100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Janssens
Ik heb de gratis proefperiode eens uitgetest en ik moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was! Mijn hond, die al redelijk oud en kieskeurig is, leek echt te genieten van de ervaring. Helaas h...Lees verder
T
T. Lefebvre
Onze twee honden genieten echt van hun eten, zowel de hondenbrokken als het natvoer gaan vlotjes binnen. Eindelijk likken ze hun bakjes helemaal schoon. Vooral Mila, onze hond met gevoelige darmen,...Lees verder
D
De Smet
Heel blij met de klantenservice. Ze reageren snel en hebben me goed geholpen met al mijn vragen. Mijn hond vindt het eten lekker en eet alles op, dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Ik b...Lees verder
R
Robin
Als fokker van grote hondenrassen is het super belangrijk om de juiste voeding te geven tijdens de groeiperiode. We hebben onlangs een op maat gemaakte bestelling ontvangen van de website en onze h...Lees verder
C
C. Servais
Eindelijk hebben we een oplossing gevonden voor de darmproblemen van Dex met deze brokken! Sinds we zijn overgestapt op dit voer, heeft hij geen last meer van diarree en voelt hij zich duidelijk be...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn gratis proefperiode

  Ik heb de gratis proefperiode eens uitgetest en ik moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was! Mijn hond, die al redelijk oud en kieskeurig is, leek echt te genieten van de ervaring. Helaas heb ik daarna besloten om het stop te zetten vanwege mijn eigen twijfels en financiële redenen, maar het bedrijf heeft me zeker weten te verrassen. De instructies waren heel duidelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden en het was handig dat je meteen een abonnement kon starten, dat gelukkig ook meteen opzegbaar was. Geen kleine lettertjes, dus dat was echt top! En ook de marketing vond ik leuk, ik kreeg er een goed gevoel bij, ook al laat mijn oude hond af en toe de lekkerste snacks gewoon links liggen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenbrokken en natvoer

  Onze twee honden genieten echt van hun eten, zowel de hondenbrokken als het natvoer gaan vlotjes binnen. Eindelijk likken ze hun bakjes helemaal schoon. Vooral Mila, onze hond met gevoelige darmen, is er blij mee. Vroeger moesten we altijd duur voer kopen omdat ze anders last kreeg, maar ze vond het nooit echt lekker. Daarom deden we er altijd een extraatje bij. Maar nu hoeft dat niet meer. Alleen de kauwsticks zijn wat zacht, ze hebben die zo op. We zijn echt tevreden met deze producten en onze honden stralen dat ook uit. En dat maakt ons natuurlijk heel gelukkig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van voedsel voor mijn hond

  Heel blij met de klantenservice. Ze reageren snel en hebben me goed geholpen met al mijn vragen. Mijn hond vindt het eten lekker en eet alles op, dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Ik ben net begonnen met het voeren van dit voedsel, dus ik moet nog zien of het echt werkt. Maar ik merk wel dat mijn hond goed naar het toilet kan gaan. In het begin was het wel wat dun, maar dat kan ook door het warme weer komen. De prijs is wel wat aan de hoge kant in vergelijking met wat ik gewend ben, maar als het voedsel echt helpt, vind ik het de investering waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voeding voor opgroeiende honden

  Als fokker van grote hondenrassen is het super belangrijk om de juiste voeding te geven tijdens de groeiperiode. We hebben onlangs een op maat gemaakte bestelling ontvangen van de website en onze honden vinden het geweldig! De kwaliteit van het voedsel is top en je kan duidelijk zien dat er aandacht wordt besteed aan de specifieke voedingsbehoeften van elke hond. Toch vonden we dat de dental sticks iets te zacht waren, onze hond at er vier achter elkaar op. Misschien kan dit nog verbeterd worden voor een betere duurzaamheid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn hond heeft eindelijk geen diarree meer

  Eindelijk hebben we een oplossing gevonden voor de darmproblemen van Dex met deze brokken! Sinds we zijn overgestapt op dit voer, heeft hij geen last meer van diarree en voelt hij zich duidelijk beter. Ik merk zelfs dat hij beter luistert en zich beter gedraagt. Ik hoop echt dat deze positieve verandering blijvend is, maar tot nu toe zijn we heel tevreden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hondenvoer

  Ik had altijd moeite met het vinden van het juiste voer voor mijn hond. Hij moest regelmatig overgeven en had dunne ontlasting, waardoor ik hem vaak moest wassen. Met dit voer is dat probleem opgelost. Mijn hond verdraagt het voer goed en heeft geen last meer van overgeven. Zijn ontlasting is nu stevig en gezond. Hij waardeert ook de variatie in natvoer, want tot nu toe vindt hij elke smaak lekker. Kortom, ik ben heel tevreden over dit product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voer uit kuipjes en brokken

  Ik heb die kuipjes voedsel besteld voor mijn huisdier Bo en hij lijkt er echt van te genieten. Hij smult ervan en likt zijn kommetje helemaal schoon. Maar als het op de brokjes aankomt, is Bo wat kieskeuriger. Soms laat hij ze gewoon staan en lijkt er niet echt enthousiast over te zijn. Hij lijkt meer zin te hebben in gras, net als een koe! Aangezien Bo nog een deel van de mix moet opeten, hoef ik deze keer geen nieuwe brokjes te bestellen. Ik hoop dat hij ze ook zal opeten en ervan zal genieten. Groetjes, Marga Radix.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voeding voor hond

  Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met het eten van Tails voor mijn hond. Ze doet het er geweldig op en ik zie echt een verschil sinds ze dit voer krijgt. Vroeger had ze last van winderigheid met haar oude voeding, maar sinds we zijn overgestapt naar Tails is dat probleem helemaal weg. Ik ben benieuwd hoe haar gewichtsverlies zal verlopen, maar tot nu toe lijkt het de goede kant op te gaan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hondenvoeding

  Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat mijn honden zo positief zouden reageren op deze voeding vanaf het begin. Vroeger kookte ik altijd zelf voor mijn viervoeters, maar nu ben ik daarmee gestopt omdat ik er zeker van ben dat ze met deze voeding alle nodige vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgen. Ze stralen van geluk en dat maakt mij als baasje natuurlijk ook blij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige hondenvoeding

  Ik ben zo blij met deze hondenvoeding! Het helpt mijn honden om op gewicht te blijven en ze genieten er ook nog eens van. Het handige is dat ik niet meer hoef na te denken over wat ze te eten krijgen, want het wordt gewoon aan huis bezorgd. En de service is echt top. Ik ben echt dankbaar dat mijn honden deze voeding krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenvoer

  Mijn hond vindt het hondenvoer echt lekker en ik zie dat hij nu minder poept, dat is altijd een goed teken. Zijn vacht ziet er ook stralend uit. De service was top, met heldere instructies voor het eerste gebruik. Bovendien kreeg ik snel reactie van de klantendienst. Alles bij elkaar genomen, een positieve ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlees en brokken

  Onze honden zijn echt fan van de vlees en brokken combinatie van dit merk. Zelfs al laat onze oudste hond soms wat vlees liggen om meteen aan haar brokken te beginnen, ze zijn er allemaal verzot op. Nu geven we hen meer brokken en minder vlees, en ze voelen zich er super goed bij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van speciale voeding voor mijn hond met allergieën

  Mijn hond kreeg last van allergieën door zijn eten en moest dus speciaal voedsel krijgen, dat was echt prijzig. Na het afbouwen van de medicatie en geleidelijk aan over te stappen op dit eten, eten al mijn drie honden nu dit voedsel. De jeuk is weg en mijn honden zijn nu blijer dan ooit tevoren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hondenvoer

  Ik ben echt heel blij met mijn aankoop van hondenvoer! Het is van super kwaliteit en mijn hond doet het er geweldig op. Hij heeft meer energie, mooie ontlasting en zijn vacht ruikt niet meer naar hond. Bedankt voor de snelle levering en goede service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hondenvoeding

  Misschien kunnen we er ook een variant met katten aan toevoegen?


Anderen bekeken ook