ErvaringenSite

  Ervaringen UncommonGoods

  Online shops zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Met je computer of mobieltje heb je op elk moment van de dag toegang tot vele virtuele winkels en producten die je eenvoudig snel kunt bestellen. Maar denk wel na voordat je zomaar ergens iets bestelt. Lees bijvoorbeeld eerst reviews van andere klanten om meer te weten te komen over welke service en kwaliteit een webshop haar klanten te bieden heeft. Alleen aan de hand van de ervaringen van anderen kom je meer te weten over belangrijke onderwerpen die er toe bijdragen dat je op een prettige manier online kunt winkelen. Voor je gemak bieden we je al deze reviews geheel vrijblijvend op onze website.

  Over UncommonGoods

  In 1999 bezocht Dave Bolotsky een ambachtelijke markt die hem de inspiratie gaf om UncommonGoods op te richten. Hij wilde met een website artiesten en klanten een platform geven om unieke creaties te kopen en verkopen. Inmiddels werken er meer dan 200 mensen bij het bedrijf dat dagelijks vele bestellingen verwerkt op de thuisbasis in Brooklyn in de Verenigde Staten. Niet alleen is er op het platform ruimte voor producten die door het bedrijf gemaakt worden ook onafhankelijke artiesten kunnen hun artikelen via de site te koop aanbieden. UncommonGoods steunt vele goede doelen en van iedere bestelling gaat $ 1 naar organisaties zoals Better to Give. Bestellingen worden over het algemeen binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden en de verzendkosten voor levering naar Nederland of België staan duidelijk vermeld bij de check-out.

  How to Make a WordPress Online Store - (Step by Step)

  De producten van UncommonGoods

  De online shop van UncommonGoods biedt een ruim assortiment aan producten die je niet snel ergens anders zult vinden. Je vindt hier onder andere kettinkjes, sets om je eigen oorbellen te maken, interessante Engelstalige boeken, decoraties voor huis en tuin én tuingereedschap. Ook voor in en om de keuken zijn er vele artikelen beschikbaar zoals onderzetters, snijplanken en meerdere soorten glazen. Verder zijn er diverse cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen te bestellen. Een bestelling betaal je overigens op een veilige manier door gebruik te maken van PayPal of creditcard. Je kunt als vaste klant voor een vast bedrag per jaar gebruik maken van gratis verzendingen en extra kortingen op bestellingen.

  Reviews over UncommonGoods

  Ben jij klant van deze online shop? Dan hopen we dat je even de tijd wilt nemen om een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kun je andere klanten wijzen op de plus- en minpunten van het winkelen bij UncommonGoods. Door jouw ervaring met anderen te delen maak je het voor hen een stuk makkelijker. Je helpt ze namelijk om te beslissen of deze webshop de kwaliteit en service kan bieden die zij zoeken. Je kunt in jouw beoordeling bijvoorbeeld schrijven over hoe makkelijk het is om te bestellen en te betalen of over de manier waarop je werd behandeld toen je een klacht indiende of melde dat je iets terug wilde sturen. Het zijn allemaal onderwerpen die belangrijk zijn. Ze helpen ons om een zo realistisch mogelijk beeld van UncommonGoods te laten zien.

  UncommonGoods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UncommonGoods

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is UncommonGoods een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over UncommonGoods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UncommonGoods actief?

  UncommonGoods is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UncommonGoods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.