ErvaringenSite

  Ervaringen Superfunk.eu

  Het zoeken naar machines, apparaten of gereedschappen kan een lange reis worden, waar niemand eigenlijk echt zin in heeft. Dankzij ErvaringenSite kunt u van uit uw sofa gerust reviews van verschillende bedrijven, zoals Superfunk-eu, bekijken. Door het lezen van de reviews komt u meer te weten wat het bedrijf precies doet, wat de aangeboden producten zijn, maar ook tips die handig kunnen zijn voor het maken van uw keus.

  Over Superfunk-eu
  Superfunk-eu is een all-round webshop, waar u terecht bent voor een ruim assortiment aan kleding, sieraden, gereedschappen, elektronica en nog veel meer. Superfunk is in 2019 tot stand gekomen en is gevestigd te Swagemakersstraat 7 in Nederland. Het is een bedrijf, die is voortgevloeid uit het bedrijf Superfunk zelf, die al enkele jaren geleden al was begonnen met de verkoop van exclusieve fashion items, onder dezelfde naam. Het bedrijf bestaat nu 2 jaar.

  Producten en diensten van Superfunk
  Bij Superfunk bent u terecht voor al uw Apple- accessoires, die bestaan uit accessoires voor games, Airpotten beschermingshoes, Apple watches, Autosets, Gadgets, hoesjes voor iPad 2, 3 en 4 en iPhone, oortelefoons en headsets, opladers & kabels en telefoon lenzen. Verder bent u ook terecht voor uw autoaccessoires, waaronder elektrische apparaten, autohoezen, binnenverlichting, exterieur – en interieur accessoires, omvormer, onderhoud en verzorgingsartikelen, parkeer sensoren, reparatie gereedschappen, GPS-tracer & bijbehorende accessoires en vervangingsonderdelen.

  Hiernaast bent u ook bij Superfunk-eu terecht voor uw Ledverlichting zoals uw binnen – en buitenverlichting en uw bureauverlichting, uw huis & tuin, buitensport en consumentenelektronica. Vervolgens bent u ook terecht voor computernetwerken, computeronderdelen, kaartlezer, HDMI-serie, Mini-PC, muizen, toetsenborden en LCD monitoren. Tegenwoordig bent u ook bij Superfunk-eu terecht voor uw kleding, zoals heren, vrouwen en kinderkleding, kleding voor bruiloften en kledingaccessoires en lichaamsverzorging artikelen, zoals sieraden, tattoo accessoires, mondverzorging, hand- en voetverzorging, slimme telefoons, speelgoed & hobby’s.

  Complimenten, klachten en tips voor Superfunk-eu
  Superfunk-eu probeert de klant de mogelijkheid aan te bieden, haar inkopen binnen 1 stop af te ronden. Klanttevredenheid mag er niet missen! Als klant heeft u het recht van retour binnen 14 dagen indien u na levering van het product, ontevreden bent en dat zonder opgaaf van reden, waarbij de aankoopprijs terug wordt betaald. Superfunk biedt u een klantenservice, waar u terecht bent voor persoonlijk advies over uw keus, vragen of klachten en wel van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt ze verder via WhatsApp contacten en 24 uur per dag via de mail naar info@superfunk.eu. Superfunk-eu maakt gebruik van betaalmiddelen als VISA, Stripe, Mastercard, Sofort, en Cash on Delivery.

  Bent u bekend met de producten en diensten van Superfunk? Deel dan gauw uw ervaring in een review, waarin u complimenten, maar ook klachten over het bedrijf en hun klantenservice kunt plaatsen op ErvaringenSite. Laat zo uw naaste meer weten over het bedrijf Superfunk-eu. Uw review dient als een informatiebron voor toekomstige klanten, om ze een beter beeld te geven, zodat ze kunnen nadenken over het bedrijf dat ze zouden kunnen uitkiezen.

  Wilt u meer weten over bedrijven als Superfunk-eu? Neem dan een kijkje op de site van ErvaringenSite voor meer info.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!) | style glow up pt.1

  Superfunk.eu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Superfunk.eu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Superfunk.eu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Superfunk.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Superfunk.eu actief?

  Superfunk.eu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Superfunk.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.