ErvaringenSite

  Ervaringen SmartBuyGlasses

  Misschien vind je hem niet heel mooi staan, maar een bril kan je leven wel een heel stuk makkelijker maken. Maar dan wil je natuurlijk geen bril die zomaar kapot kan zijn omdat het montuur zo broos is of de glazen er niet goed in zijn gezet. Misschien kan SmartBuyGlasses je wel van de juiste glazen en het juiste montuur voorzien. Maar was zal de kwaliteit van hun contactlenzen nou eigenlijk zijn? Zal het lang duren voor je nieuwe contactlenzen door de bezorgservice van SmartBuyGlasses wordt bezorgd? En wat voor een klantenservice biedt SmartBuyGlasses aan als de bril toch niet helemaal goed blijkt te passen? Alleen mensen die al een bril of set contactlenzen van SmartBuyGlasses hebben kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een brillen SmartBuyGlasses echt aanbiedt. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou echt van SmartBuyGlasses kunt verwachten.

  Over SmartBuyGlasses

  SmartBuyGlasses is een online shop die brillen aanbiedt. Ze willen graag een interactief en gepersonaliseerd alternatief zijn voor het kopen van brillen op sterkte. Het maakt dan voor hen niet uit of het designer eyewear is of een gewone bril op sterkte. Naturlijk is er een grote selectie brillen. Je kunt kiezen voor verschillende vormen zoals Aviator, rechthoekig, wayfarer of ovaal. Daarnaast kun je nog kiezen voor een montuur met een volledige rand, semi-randloos of helemaal randloos. Ook het materiaal van het frame is van belang omdat dit zwaarder of juist lichter kan zijn en iedereen hier een andere voorkeur in heeft. Je kunt kiezen voor titanium, kunststof, acetaat of metaal. Het is maar net wat je prettiger vind. Dezelfde keuzes kun je eigenlijk maken voor een zonnebril. Er zijn speciale sportbrillen, gepolariseerde brillen of skibrillen voor mensen die veel in beweging zijn en toch bescherming tegen de zon willen hebben. Mocht je brillen helemaal niets vinden, dan kun je ook kiezen voor een set contactlenzen. Er zijn sfeer contactlenzen voor mensen die bijziend of verziend zijn. Torische contactlenzen zijn dan juist weer bedoeld voor mensen die last hebben van astigmatisme. Verder is er nog varifocus, multifocaal en asferisch als optie. Je hebt dag- en nachelenzen die je eigenlijk helemaal niet uit hoeft te doen. En daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende merken.


  Vind de glazen die perfect bij jou passen.

  Diensten van SmartBuyGlasses

  De zonnebrillen, gewone brillen en contactlenzen van SmartBuyGlasses kunnen online worden besteld. De bezorgservice van SmartBuyGlasses stuurt die dan gewoon naar je op. Ook heeft SmartBuyGlasses een eigen klantenservice om je te helpen als je wat advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SmartBuyGlasses

  Draag jij al een bril van SmartBuyGlasses? Dan ben jij de beste persoon om ons over jouw ervaring met deze brillenwinkel en opticien te vertellen. Hoe prettig zitten die metalen monturen nou echt? Kun je door die brillenglazen nou echt beter zien? Hoe comfortabel voelen die contactlenzen nou in werkelijkheid? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van SmartBuyGlasses je zonnebril had bezorgd? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van SmartBuyGlasses? Schrijf je eigen SmartBuyGlasses review en laat ons weten wat jouw mening over deze brillenwinkel is.

  SmartBuyGlasses
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SmartBuyGlasses

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartBuyGlasses een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SmartBuyGlasses. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartBuyGlasses actief?

  SmartBuyGlasses is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartBuyGlasses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.