Tails.com

Alle reviews

Tails.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Autobench.be
1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Dog's Companion | HondenBed.be
0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
MHS Minihorseshop
0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Webshop Voor Honden.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Webshop Voor Honden.nl
0 reviews

Gemak dient de hondenliefhebber Soms komt het totaal niet uit om langs de dierenwinkel of de dierenafdeling van het tuincentrum te gaan. Of altijd...

Tails.com

In 2013 kwam een kleine groep mensen samen om het idee van een dierenarts tot leven te brengen. Deze groep hondenliefhebbers wilde een volgens hun belangrijk probleem oplossen: ondanks dat er zoveel honden voedingsmerken waren was er geen één die alles had, zij vonden dat er een betere manier moest zijn om honden eten te geven op een goede manier. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tails.com lezen. Daarnaast kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Tails.com achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Tails.com
Wat eerst een idee was van een groepje hondenliefhebbers groeide al snel uit tot een echt bedrijf. De groep hondenliefhebbers stelde een team samen van dierenartsen en voedingsdeskundigen voor dieren om een makkelijkere manier samen te stellen om een uniek recept te maken voor elke hond, zelfs die van u. Het dierenartsen team wordt geleid door Sean, die meer dan zes jaar ervaring heeft op het gebied van honden en katten. Hij brengt extra kennis bij het team over de gezondheid van honden. De hoofdvoedingsdeskundige is Dr. Samantha Ware. Zij heeft een PhD in dieren voeding en meer dan vijftien jaar ervaring in de dierenvoedings industrie. Het team van Tails.com weet dus zeker waar ze het over hebben als het gaat om hondenvoeding.  

Producten en Diensten van Tails.com
Oké, maar hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk en zit er echt wat bij voor uw hond? Allereerst kunt u Tails.com de eerste twee weken gratis proberen zodat u kunt kijken of het werkt voor u en uw hond. Als u op de website bent aangekomen duurt het slechts een paar minuten om de unieke voeding voor uw hond samen te stellen. Allereest moet u de leeftijd, grootte, ras en gezondheids doelen of problemen doorgeven. Daarna gaat Tails.com voor u aan de slag om een uniek recept samen te stellen uit wel miljoenen soorten combinaties aan voeding zodat het speciaal voor u hond gemaakt is. 

Naast hoofdvoeding is het ook mogelijk om (gezonde) opties en snacks toe te voegen aan de voedings benodigdheden voor uw hond. Tails.com stelt het voedingsplan helemaal samen aan de hand van de wensen van uw hond. Alles wat uw hond nodig heeft wordt zonder fysiek contact geleverd, elke maand of sneller (wat voor u het beste uitkomt). Dit wordt gedaan zodat u nooit zonder voeding voor uw hond komt te zitten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Tails.com
Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tails.com op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tails.com vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tails.com of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Tails.com achter.