Skinnydip Reviews

: 12
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
D. De Cock
Ik heb laatst een nieuwe telefoonhoes gekocht, maar na een tijdje begonnen er wat ontwerpfouten te verschijnen. Gelukkig heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik snel hulp, samen ...Lees verder
R
roos
Ik had een iPhone hoesje besteld dat helemaal op maat gemaakt zou zijn, maar kreeg er eentje met een lelijk ontwerp en verkeerde kleuren. Gelukkig was de klantendienst heel snel en behulpzaam om he...Lees verder
T
Thomas
Ik heb pas geleden wat spullen besteld van de nieuwe Disney Cars-collectie. Ze zijn allemaal snel aangekomen, maar ik kreeg per ongeluk de verkeerde telefoonhoes. Na een berichtje te sturen, werd h...Lees verder
L
Lina De Clercq
Ik heb een hoesje besteld en na een maand was het kader van de camera eraf gevallen en was ik het kwijt. Ik heb een e-mail gestuurd om te vragen of ik enkel het camerakader kon kopen. Diezelfde dag...Lees verder
M
Margaux
Ik had een klein probleempje met mijn bestelling, want het hoesje kwam te laat aan en was het verkeerde ontwerp. Gelukkig was de klantendienst super behulpzaam en vriendelijk, vooral Cora heeft me ...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe telefoonhoes

  Ik heb laatst een nieuwe telefoonhoes gekocht, maar na een tijdje begonnen er wat ontwerpfouten te verschijnen. Gelukkig heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik snel hulp, samen met een excuses en een gratis vervangende hoes! Echt top service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangepaste iPhone hoesje

  Ik had een iPhone hoesje besteld dat helemaal op maat gemaakt zou zijn, maar kreeg er eentje met een lelijk ontwerp en verkeerde kleuren. Gelukkig was de klantendienst heel snel en behulpzaam om het probleem op te lossen en een nieuwe op te sturen. Beth heeft me doorheen het hele proces geholpen, dus hopelijk komt de nieuwe wel juist aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Disney Cars producten

  Ik heb pas geleden wat spullen besteld van de nieuwe Disney Cars-collectie. Ze zijn allemaal snel aangekomen, maar ik kreeg per ongeluk de verkeerde telefoonhoes. Na een berichtje te sturen, werd het probleem de volgende dag al opgelost en kreeg ik de juiste hoes opnieuw opgestuurd. Beth was echt super behulpzaam en vriendelijk bij het oplossen van het probleem!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een hoesje

  Ik heb een hoesje besteld en na een maand was het kader van de camera eraf gevallen en was ik het kwijt. Ik heb een e-mail gestuurd om te vragen of ik enkel het camerakader kon kopen. Diezelfde dag kreeg ik een antwoord met de bevestiging dat er een gloednieuw telefoonhoesje verzonden werd. De klantenservice was echt top. Bedankt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoesje voor smartphone

  Ik had een klein probleempje met mijn bestelling, want het hoesje kwam te laat aan en was het verkeerde ontwerp. Gelukkig was de klantendienst super behulpzaam en vriendelijk, vooral Cora heeft me snel geholpen en ervoor gezorgd dat er een vervangend hoesje werd verstuurd. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super coole telefoonhoesjes

  Het team was zo responsief en bezorgde me een oplossing die zelfs nog beter was dan wat ik had verwacht. Ondanks dat de koerier mijn pakketje was kwijtgeraakt, heeft het winkelteam dit perfect rechtgezet! Geweldige klantenservice ook, ik ben echt tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  telefoonhoesje met kattenstickers

  Ik bestel al een tijdje bij jullie en tot nu toe is alles altijd goed gegaan. De hoesjes beschermen mijn telefoon goed, geen barsten of krassen te bekennen. Maar mijn laatste bestelling was helaas een teleurstelling. Ik kocht een hoesje met kattenstickers, dat snel begon af te pellen en er niet meer zo leuk uitzag na een week. Gelukkig kreeg ik na een e-mail snel mijn geld terug, maar ik ben toch teleurgesteld in de kwaliteit van het hoesje. Ik heb het gevoel dat die de laatste tijd achteruit gaat en dat is jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A case for Easter gift

  Ik heb een koffer besteld en ze zeiden dat het binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Maar jammer genoeg is het nooit toegekomen. Na contact op te nemen met de klantendienst en te praten met een vriendelijke agent genaamd Jessica, vertelden ze me dat de koffer niet aan hun kwaliteitsnormen voldeed en opnieuw zou worden afgedrukt. Ik legde uit dat het een Paasgeschenk was en ze beloofden het met spoed te verzenden. Gisteren is de koffer aangekomen en was goed verpakt en had een prachtig design. Ik ben echt tevreden over de klantenservice en zou zeker opnieuw kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurgesteld in de kwaliteit

  Ik heb onlangs iets besteld bij Skinnydip en ben best teleurgesteld in de spullen die ik heb gekregen. Normaal was ik altijd tevreden over de kwaliteit, maar deze keer was het niet top. Het hengsel aan het telefoonhoesje is nu korter, waardoor het moeilijk is om het door de opening te krijgen. Ook is het lastig dat je het hoesje moet afnemen om een foto te maken in de breedbeeldstand, terwijl ik net het hoesje gebruik voor meer veiligheid op drukke plekken. De kwaliteit van de print op het hoesje is ook niet zo goed. Het lijkt alsof het streperig en vlekkerig is, wat ik echt niet gewend ben van Skinnydip.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop laptop hoes

  Onlangs heb ik een laptop hoes besteld en ik kan niet wachten tot het aankomt zodat het past bij mijn telefoonhoesje en make-up tas van hetzelfde merk. Alle spullen van dit merk zijn echt topkwaliteit. De hosts van TikTok Live waren ook super vriendelijk. Ik kan me niet herinneren hoe de dame heette, maar ze heeft de laptop hoes tijdens de live show toegevoegd zodat ik het kon kopen. Heel erg bedankt daarvoor! Skinny Dip, alsjeblieft maak een Troy Bolton iPhone 13 Pro Max hoes en andere High School Musical hoesjes. Dat zou echt geweldig zijn! Ik zou ze allemaal kopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supertoffe klantenservice

  Er was iets stuk van mij, maar toen ik de klantendienst belde, hebben ze meteen gereageerd en mij gratis een vervanging gestuurd. Ze hebben ook het probleem doorgegeven aan het ontwerpteam. Ik ben echt tevreden over de klantenservice!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurstelling

  Gisteren kreeg ik een hoesje geleverd met vlekken die ik niet zelf kon verwijderen. Ik heb gisteravond contact opgenomen met de klantenservice en kreeg vanochtend een snelle reactie van een vriendelijke dame genaamd Cora. Ze heeft me een vervangend artikel gestuurd waar ik erg dankbaar voor ben. Alle reacties waren snel, behulpzaam en zo vriendelijk, dus ik ben echt blij!


Anderen bekeken ook