helpdesk op de site van Skinnydip. Je zult daar onder andere zien dat de site betalingen accepteert met creditcard, PayPal, Klarna of ApplePay. Wist je al dat Skinnydip ook giftcards verkoopt? Je kunt uit verschillende bedragen kiezen om die vervolgens weg te geven of zelf te gebruiken.

  De producten van Skinnydip

  Je kunt bij Skinnydip uit een ruim assortiment producten kiezen. Er zijn allerlei telefoonhoesjes en accessoires verkrijgbaar net zoals hoesjes voor AirPods. Daarnaast verkoopt deze webshop ondertussen ook veel kleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van jassen, jurken, hoodies, lingerie en pyjama's, broeken en sokken. Verder heb je nog de keuze uit handtassen in diverse afmetingen en kleuren én er zijn beautyproducten zoals gezichtsmaskers en make-up te bestellen. Voor in huis biedt Skinnydip dekbedovertrekken, kussens en diverse boeken. Zodra je een bestelling plaatst krijg je duidelijk te zien wat de leverkosten zijn en hoe lang het ongeveer duurt voordat je jouw producten thuis kunt verwachten. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met de aangeschafte producten dan kun je die binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen.

  Reviews over Skinnydip

  Geef als klant jouw mening over deze webshop en laat andere consumenten op die manier weten wat hen te wachten staat. Is Skinnydip een betrouwbare online shop? Jij kunt antwoord op deze vraag geven door jouw review op onze website te plaatsen. Op die manier zul je de twijfel wegnemen bij consumenten die deze webwinkel nog niet kennen. Door in jouw beoordeling uitgebreid in te gaan op de manier waarop jij behandeld bent geef je hen bovendien extra inzicht over wat zij mogen verwachten. Je kunt onder meer schrijven over de kwaliteit van de producten ten opzichte van de foto's op de site, de snelheid van leveren, de afhandeling van klachten en meer van dat soort onderwerpen. Alleen op die manier zal het ons gezamenlijk lukken om duidelijk te laten zien op welke manier Skinnydip werkt.

  Skinnydip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skinnydip

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skinnydip een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skinnydip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skinnydip actief?

  Skinnydip is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skinnydip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.