ErvaringenSite

  Ervaringen Skip Hop

  Ben je op zoek naar een online winkel waar je spulletjes voor baby's en kinderen kunt kopen? Dan zou het aanbod van Skip Hop misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Skip Hop te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Skip Hop

  Skip Hop is naar eigen zeggen een bedrijf dat producten een nieuwe twist geeft om er plezier aan te beleven. Als merk is het nieuwsgierig en stelt het non-stop vragen of functionaliteit, vorm en design. Het is een internationaal lifestyle merk met een passie voor slim ontworpen items voor baby's, peuters en ouders. In 2003 realiseerden de kersverse ouders Michael en Ellen Diamant zich dat hun luiertas mogelijkheden beperkt waren. Daarop ontwierp Ellen een tas die niet alleen modebewust, maar ook uiterst functioneel was. Het team achter dit bedrijf is van mening dat er geen enkel probleem is dat ze niet kunnen oplossen. Integendeel, het zou net deze geest van creatief probleem oplossen zijn die de cultuur bij Skip Hop een stevige fundering geeft. Vandaag de dag is Skip Hop een wereldwijd lifestylemerk dat het leven van mensen en kinderen in meer dan 30 landen beïnvloed. Van China tot Polen, Frankrijk, Mexico, Brazilië, Australië en overal daar tussenin, volgens Skip Hop is het een geweldige ervaring om succesvol samen te werken over grenzen en culturen heen.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en diensten van Skip Hop

  Op de website van Skip Hop kun je kiezen uit verschillende categorieën, zoals Babygear, Bath en Mealtime. De meeste van deze categorieën zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en makkelijker door het aanbod van dit bedrijf kunt navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij Skip Hop rekenen op mooie, innovatieve, speelse en functionele ontwerpen die al verschillende prijzen in de wacht hebben weten slepen. Is er iets niet duidelijk en wil je het team achter dit bedrijf hierover contacteren? De klantenservice van Skip Hop is telefonisch bereikbaar of via het contactformulier op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Skip Hop

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming gekocht? Op deze pagina kun je een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Skip Hop schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de door dit bedrijf verkochte producten, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Of misschien heb je wel enkele nuttige tips die je graag wilt delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Skip Hop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skip Hop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skip Hop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skip Hop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skip Hop actief?

  Skip Hop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skip Hop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.