ErvaringenSite

  Ervaringen Uniqlo

  Bent u op zoek naar nieuw kleding, maar wil u het liefst niet de hele stad doorzoeken naar hetgeen u nodig heeft. Bent u op zoek naar een winkel om al uw kleding in een keer te kunnen kopen? Dan is misschien Uniqlo een optie voor u om heen te gaan. Zowel op internet als in de diverse winkels bieden ze een divers aanbod vrijetijdskleding voor zowel mannen als vrouwen. Maar hoe kunt u als consument achter de kwaliteit van de producten komen? Hoe weet u hoe het bedrijf om gaat met eventuele klachten? Hoe deskundig is het personeel van Uniqlo? Hier op ErvaringenSite kunnen we u helpen om deze vragen te beantwoorden. Hier op onze site hebben consumenten hun mening gegeven over Uniqlo en haar producten. U leest reviews met daarin ervaringen die u een helder beeld geven van wat u kunt verwachten van het bedrijf en haar kleding.

  Over Uniqlo

  Het bedrijf Uniqlo is in 1949 opgericht in Yamaguchi in Japan. Uniqlo begon toen der tijd alstextielfabrikant. En is uitgegroeid tot een grote keten in de mode industrie. Onder tussen heeft het bedrijf meer dan duizend winkels over de hele wereld en ook via de diverse webwinkels van Uniqlo kunnen producten over de gehele wereld besteld worden. In België en Nederland hebben ze ook voet aan land gezet en kunt u winkels van het merk vinden. Men heeft de focus op kwaliteit en textiel sinds haar oprichting en biedt vrijetijdskleding voor alle soorten mensen. Het bedrijf heeft duurzaamheiderg hoog staan op de agenda en dit ziet u terug in de verschillende kleding lijnen. Ze werken met gerecycled polyester en zijn volop bezig met het terugdringen van plastic binnen het concern. Daarnaast geeft Uniqlo haar klanten de optie om kleding die men niet meer gebruikt in te leveren en ze zorgen vervolgens dat het weer door anderen gedragen kunnen worden die dit nodig hebben. Om het merk Uniqlo te promoten hebben ze een aantal merk-ambassadeurs aangenomen, dit zijn bekendheden in de sportwereld die gesponsord worden en een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van Uniqlo. U moet dan denken aan namen als Roger Federer, Adam Scott en Ayumu Hirano.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten en diensten Uniqlo

  De kleding van Uniqlo is er voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Ze bieden kwalitatieve vrijetijdskleding voor een uiteenlopend publiek. Functionaliteit, kwaliteit en comfort heeft de overhand in het assortiment van Uniqlo. Kijkend naar het productgamma dan is het te verdelen in wat ze zelf Innerwear noemen, zoals onder shirts, sokken, leggings en hemden. Een groep die ze als Outerwear omschrijven, hierin vind je met name jassen en bodywarmers. Daarnaast hebben ze bovenkleding, broeken, sport kleding, kleding voor in en rondom het huis en diverse accessoires.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review Uniqlo

  Heeft u in het verleden een winkel van Uniqlo bezocht? Of heeft u weleens kleding via de website van Uniqlo besteld. Heeft u misschien meerdere kledingstukken in de kast liggen van het merk? Wanneer u een mening kunt vormen over het bedrijf dan horen we die hier op onze site graag. We willen u dan ook vragen om een review achter te laten met daarin niet alleen uw mening, maar ook uw ervaringen en misschien wel tips en klachten. Uw informatie die u met ons deelt, is van grote waarde voor mensen die een helder beeld van het bedrijf willen krijgen, zonder daar bijvoorbeeld eerst de portemonnee voor te trekken. Op voorhand danken we u voor de genomen moeite.

  Uniqlo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Uniqlo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Uniqlo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Uniqlo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Uniqlo actief?

  Uniqlo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uniqlo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.