ErvaringenSite

  Ervaringen Toms

  Bent u opzoek naar nieuwe schoenen voor in de zomer? Wellicht dat Toms het merk is waar u naar zoekt? Door een paar schoenen bij het bedrijf te kopen doet u ook nog iets goeds voor de mensen in ontwikkelingslanden, tenminste dat beweert Toms. Niet alleen verkopen ze schoenen van een hoge kwaliteit, maar zijn als bedrijf ook nog eens erg bewust bezig met welzijn van mens en natuur. Dat klinkt natuurlijk erg mooi, maar is dit daadwerkelijk ook zo? Is het bedrijf betrouwbaar in hetgeen ze op hun website beweren? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Hier op ErvaringenSite leest u in reviews van mensen, die bekend zijn met het bedrijf, over hun mening en ervaringen. De informatie die u hier leest zou u in staat moeten stellen om een gedegen beeld van het bedrijf te verkrijgen.

  Over Toms

  Het bedrijf Toms is opgericht in 2006 door Blake Mycoskie in Los Angeles, Californië. Het bedrijf richt zich op de verkoop van schoenen, zonnebrillen, koffie, kleding en handtassen. Sinds de start van het bedrijf had Mycoskie een doel en dat was het zogeheten “one for one” principe. Wanneer iemand een paar schoenen koopt bij het bedrijf geeft het bedrijf een paar schoenen weg in een ontwikkelingsland. De producten van Toms worden verkocht in winkels over de gehele wereld en het bedrijf heeft al meerdere miljoenen paar schoenen weggegeven aan kinderen in diverse ontwikkelingslanden. Naast schoenen doneren ze ook drinkwater, brillen en bieden ze hulp voor bijvoorbeeld bevallingen. In totaal gaat een derde van de winst van het bedrijf naar het goede doel. Toms heeft welzijn van mens en natuur hoog in het vaandel staan en is dan ook een gecertificeerd B Corporation. Men wil als bedrijf onder anderen voor het eind van 2025 slechts nog gebruik maken van 100 procent duurzaam katoen. Daarnaast blijven ze verpakkingen milieuvriendelijker maken en willen ze als bedrijf hun CO2 uitstoot ieder jaar verminderen.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten Toms

  De eerste producten van Toms waren gebaseerd op de makkelijke canvas instappers uit Argentinië, de zogeheten alpargata. Vandaag de dag is het assortiment van Toms erg uitgebreid en hebben ze het aanbod ingedeeld in producten voor dames, heren, kinderen en Toms gear. Bij Toms gear moet u denken aan kleding, accessoires, koffie en zonnebrillen. Wanneer men de schoenen bekijkt van Toms dan is er een divers aanbod en hebben ze naast de alpargata ook sneakers, laarzen, kinderschoenen, slippers en bijvoorbeeld nette schoenen. De materialen die gebruikt worden zijn canvas, linnen, suède, wol, leer en bijvoorbeeld jute. De verschillende ontwerpen van de schoenen zijn erg uitgebreid en nieuwe modellen blijven steeds uitkomen. De schoenen kunnen heel kleurrijk zijn, maar ook zoals een van de bestsellers compleet zwart. Als het gaat om kleding dan verkopen ze truien, sokken, T-shirts, petjes en mutsen. Op veel van de kleding staan boodschappen met betrekking tot het geven aan goede doelen.

  Bevindingen, mening, klachten Toms

  Bent u bekend met het bedrijf Toms? Kunt u een mening vormen over het bedrijf? Dan willen wij u vragen om uw bevindingen en ervaringen met ons te delen. Misschien heeft u wellicht klachten over het bedrijf en haar producten? Ook dan horen wij het graag. Wilt u alstublieft een eerlijk review over Toms schrijven? Hiermee geeft u anderen inzicht in wat ze van het bedrijf en haar producten kunnen verwachten. Daarvoor alvast dank.

  Toms
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Toms

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Toms een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Toms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Toms actief?

  Toms is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toms gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.