Superconscious Berlin

Alle reviews

Superconscious Berlin

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Superconscious Berlin

Als jij wilt weten welke online shops die kleding verkopen door klanten gewaardeerd worden dan hoef je maar één ding te doen. Lees de reviews die zij op onze website publiceren. Daarin schrijven ze onder andere welke ervaring zij hebben opgedaan in de diverse webshops. Ook laten zij weten wat zij vinden van onderwerpen zoals de kwaliteit van de producten en de manier waarop medewerkers hen behandeld hebben. Door deze reviews aandachtig te lezen kom jij precies te weten welke shops betrouwbaar zijn en welke niet. Zodoende kun je jezelf veel narigheid besparen door voor een online shop te kiezen die door vele andere klanten gewaardeerd wordt.

Over Superconscious Berlin
De online shop van Superconscious Berlin is ontstaan na het succes van de winkel met dezelfde naam in de gelijknamige stad. Deze online store biedt net als de winkel mode voor dames en heren en is beschikbaar in de Duitse en Engelse taal. Als je goed Duits spreekt kun je voor vragen telefonisch contact opnemen met de medewerkers in de winkel die van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur geopend is. Gebruik je liever het Engels dan is het aan te raden een e-mail te sturen om je vragen beantwoord te krijgen. Superconscious levert de aangeboden artikelen naar België en Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen. Je moet daar wel bezorgkosten voor betalen. Hoeveel je moet betalen zie je tijdens het afrekenen duidelijk vermeld staan. Dat afrekenen kan overigens veilig met onder andere creditcard, PayPal of via Amazon, Google of ApplePay.

De producten van Superconscious Berlin
Superconscious biedt een groot assortiment aan kleding en accessoires van bekende merken en in samenwerking met beroemdheden. Bekende sterren zoals Travis Scott hebben hun naam aan de producten van deze online shop verbonden waar je verder artikelen van merken zoals Adidas, Mizuno, Evae Mob en Wasted Paris kunt vinden. Er zijn voor mannen en vrouwen T-shirts, jassen en broeken te bestellen net zoals schoenen en accessoires. Wat de accessoires betreft heb je keuze uit onder meer tassen, hoeden, zonnebrillen en horloges. Heb je vrienden of familieleden waarvan je weet dat ze liefhebber van dit merk zijn? Geef hen dan een giftcard cadeau. Deze kun je per e-mail laten sturen zodat de ontvanger er direct gebruik van kan maken. Bij Superconscious krijgen klanten 14 dagen de tijd om bestellingen waar zij niet tevreden over zijn terug te sturen.

Reviews over Superconscious Berlin
Wij bieden klanten die graag hun mening over deze online shop willen delen de mogelijkheid om een review op onze website te plaatsen. Wij doen dat omdat we vinden dat iedereen het recht heeft om te weten hoe webshops met hun klanten omgaan. Bovendien is het delen en lezen van reviews tegenwoordig de manier voor klanten om hun ervaringen met elkaar te delen. Door jouw beoordeling over Superconscious voor anderen beschikbaar te stellen maak je het voor hen heel eenvoudig om er meer over te weten te komen. Door goed de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij deze online shop te belichten weten consumenten direct waar ze aan toen zijn.