ErvaringenSite

  Ervaringen vanHaren

  VanHaren is een van oorsprong Nederlandse schoenenketen. Het bedrijf streeft er naar om de beste schoenenketen van Nederland te zijn en om klanten altijd blij te maken met persoonlijk advies en goede service. Het bedrijf heeft dertien fysieke winkels en een kantoor in België, ook hebben zij een online shop. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over vanHaren lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over vanHaren

  Het bedrijf werd opgericht in 1929 door Ivo van Haren, hij opende tijdens een crisistijd een schoenenwinkel aan de Hoogstraat in Rotterdam, Nederland. In 1939 koopt het bedrijf in Waalwijk een van de grootste leerlooierijen van Nederland, daarna komen er steeds meer winkels. In 1965 overlijdt Ivo van Haren en wordt hij opgevolgd door zijn zonen Jacques en Johann. Als eind 1984 Jacques om gezondheidsredenen moet besluiten het bedrijf een nieuwe eigenaar te geven, wordt er gezocht naar een organisatie met een vergelijkbare bedrijfscultuur. Het moest tenslotte een familie bedrijf blijven. De keuze voor het Duitse familiebedrijf Deichmann Schuhe werd snel gemaakt. Vanaf 1985 is Deichmann, het grootste schoenenbedrijf van Europa, de moederorganisatie.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  Producten en diensten van vanHaren

  vanHaren onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door de familie waarden aan te houden in hun bedrijfscultuur, dat vinden zij erg belanrgijk. Daarnaast vind het bedrijf het ook belangrijk dat de schoenen op een eerlijke manier gemaakt worden. Dus geen kinder arbeid of bijvoorbeeld extreem lange werkdagen voor zijn personeel in het buitenland. Alles wordt dus eerlijk gedaan voor klanten en werknemers, en dit ziet u terug in de bedrijfscultuur.

  Maar wie kunnen er dan allemaal bij vanHaren terecht om schoenen te kopen? De doelgroep van vanHaren is erg breed. Zo verkopen zij dames en heren schoenen maar ook kinder schoenen. Ook hebben zij voor ouderen bijvoorbeeld comfortabele schoenen en voor kinderen en jongeren trendy schoenen. Het bedrijf heeft allemaal eigen merken in hun winkel. Zo is hun merk Graceland bijvoorbeeld trendy en voor de jonge vrouw en het merk Elefanten is weer helemaal gericht op kinderen. Het bedrijf verkoopt dus echt schoenen voor iedereen. Doordat het bedrijf groot inkoopt is de prijs-kwaliteitsverhouding ook nog eens goed.

  Aanbevelingen, klachten en tips over vanHaren

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf vanHaren? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over vanHaren op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over vanHaren vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over vanHaren of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf vanHaren nu achter.


  vanHaren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over vanHaren

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is vanHaren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over vanHaren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vanHaren actief?

  vanHaren is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vanHaren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.