Spier & Mackay Reviews

: 17
35% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Célia Celik
Ik ben echt super blij met mijn recente aankoop in deze winkel. De kostuums die ze hebben zijn echt geweldig! De stoffen zijn van topkwaliteit en komen van over de hele wereld, allemaal voor redeli...Lees verder
S
Stan Amrani
Ik heb behoorlijk wat kleren gekocht bij Spier & Mackay, zowel online als in de winkel. Over het algemeen ben ik best tevreden. Ik heb vooral basisstukken gekocht om mijn professionele garderob...Lees verder
S
Senne Herman
De kwaliteit van de producten van dit merk is gewoonweg geweldig. Ik was echt onder de indruk van de afwerking en de stof van mijn hemden en broeken die ik bij Spier & Mackay heb gekocht. De kw...Lees verder
S
sam
Ik heb onlangs 2 mooie pakken en enkele hemden besteld bij Spier & Mackay. Ik ben echt tevreden met de kwaliteit. De pakken passen perfect en ogen heel stijlvol. Ook de rode en zwarte hemden di...Lees verder
J
J. Charlier
Ik heb dus die Harrington-jas bij hen besteld en pff, 't heeft een hele week geduurd vooraleer ze 'm verstuurd hebben. Toen ik besloot om 'm terug te sturen omdat de kwaliteit echt b...Lees verder

Reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kwaliteitskleding, ruime selectie

  Ik ben echt super blij met mijn recente aankoop in deze winkel. De kostuums die ze hebben zijn echt geweldig! De stoffen zijn van topkwaliteit en komen van over de hele wereld, allemaal voor redelijke prijzen. De hemden zijn misschien niet van dezelfde hoge kwaliteit als die van andere merken in dezelfde prijscategorie, maar het brede assortiment maakt dat meer dan goed. Onlangs kregen een vriend en ik complimenten van een kleermaker in Savile Row voor onze outfits samengesteld door deze winkel, genaamd Richard Anderson volgens mij. Diezelfde dag kregen we zelfs een baanaanbod vanwege onze nette verschijning! Ik schrijf deze review omdat ik negatieve recensies voor deze winkel heb gezien, terwijl ik er juist fan van ben geworden. Ik ben nog nooit in de winkel geweest, omdat ik in het Verenigd Koninkrijk woon en vooral online bestel. Als ik ooit iets van vergelijkbare kwaliteit wil, zou ik waarschijnlijk veel meer moeten betalen voor minder. Veel succes aan de winkel en dankjewel aan iedereen die ervoor zorgt dat dit allemaal mogelijk is!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankopen van premium herenkleding

  Ik heb behoorlijk wat kleren gekocht bij Spier & Mackay, zowel online als in de winkel. Over het algemeen ben ik best tevreden. Ik heb vooral basisstukken gekocht om mijn professionele garderobe uit te breiden, maar ook jeans, shorts en poloshirts voor een meer relaxte look. De retouren waren geen probleem en ik heb enkele koopjes kunnen doen die echt super goede waarde boden. Het personeel in de winkel is ook top. Als het op minpuntjes aankomt, kan het soms wat tijd kosten om de juiste maat te vinden door wat passen en meten. Helaas hebben ze niet voor alle soorten lichamen kleren, dus mijn vader met zijn kleine gestalte en brede schouders moest opteren voor maatwerk. Eén paar linnen shorts is snel gescheurd, dus ik twijfel of ik ze nog kan terugbrengen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chemises et pantalons de qualité

  De kwaliteit van de producten van dit merk is gewoonweg geweldig. Ik was echt onder de indruk van de afwerking en de stof van mijn hemden en broeken die ik bij Spier & Mackay heb gekocht. De kwaliteit is echt beter dan die van andere bekende merken zoals Suitsupply. De items die ik heb ontvangen zijn niet alleen goed ontworpen, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Bovendien was de klantenservice uitzonderlijk. Ze hebben snel en professioneel al mijn vragen beantwoord.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 pakken en verschillende hemden.

  Ik heb onlangs 2 mooie pakken en enkele hemden besteld bij Spier & Mackay. Ik ben echt tevreden met de kwaliteit. De pakken passen perfect en ogen heel stijlvol. Ook de rode en zwarte hemden die ik besteld heb, zien er fantastisch uit. Vooral de linnen hemden krijgen veel complimenten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangekochte Harrington-jas

  Ik heb dus die Harrington-jas bij hen besteld en pff, 't heeft een hele week geduurd vooraleer ze 'm verstuurd hebben. Toen ik besloot om 'm terug te sturen omdat de kwaliteit echt barslecht was, heb ik hen gemaild en nog geen antwoord gekregen. Nu zit ik vast met die jas en kan 'm niet eens terugsturen. Serieus, de service is om van te huilen en ik voel me totaal niet serieus genomen als klant. Ik verwacht gewoon betere communicatie en service, vooral wanneer het gaat over zo'n dure kledingstukken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop, slechte kwaliteit

  Heb een shirt gekocht en het zit echt helemaal niet goed! Het voelt zo goedkoop aan en de klantenservice is echt slecht. Geloof die betaalde reviews niet, dit is gewoon een rommelig bedrijf dat goedkope spullen verkoopt. Problemen met de kwaliteit en de klantenservice is nergens te bekennen. Zelfs op social media reageren ze niet. Beter om hier weg te blijven!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hemden met mooie kragen

  Hun kragen zijn gewoon top, echt de beste die ik ooit heb gezien! Het leuke is dat je bij je eerste bestelling 20% KORTING krijgt als je je registreert en een kortingscode gebruikt, bijvoorbeeld de code EF1R7M werkt perfect.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte pasvorm, trage levering

  De kleding was oké, maar de service was echt niet goed. De levering duurde eeuwen en de kledij paste niet goed. Het duurde lang voor ik antwoord kreeg op mijn mails en de vervanging was ook niet top. Er zijn zeker betere winkels om te proberen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kostuum

  Ik heb op 20/5 een kostuum besteld dat op voorraad was en ze hebben meteen mijn creditcard belast. Bijna twee weken later hebben ze het product nog steeds niet verzonden. Ik heb al veel e-mails gestuurd, maar ze doen er echt heel lang over om te antwoorden en geven geen reden voor de vertraging. Ik zal zeker niet meer bestellen en iedereen aanraden om weg te blijven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vertraagde verzending

  Na het bestellen en betalen met mijn creditcard, heeft het meer dan een week geduurd voordat mijn item eindelijk werd verzonden. Ik heb een e-mail gestuurd om een update te vragen, maar kreeg geen reactie. Pas na een tweede e-mail werd mijn bestelling geannuleerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van pak in antraciet grijs

  Het pak dat ik hier kocht was echt teleurstellend. Het paste verschrikkelijk en leek totaal niet op mijn normale maat. De klantenservice was ook niet om over naar huis te schrijven. Ik werd behandeld als een lastige klant en toen ik mijn ontevredenheid uitte, werd ik zelfs op een zwarte lijst gezet. Het lijkt erop dat ze enkel geïnteresseerd zijn in geld, niet in tevreden klanten.

  Daarnaast zijn de kleren van slechte kwaliteit en lijken ze veel te duur te zijn. Het is onbegrijpelijk dat ze zulke hoge prijzen durven vragen voor zulke lage kwaliteit. Ik verdien zelfs meer in een uur dan hun klantenservicemedewerker in een hele dag met het verkopen van hun kleding.

  Bedankt voor het zijn van zo'n inhalig en onethisch bedrijf. Zelfs Walmart heeft betere kwaliteit kleding dan jullie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  corduroy en chino broeken

  De kleren die ik gekocht heb bij jullie zijn echt topkwaliteit en ze passen heel goed. Alleen zijn de broeken veel te lang voor mij, zelfs als ik het vergelijk met andere winkels. Ik zal extra moeten betalen om ze te laten inkorten en smaller te maken. Het team van de klantenservice was snel met antwoorden, maar ik had wel wat problemen bij het betalen. Mijn Mastercard werd niet aanvaard, hoewel het factuuradres correct was. Uiteindelijk is het wel gelukt om met mijn Visa te betalen, maar dat verliep niet vlotjes. De levering was redelijk snel na de verwerking van mijn bestelling, maar het kon beter. Dus kort samengevat: jullie kleren zijn top, maar jullie website en klantenservice kunnen wat verbetering gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop kostuum

  Ik heb eind november een OTR kostuum besteld en het duurde meer dan twee weken voordat het werd verzonden. Het kostuum was van goede kwaliteit, maar de maat was niet goed, dus ik heb besloten om het terug te sturen. Het is bijna een maand geleden sinds ze mijn pakket hebben ontvangen, maar niemand reageert op mijn e-mails en ik heb nog steeds mijn geld niet teruggekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop maatkleding

  Mijn ervaring met maatkleding bij hen was echt teleurstellend. Ik ging naar de winkel om mijn maten te laten opmeten voor twee op maat gemaakte overhemden en het is al meer dan vier weken geleden zonder enige update. Ik heb geen bevestiging gekregen dat mijn bestelling in behandeling is of een idee van wanneer het geleverd zal worden. Ik heb twee keer gemaild naar ene "Deanna" maar heb geen reactie gekregen. Het telefoonnummer voor klantenservice reageert niet en gaat meteen naar voicemail, waar wordt aangeraden om naar hetzelfde e-mailadres te mailen waar Deanna zou moeten antwoorden. Na veel proberen kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn die beloofde om namens mij te e-mailen, maar dat is nu al meer dan een week geleden. Ik was altijd al terughoudend om naar deze plek te gaan, maar gaf hen het voordeel van de twijfel dat ze goed voor hun klanten zouden zorgen, vooral nieuwe kopers, en toch werd ik begroet met echt slechte service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scherpe kleermakers

  Oh nee, wat een gedoe zeg! Ik snap echt niet hoe ze het volhouden met zo'n belabberde klantenservice. Ik heb 8 dagen geleden iets besteld en nog steeds helemaal niks gehoord, geen orderbevestiging, geen tracking, helemaal niks. Alleen mijn geld hebben ze wel al afgeschreven, zonder enige moeite. Ik heb al 5 keer gemaild in twee dagen, maar geen enkele reactie. Dit kan echt niet door de beugel, verschrikkelijk gewoon. Het lijkt wel alsof ze ons gewoon negeren. Dit bedrijf verdient het niet om open te blijven. Grappig eigenlijk, dat ze wel tijd hebben om hier te reageren maar niet op onze mails en telefoontjes. Echt belachelijk. Dus blijf maar lekker zitten en niks doen, maar verbeter jullie klantenservice alsjeblieft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop kostuum

  Onlangs kocht ik een kostuum in die winkel, maar de pasvorm was niet helemaal juist dus wou ik het ruilen. Na verschillende e-mails en berichten op sociale media zonder enige reactie, ben ik echt teleurgesteld in de klantenservice daar. Uiteindelijk moest ik zelfs een klacht indienen bij het Ministerie van Publieke en Zakelijke Dienstverlening door hoe slecht de service was.


Anderen bekeken ook