ErvaringenSite

  Ervaringen Vero Moda

  Ben je als vrouw op zoek naar kleding en accessoires? Dan zou het aanbod van Vero Moda iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder interessant zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of de producten en diensten van Vero Moda zouden kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over Vero Moda

  Vero Moda werd in 1987 in een klein dorp in het binnenland van Denemarkenopgericht door Troels Holch Povlsen nadat zij ergens op een T-shirt de naam 'Vero Moda' had gezien. Deze onderneming was een van de eerste labels die een assortiment lanceerden binnen de zogenaamde Bestseller-familie. Tegenwoordig maakt dit bedrijf deel uit van een succesvol international familiebedrijf met winkels en werknemers in alle uithoeken van de wereld en heeft het ook een uitgebreid online aanbod. In een voortdurend veranderende modewereld houdt Vero Moda van stijl, ambitie en zelfvertrouwen. Dit bedrijf draagt eenvoud hoog in het vaandel en heeft het doorheen de jaren aangedurfd om vanuit een intuïtief buikgevoel te handelen. De missie van Vero Moda is om jonge, stijlvolle vrouwen nieuwe, betaalbare items en modieuze must haves aan te kunnen bieden, waarmee ze een uitbundige en toegankelijke kijk op mode hebben.

  online shop with me!

  Producten en diensten van Vero Moda

  Heb je ongeveer een idee van het item waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan de website ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuw, Shop per categorie, Curve & Plus size, Zwangerschapskleding, Trending en Sale. Verschillende van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het aanbod kunt navigeren. Verder kun je ook meer lezen over verschillende soorten kledingitems, zoals bijvoorbeeld jeans, shorts, zomerjurken of korte jurken, en kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief van Vero Moda. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van Vero Moda? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail, WhatsApp of het klantenformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Vero Moda

  Heb je ooit al één of meerdere items van dit bedrijf gekocht? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent van de kwaliteit van de kleding die Vero Moda verkoopt en of de klantenservice indien nodig vlot bereikbaar is. Of misschien heb je nog enkele handige tips die je maar al te graag zou willen delen? Laat het ons en onze bezoekers snel weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Vero Moda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vero Moda

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vero Moda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vero Moda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vero Moda actief?

  Vero Moda is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vero Moda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.