ErvaringenSite

  Ervaringen Casual Cases

  Smartphones bestaan al een tijdje nu en veel mensen kunnen niet meer zonder. Een smartphone gebruiken we voor al onze zaken en we kunnen er tegenwoordig zelfs mee werken. Maar wat nou als het kapot gaat? Daarom zijn er telefoonhoesjes ontwikkeld. Deze telefoonhoesjes houden de telefoon veilig.

  Maakt u ook gebruik van een telefoonhoesje? Waar let u op als u een hoesje wilt kopen? Het is belangrijk om wat reviews te lezen voordat u besluit een hoesje te kopen. Zo weet u waar u op moet letten en kunt u met tevredenheid een hoesje bestellen.

  Smartphones ontwikkelen elk jaar weer en daarom ontwikkelen telefoonhoesjes ook mee. In het begin van de tijd van de smartphones waren er al hoesjes maar deze waren niet echt gewild. Deze hoesjes beschermen de telefoon en werden vastgemaakt aan de heup, maar de uiterlijk was niet echt wat mensen wilden. Tegenwoordig kunt u zelfs u eigen foto op een hoesje plaatsen en alles is mogelijk, vandaar dat hoesjes een trend zijn tegenwoordig!

  Over Casual Cases

  Het begon jaren geleden toen Wout een hoesje wilde bestellen met zijn eigen print erop. Dat kon hij niet vinden en daarna besloot hij te beginnen aan zijn eigen webshop. Wout studeerde in deze tijd nog en deed commerciële economie.

  Dat was een aantal jaar geleden, tegenwoordig verkoopt Casual Cases alle soorten beschermingsmiddelen voor alle soorten apparaten. Zij proberen mee te gaan met de trends van tegenwoordig en de wensen van de klant staan voorop.

  In de afgelopen tijd heeft Casual Cases zijn eigen merk opgebouwd en die is nu ook beschikbaar op de website. Die hebben zij uit nood geroepen in het leven, omdat sommige hoesjes niet te vinden waren. Zij hebben stijlvolle hoesjes maar verkopen bijvoorbeeld ook auto- en fietshouders.

  HOW TO MAKE A WEBSITE + ONLINE STORE (in 15 minutes!)

  Producten en diensten Casual Cases

  Casual Cases heeft alle formaten aan hoesjes beschikbaar. U kunt iets bedenken en zij hebben het wel. Zij verkopen hoesjes voor alle telefoonmerken maar hebben ook hoesjes voor verschillende devices in het assortiment.

  Heeft u bijvoorbeeld een iPhone X of een Oneplus 8? Geen probleem, zij bieden verschillende merken aan zoals Dux Ducis, Caseme, Ferrari Scuderia en hun eigen merk genaamd Lunso. Op de website kunt u sorteren welk apparaat u heeft en zij zetten alle hoesjes voor u op rij. Zij hebben ook hoesjes voor bijvoorbeeld een e-reader of een macbook.

  U heeft op elke hoesje 30 dagen bedenktijd en zij doen het product dezelfde dag nog op de post indien voor 17.00 besteld. U kunt ook altijd contact opnemen voor speciaal advies, op de website vindt u alle contactgegevens van het bedrijf.

  Complimenten, klachten of tips voor Casual Cases

  Heeft u toevallig recent een hoesje gekocht bij Casual Cases? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van hoesjes bij Casual Cases.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Casual Cases, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een hoesje gekocht en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust zijn hoesje kopen bij Casual Cases.

  Casual Cases
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Casual Cases

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Casual Cases een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Casual Cases. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Casual Cases actief?

  Casual Cases is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Casual Cases gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.