ErvaringenSite

  Ervaringen Spier & Mackay

  Mode voor mannen is tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar bij diverse online shops. Net als in een echte winkel verwacht je kwaliteit en goede service als je ergens online gaat winkelen. Dus, hoe kom je erachter of een online shop ook echt kwaliteit levert? Dat kan heel makkelijk door reviews van klanten te lezen. Zij zijn het die al ervaring hebben opgedaan en je daar meer over vertellen. Dat doen zij in de reviews die ze op onze website hebben gepubliceerd. Daar vind je alle informatie over de verschillende online shops, welke voorwaarden er gehanteerd worden en hoe zij met klanten en hun wensen en klachten omgaan. We hopen je op die manier behulpzaam te kunnen zijn om voor de juiste shop te kiezen zodat je een eventuele miskoop kunt voorkomen.

  Over Spier & Mackay

  De geschiedenis van Spier & Mackay begint in 2004 als de oprichters bij toeval in het zuiden van Azië belanden en daar merken hoe goedkoop de stoffen om kleding te maken eigenlijk zijn. Door de stoffen rechtstreeks bij de producenten in te kopen kunnen zij lokale kleermakers er kleding van laten maken. Het duurt echter tot 2009 om de juiste fabrikanten en partners te vinden om de producten te fabriceren en hun winkel én website in Canada te openen. Tegenwoordig zijn er diverse winkels in de provincie Ontario en kunnen internationale klanten shoppen in de wereldwijd beschikbare online shop. Heb je vragen over de producten van Spier & Mackay? Dan kun je het contactformulier gebruik of zelf een e-mail schrijven.

  Studio Vlog - Moved In, New Art Studio, Working on Online Shop Orders

  De producten van Spier & Mackay

  Spier & Mackay biedt mannen een ruim assortiment mode en accessoires. Je kunt hier niet alleen terecht voor broeken, shirts en schoenen ook zijn er diverse soorten pakken om uit te kiezen. Deze online biedt je zelfs de mogelijkheid je eigen pak of shirt te ontwerpen door de kleuren, het model en de maat te kiezen. Verder zijn er truien en jassen verkrijgbaar en met de aangeboden stropdassen, hoeden en sjaals kun je een nieuwe outfit compleet maken. Je kunt alleen bestellingen plaatsen bij Spier & Mackay als je een account aanmaakt, om af te rekenen worden je veilige methodes zoals PayPal en creditcard geboden. Bestellingen naar Nederland en België worden via UPS verstuurd en de verwachte levertijd staat tijdens het bestellen vermeld.

  Reviews over Spier & Mackay

  Deel als klant van Spier & Mackay jouw ervaring met de producten en service die deze online te bieden heeft. Je kunt jouw beoordeling zonder censuur op onze website plaatsen, zelfs als deze negatief is. Het gaat ons er namelijk om dat wij een zo waarheidsgetrouw beeld kunnen laten zien van de manier waarop deze webshop met haar klanten omgaat. Dat is vooral belangrijk omdat de producten vanuit Canada verkocht en verstuurd worden. Hoe lang duurt het bezorgen? Wat is de kwaliteit van de producten? Hoe zit het als je iets terug wilt sturen? Allemaal vragen waar jij als klant dus antwoorden op kunt geven door jouw review op onze website te plaatsen. We hoeven je tenslotte niet te vertellen dat het delen en lezen van reviews steeds belangrijker wordt.

  Spier & Mackay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Spier & Mackay

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Spier & Mackay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Spier & Mackay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Spier & Mackay actief?

  Spier & Mackay is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spier & Mackay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.