ErvaringenSite

  Ervaringen SVMOSCOW

  Voor kleding en aanverwante artikelen zijn er oneindig veel online shops te vinden op het internet. Met zo een groot aanbod kan het lastig worden om vooraf te weten te komen wat je van een bepaalde webshop kunt verwachten. Vooral als het gaat om een webshop die in het buitenland gevestigd is. Hoe snel krijg je jouw bestelling thuis, hoe zit het met de kwaliteit en wat staat je te wachten als je een klacht hebt of iets terug wilt sturen? Klanten die al ervaring hebben met online shops schrijven er reviews over die zij vervolgens op onze website publiceren. Op die manier beschik jij over de juiste informatie om voor iedere webshop antwoord te krijgen op bovenstaande en andere vragen. Het wordt je op deze manier een stuk makkelijker gemaakt om een betrouwbare online shop te kiezen waar je zonder problemen en stress kunt winkelen.

  Over SVMOSCOW

  SVMOSCOW is een Russische kledingwinkel die gevestigd is in Moskou. Er wordt vooral mode verkocht uit het duurdere segment. Door de online shop is SVMOSCOW in staat om de aangeboden producten in landen over de hele wereld te verkopen. De klantenservice van deze online store is op werkdagen open tussen 10.00 en 19.00 uur Moskou tijd. Je kunt een e-mail sturen als je hulp nog hebt tijdens het bestellen of als je een klacht over de producten of een bestelling hebt. Net zoals bij de meeste andere online shops accepteert ook SVMOSCOW betaling met PayPal of creditcard. Bestellingen die voor 15.00 uur in België geplaatst worden zullen nog dezelfde middag verstuurd worden. Je moet rekening houden met een levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen voor bezorging van jouw producten in Nederland of België.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten van SVMOSCOW

  Je kunt bij SVMOSCOW terecht voor kleding van luxe merken zoals Jil Sanders, Fear of God, Vetements en Comme des Garcons. Er zijn voor dames en heren uitgebreide collecties van deze merken te vinden. Zo kunnen klanten onder andere kiezen uit verschillende blazers, jassen, jurken, hoodies, shirt en broeken. Verder zijn er schoenen verkrijgbaar en accessoires zoals hoeden, dassen, oorbellen en sleutelhangers. Mocht je na ontvangst van je bestelling niet tevreden zijn met de ontvangen goederen dan heb je veertien dagen de tijd om dat bij SVMOSCOW te melden. Daarna heb je maximaal zeven dagen de tijd om deze artikelen terug te sturen.

  Reviews over SVMOSCOW

  Heb jij als klant al weleens een bestelling geplaatst bij SVMOSCOW? Laat ons dan weten wat jij daarvan vond. We bieden alle klanten van deze online shop de mogelijkheid om hun ervaring bij ons te delen. Door een review te publiceren over deze webshop geef je consumenten inzicht in de manier waarop SVMOSCOW met klanten, hun wensen en klachten omgaat. Zodoende kunnen nieuwe klanten makkelijker bepalen of zij hier ook willen shoppen. Door jouw beoordeling te lezen krijgen zij beter zicht op de voor- en nadelen die het winkelen bij deze online winkel met zich meebrengt. Jouw bijdrage wordt nu al van harte op prijs gesteld door twijfelende consumenten die meer willen weten over SVMOSCOW.

  SVMOSCOW
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SVMOSCOW

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SVMOSCOW een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SVMOSCOW. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SVMOSCOW actief?

  SVMOSCOW is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SVMOSCOW gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.