ErvaringenSite

  Ervaringen Tape A L'oeil

  Het beste geven voor kinderen is de wens van alle ouders. Gaande van opvoeding, gezondheid en voeding tot kledij. Houd je ervan om jouw kind te kleden in stijlvolle kleding voor elk seizoen? Wil je dat jouw kleintje kleren heeft die stijlvol, trendy en comfortabel zijn om te dragen? Omdat baby's een gevoelige huid hebben voor bepaalde kledingmaterialen en kinderen op jonge leeftijd erg actief zijn, moet je de outfit kiezen die geschikt is voor hen. Tape à L'oeil is een van je opties als we het over kinderkleding hebben. Vergeet niet eerst hun recensies te bekijken om je een beter beeld te geven of ze je tijd waard zijn.

  Over Tape à L'oeil

  Tape à L'oeil, opgericht in 1993, is een naamloze vennootschap uit Frankrijk die zich bezighoudt met de vervaardiging van kleding voor kinderen. Elke dag werken ze eraan om mode voor de leeftijdsgroep van 0-16 jaar zo toegankelijk en verantwoord mogelijk te produceren. Het bedrijf biedt #ORIGINALKIDS een informele "Franse stijl" garderobe, met een trendvolgende en elegante look. Hun inspiratie krijgen ze van catwalk shows over de hele wereld waar ze hun eigen twist aan toevoegen. Ze besteden ook aandacht aan de ontwikkeling van de talenten van hun medewerkers, via hun opleidingsschool. Met meer dan 250 detailhandels in Frankrijk en 7 andere landen, doet Tape à L'oeil ook online zaken via hun website en mobiele apps. Ook werken ze samen met andere bedrijven die schoenen, make-up, en toebehoren voor kinderen maken. De kleding wordt ontworpen om kinderen zich comfortabel te laten voelen, zichzelf vrij te kunnen uiten en om hun talenten uit te drukken.

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY!)

  Tape à L'oeil Kleding

  Via de website van het bedrijf kun je kleding vinden voor jouw kinderen, reikend van pasgeborene tot tieners. Je kunt de kleding van Tape à L'oeil volgens de seizoenscollectie vinden. Het grootste deel van de baby-collectie is gemaakt van organisch katoen of gerecycleerde vezels die veilig zijn voor de gevoelige huid. Zij verkopen ook accessoires zoals slabbetjes, slaapzakken, mutsen, badmode, jassen, truien, denim, sokken en schoenen. Je vindt er maat opties voor alle kinderen opgedeeld in per leeftijd. Ook vind je schoenen, make-up, games, accessoires van de partnermerken.

  Diensten van Tape à L'oeil

  Tape à L'oeil verzendt over de hele wereld. Je kunt de spullen ook zelf gaan afhalen als ze een winkel in de buurt hebben. Dan heb je de mogelijkheid om het eerst te proberen voor je het koopt. Ze hebben meer dan 20 winkels over heel België. De exacte locaties vind je op hun website. Het bedrijf heeft ook een loyaliteitsprogramma voor hun klanten, genaamd myTAO. Een lidmaatschap voor dit programma kost je € 3 per jaar. Hiermee kun je genieten van alle voordelen. Betalen op website kan met PayPal, creditcards en TAO gift cards.

  Complimenten, klachten en tips over Tape à L'oeil

  Ruilen en retourneren kan op 2 manieren, via een relaispunt of retour per post. De verzendkosten zijn echter voor jouw rekening. Bovendien moeten de artikelen nog in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van het originele ordernummer. Eens ze het ontvangen, word je terugbetaald. Met andere vragen of klachten kun je terecht op de helppagina. Om rechtstreeks contact op te nemen is er e-mail, telefoon en sociale media. Wat zijn jouw ervaringen met Tape à L'oeil? Deel ze met geïnteresseerden om hen te helpen met hun onlineaankopen.

  Tape A L'oeil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tape A L'oeil

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tape A L'oeil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tape A L'oeil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tape A L'oeil actief?

  Tape A L'oeil is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tape A L'oeil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.