ErvaringenSite

  Ervaringen The Luxury Closet

  Soms is het leuk om jezelf eens te verwennen, en dan zeker met een iets duurder “luxe” voorwerp, zoals een sieraad, een horloge, of gewoon wat schoenen of een handtas van een groot merk. Dit kun je aankopen bij The Luxury Closet, eenvoudig via een webshop. Je krijgt dat dan thuis bezorgd, nog zo makkelijk! Lees eerst wel goed wat klanten van The Luxury Closet te zeggen hebben, hier op Ervaringensite kun je al hun reviews lezen.

  Over The Luxury Closet
  The Luxury Closet is een bedrijf dat gevestigd is in Dubai, maar dat zich richt op een internationale markt. Ze verkopen vooral luxe artikelen via een online shop, maar er is ook een fysieke winkel in Dubai. The Luxury Closet werd opgericht in 2011 en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt, met publicaties in bijvoorbeeld Elle Magazine. Je kunt hen contacteren via live chat, een contactformulier op de website, per telefoon (zaterdag tot donderdag van 9:00 uur tot middernacht (GST)) en via e-mail. The Luxury Closet is actief op social media, waaronder Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Tevens is er een YouTube kanaal.

  Producten en diensten van The Luxury Closet
  The Luxury Closet richt zich op het aanbieden van een luxueus aanbod, dus artikelen van bekende en dure merken. Ze verkopen voornamelijk zaken zoals handtassen, schoenen, horloges, kleren, juwelen en accessoires. The Luxury Closet kan uitpakken met meer dan 40.000 unieke artikelen. Wat betreft merken kun je bij The Luxury Closet terecht voor onder andereLouis Vuitton, Chanel, Celine, Gucci, Saint Laurent, Prada, Christian Louboutin, Van Cleef and Arpels, Cartier, Rolex en veel meer. Het bedrijf levert doorheen de wereld en belooft klanten dat alle producten 100% authentiek zijn. Naast nieuwe zaken aankopen is het voor klanten ook mogelijk om via The Luxury Closet tweedehands artikelen te verkopen. Je kunt hiervoor dus een eigen account aanmaken en zelf dingen beginnen te verkopen.

  The Luxury Closet beschikt over een app, waarmee je eenvoudig in hun aanbod kan shoppen. Om te betalen voor al deze zaken heb je keuze uit VISA, Mastercard, American Express, Payfort, Cash on Delivery, bankoverschrijving en PayPal. Het is ook mogelijk om in termijnen aan te kopen. Bij aankoop van bepaalde producten kun je ook TLC Cash ontvangen, dit zijn punten die je kunt omzetten in korting op toekomstige aankopen. Omdat The Luxury Closet doorheen de wereld levert, is de levertijd afhankelijk van de regio-specifieke partner waarmee ze samenwerken. Het is wel mogelijk om bij sommige items aan te vragen dat ze sneller geleverd worden. In alle gevallen kun je de status van je bestelling volgen via je account.

  Klachten, complimenten en tips voor The Luxury Closet
  Niet tevreden met je aankoop bij The Luxury Closet? Dan heb je 3 dagen de tijd om bij hen te melden dat je dit wil retourneren. Schrijf zeker ook een review over jouw ervaringen met The Luxury Closet, want mensen die erover denken om bij dit bedrijf te shoppen zijn gretig op zoek naar jouw mening. Wat jij hen kan vertellen speelt immers een grote rol in hun beslissing, dus of je nu een klacht of een complimentje wil geven, bij Ervaringensite kun je een beoordeling achterlaten.

  Square Online - Set Up Online Shopping for Retail

  The Luxury Closet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Luxury Closet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Luxury Closet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Luxury Closet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Luxury Closet actief?

  The Luxury Closet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Luxury Closet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.