ErvaringenSite

  Ervaringen Tails.com

  In 2013 kwam een kleine groep mensen samen om het idee van een dierenarts tot leven te brengen. Deze groep hondenliefhebbers wilde een volgens hun belangrijk probleem oplossen: ondanks dat er zoveel honden voedingsmerken waren was er geen één die alles had, zij vonden dat er een betere manier moest zijn om honden eten te geven op een goede manier. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tails.com lezen. Daarnaast kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Tails.com achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Tails.com

  Wat eerst een idee was van een groepje hondenliefhebbers groeide al snel uit tot een echt bedrijf. De groep hondenliefhebbers stelde een team samen van dierenartsen en voedingsdeskundigen voor dieren om een makkelijkere manier samen te stellen om een uniek recept te maken voor elke hond, zelfs die van u. Het dierenartsen team wordt geleid door Sean, die meer dan zes jaar ervaring heeft op het gebied van honden en katten. Hij brengt extra kennis bij het team over de gezondheid van honden. De hoofdvoedingsdeskundige is Dr. Samantha Ware. Zij heeft een PhD in dieren voeding en meer dan vijftien jaar ervaring in de dierenvoedings industrie. Het team van Tails.com weet dus zeker waar ze het over hebben als het gaat om hondenvoeding.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Producten en Diensten van Tails.com

  Oké, maar hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk en zit er echt wat bij voor uw hond? Allereerst kunt u Tails.com de eerste twee weken gratis proberen zodat u kunt kijken of het werkt voor u en uw hond. Als u op de website bent aangekomen duurt het slechts een paar minuten om de unieke voeding voor uw hond samen te stellen. Allereest moet u de leeftijd, grootte, ras en gezondheids doelen of problemen doorgeven. Daarna gaat Tails.com voor u aan de slag om een uniek recept samen te stellen uit wel miljoenen soorten combinaties aan voeding zodat het speciaal voor u hond gemaakt is.

  Naast hoofdvoeding is het ook mogelijk om (gezonde) opties en snacks toe te voegen aan de voedings benodigdheden voor uw hond. Tails.com stelt het voedingsplan helemaal samen aan de hand van de wensen van uw hond. Alles wat uw hond nodig heeft wordt zonder fysiek contact geleverd, elke maand of sneller (wat voor u het beste uitkomt). Dit wordt gedaan zodat u nooit zonder voeding voor uw hond komt te zitten.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Tails.com

  Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tails.com op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tails.com vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tails.com of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Tails.com achter.

  Tails.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tails.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tails.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tails.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tails.com actief?

  Tails.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tails.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.