The Luxury Closet

Alle reviews

The Luxury Closet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

The Luxury Closet

Soms is het leuk om jezelf eens te verwennen, en dan zeker met een iets duurder “luxe” voorwerp, zoals een sieraad, een horloge, of gewoon wat schoenen of een handtas van een groot merk. Dit kun je aankopen bij The Luxury Closet, eenvoudig via een webshop. Je krijgt dat dan thuis bezorgd, nog zo makkelijk! Lees eerst wel goed wat klanten van The Luxury Closet te zeggen hebben, hier op ErvaringenSite kun je al hun reviews lezen.

Over The Luxury Closet
The Luxury Closet is een bedrijf dat gevestigd is in Dubai, maar dat zich richt op een internationale markt. Ze verkopen vooral luxe artikelen via een online shop, maar er is ook een fysieke winkel in Dubai. The Luxury Closet werd opgericht in 2011 en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt, met publicaties in bijvoorbeeld Elle Magazine. Je kunt hen contacteren via live chat, een contactformulier op de website, per telefoon (zaterdag tot donderdag van 9:00 uur tot middernacht (GST)) en via e-mail. The Luxury Closet is actief op social media, waaronder Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Tevens is er een YouTube kanaal.  

Producten en diensten van The Luxury Closet
The Luxury Closet richt zich op het aanbieden van een luxueus aanbod, dus artikelen van bekende en dure merken. Ze verkopen voornamelijk zaken zoals handtassen, schoenen, horloges, kleren, juwelen en accessoires. The Luxury Closet kan uitpakken met meer dan 40.000 unieke artikelen. Wat betreft merken kun je bij The Luxury Closet terecht voor onder andereLouis Vuitton, Chanel, Celine, Gucci, Saint Laurent, Prada, Christian Louboutin, Van Cleef and Arpels, Cartier, Rolex en veel meer. Het bedrijf levert doorheen de wereld en belooft klanten dat alle producten 100% authentiek zijn. Naast nieuwe zaken aankopen is het voor klanten ook mogelijk om via The Luxury Closet tweedehands artikelen te verkopen. Je kunt hiervoor dus een eigen account aanmaken en zelf dingen beginnen te verkopen.

The Luxury Closet beschikt over een app, waarmee je eenvoudig in hun aanbod kan shoppen. Om te betalen voor al deze zaken heb je keuze uit VISA, Mastercard, American Express, Payfort, Cash on Delivery, bankoverschrijving en PayPal. Het is ook mogelijk om in termijnen aan te kopen. Bij aankoop van bepaalde producten kun je ook TLC Cash ontvangen, dit zijn punten die je kunt omzetten in korting op toekomstige aankopen. Omdat The Luxury Closet doorheen de wereld levert, is de levertijd afhankelijk van de regio-specifieke partner waarmee ze samenwerken. Het is wel mogelijk om bij sommige items aan te vragen dat ze sneller geleverd worden. In alle gevallen kun je de status van je bestelling volgen via je account.

Klachten, complimenten en tips voor The Luxury Closet
Niet tevreden met je aankoop bij The Luxury Closet? Dan heb je 3 dagen de tijd om bij hen te melden dat je dit wil retourneren. Schrijf zeker ook een review over jouw ervaringen met The Luxury Closet, want mensen die erover denken om bij dit bedrijf te shoppen zijn gretig op zoek naar jouw mening. Wat jij hen kan vertellen speelt immers een grote rol in hun beslissing, dus of je nu een klacht of een complimentje wil geven, bij ErvaringenSite kun je een beoordeling achterlaten.