ErvaringenSite

  Ervaringen SKOT

  Kledingwinkels zijn er online in vele soorten en maten. Sommigen verkopen kleding en accessoires van grote en bekende merken terwijl anderen zich richten op producten van eigen ontwerp en productie. Maar wat onderscheid de ene webshop van de andere? Welke online winkel wordt door klanten wel goed gewaardeerd en welke niet? En waar zit hem het verschil? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen ben je afhankelijk van de ervaringen van andere klanten. Gelukkig schrijven en publiceren zij reviews om klanten zoals jij wegwijs te maken. Wij bieden je deze reviews op onze website zodat je zonder moeite kunt lezen wat de goede en slechte kanten van de diverse online shops zijn. Heeft dat nut? Ja natuurlijk, door alle aangeboden commentaren en meningen kun jij voorkomen dat je een miskoop doet door voor de meest gewaardeerde en betrouwbare webshop te kiezen.

  Over Skot

  Skot is een kleine start-up uit Amsterdam die sinds 2017 kleding voor heren verkoopt. Het bedrijf streeft ernaar mode op de markt te brengen die zo min mogelijk impact op de natuur heeft. Het woord Skot is Fries voor schat en met die naam wil het bedrijf duidelijk maken dat het naast de producten die het verkoopt ook haar klanten en het milieu koestert. De producten van het bedrijf zijn alleen online verkrijgbaar om op die manier de kosten zo laag mogelijk te houden. Hoe kun je contact opnemen met Skot om meer te weten te komen? Maak gebruik van het speciale formulier op de website of bel met de klantenservice die tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk bereikbaar is.

  5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

  De producten van Skot

  Bij Skot vind je overhemden, T-shirts en polo's die zo duurzaam als mogelijk is gemaakt worden. Hoe duurzaam is Skot? De T-shirts die het merk verkoopt worden in India geproduceerd en beschikken over het Fair Trade certificaat. De katoen die gebruikt wordt voor de productie is 100% gecertificeerd en de productie van katoen en T-shirts vindt zo dicht mogelijk bij elkaar plaats om onnodige transporten te beperken. Verder worden de overhemden van hetzelfde soort katoen door ambachtslieden in Europa gemaakt. Alle producten op de site zijn te bestellen en betalen met veilige methodes zoals PayPal, creditcard en iDeal. Hoe lang heb je de tijd om een product naar Skot terug te sturen? De site geeft klanten 30 dagen bedenktijd voor het geval zij niet tevreden zijn over hun aankoop.

  Reviews over Skot

  Ben jij klant van de online shop van Skot? En in welke categorie val jij, ben je tevreden of heb je na een slechte ervaring nooit meer iets besteld? Hoe jij ook over deze webshop denkt, we hopen dat je bereid bent om jouw mening te delen. Je kunt dat doen door een beoordeling te schrijven om die vervolgens op onze website te plaatsen. Zo maak je het voor ons mogelijk om een algeheel beeld over de waardering van Skot te laten zien. Consumenten kunnen op die manier ook per klant bekijken wat zij de plus- en minpunten van deze webshop vinden. Zo krijgen zij meer duidelijkheid over hoe klachten afgehandeld worden, hoe Skot met het retour sturen van producten omgaat én over de duurzaamheid en kwaliteit van de artikelen die de site verkoopt.

  SKOT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SKOT

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SKOT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SKOT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SKOT actief?

  SKOT is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SKOT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.