57% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Axel Wouters
Ik heb onlangs iets besteld op deze webshop en ik was echt blij met mijn ervaring. De site was makkelijk te gebruiken en overzichtelijk, dus ik vond snel wat ik zocht. De prijzen waren echt goed in...Lees verder
M
Merel
Ik heb al twee keer smartphones besteld en betaald, maar ze zijn nog niet geleverd, en toch staat er telkens "geleverd". Dit vind ik schandalig! Jullie verkopers moeten beter in de gaten ...Lees verder
A
Alexandre
Onlangs heb ik mijn eerste bestelling geplaatst en ik was eerst een beetje bezorgd over waar mijn bestelling bleef. Ik kon het nergens vinden en dacht dat ik misschien mijn geld kwijt was. Gelukkig...Lees verder
A
anna
Mijn ervaring met de bestellingen was over het algemeen positief, maar nu ben ik een beetje terughoudend. Telkens als ik wil betalen, vragen ze op de website mijn identiteitsgegevens en een foto va...Lees verder
L
Léonard
Ik kon het bedrijf niet bereiken om mijn artikel terug te sturen door technische problemen. Gelukkig werd dit later opgelost door de klantendienst en kreeg ik een vriendelijke compensatie aangeboden.Lees verder

Reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente aankoop

  Ik heb onlangs iets besteld op deze webshop en ik was echt blij met mijn ervaring. De site was makkelijk te gebruiken en overzichtelijk, dus ik vond snel wat ik zocht. De prijzen waren echt goed in vergelijking met andere webshops en de levering was snel en efficiënt. Ze hadden ook een grote variëteit aan producten en ik vond precies wat ik zocht. De klantendienst was ook top, toen er een klein probleem was met mijn bestelling hebben ze dat snel opgelost en heb ik mijn geld teruggekregen. Kortom, ik ben echt tevreden met mijn aankoop bij deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  smartphones

  Ik heb al twee keer smartphones besteld en betaald, maar ze zijn nog niet geleverd, en toch staat er telkens "geleverd". Dit vind ik schandalig! Jullie verkopers moeten beter in de gaten gehouden worden, Vova! Ik zal het niet aanbevelen en vind de verkopersnamen ook vreemd, zoals "ijuhyg10". Ze zijn nergens meer te vinden op Vova, maar ik word telkens geweigerd voor een terugbetaling. Na 4 à 5 keer mailen en vragen om een terugbetaling is het probleem eindelijk opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling

  Onlangs heb ik mijn eerste bestelling geplaatst en ik was eerst een beetje bezorgd over waar mijn bestelling bleef. Ik kon het nergens vinden en dacht dat ik misschien mijn geld kwijt was. Gelukkig kreeg ik snel een e-mail van het bedrijf met de vraag of ik had ingelogd via Facebook, maar dat had ik niet. Nadat ik met mijn e-mailadres had ingelogd, was het makkelijk om de status van mijn bestelling te volgen. De service was echt super snel en efficiënt, waardoor al mijn zorgen weg waren en ik nu echt vertrouwen heb in het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Order of various items

  Mijn ervaring met de bestellingen was over het algemeen positief, maar nu ben ik een beetje terughoudend. Telkens als ik wil betalen, vragen ze op de website mijn identiteitsgegevens en een foto van mijn bankkaart. Dit is niet iets wat ik gewend ben van andere bestelsites en het heeft bij mij wat alarmbellen doen afgaan in verband met mogelijke identiteitsdiefstal. Daardoor voel ik me niet meer comfortabel om nog bestellingen te plaatsen via deze website, wat erg jammer is. Ik hoop dat dit in de toekomst verbeterd kan worden, zodat ik weer met een gerust hart mijn aankopen kan doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugzenden van artikel

  Ik kon het bedrijf niet bereiken om mijn artikel terug te sturen door technische problemen. Gelukkig werd dit later opgelost door de klantendienst en kreeg ik een vriendelijke compensatie aangeboden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foute producten en snelle terugbetaling

  Zoals altijd, krijg ik altijd verkeerde of beschadigde spullen, maar gelukkig heb ik mijn geld teruggekregen zonder enig gedoe. Meestal komen mijn bestellingen vroeger aan dan verwacht, wat echt super is. Maar het valt me op dat ik de bekende "merken" mis in mijn bestellingen, vooral als het over schoenen, kleding en tassen gaat. Waar zijn ze?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mondkapjes besteld

  Ik heb dus mondmaskers besteld die per 10 werden aangeboden in de advertentie. Ik heb twee keer besteld, dus ik had eigenlijk 20 mondmaskers moeten ontvangen. Maar helaas, ik heb er slechts twee gekregen. Wanneer ik hierover een e-mail stuur, krijg ik geen antwoord. Ik heb vriendelijk gevraagd om ofwel de rest van mijn bestelling te ontvangen of mijn geld terug te krijgen, maar het antwoord was niet echt behulpzaam. Er werd gezegd dat er niets mis was met de foto's die ik had gestuurd, behalve dan dat er te weinig mondmaskers op stonden. Dus ik denk dat ik maar beter ergens anders zal bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Item purchase - coole items

  Mijn ervaring met de spullen die ik tot nu toe besteld heb, is echt goed! Ze komen meestal sneller aan dan ik verwacht had. Alleen die ene keer had ik een topje besteld dat er helemaal anders uitzag dan op de foto. Ik heb een foto genomen en mijn klacht gemeld. Binnen 2 dagen kreeg ik een bericht dat het geld terugbetaald zou worden op mijn rekening! Momenteel is er wel een storing, dat heb ik nog nooit meegemaakt, maar ja, dat kan gebeuren! Ik blijf geduldig afwachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente aankoop

  Ik heb onlangs wat spullen besteld via de app en per ongeluk meegedaan aan een wedstrijd om €1 te winnen. En wat denk je? Ik heb effectief gewonnen! Dat was een leuke verrassing! Nu ben ik vooral benieuwd naar de kwaliteit van de spullen en of ze echt origineel zijn. Het zal nog even duren voor mijn bestelling aankomt, maar tot nu toe ben ik optimistisch.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 artikelen besteld, maar slechts 1 ontvangen

  Mijn ervaring met mijn recente aankoop bij jullie was eigenlijk niet zo goed. Jullie zeggen wel dat ik mijn geld terugkrijg als mijn bestelling te laat is, maar dat geldt blijkbaar niet als het product fout is of ontbreekt. Ik wacht nog steeds op de terugbetaling voor het ontbrekende artikel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiele telefoon aangekocht

  Ik voel me echt teleurgesteld over mijn laatste aankoop van een mobiele telefoon op Vova. Na het bestellen kreeg ik een melding van de winkel 'nicegoodshop' dat ik een terugbetaling van €56,37 zou ontvangen. Ik had een rode telefoon besteld met een opslagcapaciteit van 4 + 32GB, perfect voor mijn muziek. Maar helaas heb ik de telefoon nooit ontvangen en ik heb nog steeds geen terugbetaling gezien. Het is echt jammer, want ik dacht dat ik een goede deal had gescoord. Nu lijkt het erop dat ik mijn geld kwijt ben. Ik wil gewoon weten waar mijn telefoon is en wat er misging tijdens de levering. Als een winkel uit China, had ik betere service verwacht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mobiele telefoon 4 + 32GB Rood

  Echt hoor, wie denken ze wel dat ze zijn? Ik bestel een telefoon en dan beginnen ze te zeuren over terugbetaling en het gedoe van 7 tot 14 werkdagen wachten. Dat kan toch niet he!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende bestellingen bij Vova.

  Als een trouwe klant van Vova kan ik zeggen dat ik door de jaren heen al vaak producten heb besteld en altijd heel tevreden was met de service. Onlangs heb ik bijvoorbeeld drie paar schoenen besteld en die werden netjes en op tijd geleverd. Zelfs toen een item niet beschikbaar was na mijn betaling, kreeg ik snel een melding en werd mijn geld correct teruggestort. Ik begrijp niet waarom sommige mensen negatieve beoordelingen geven, want ik heb altijd alleen maar positieve ervaringen gehad met Vova.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apple airpods and Nike shoes

  Zijn die dingen op deze website echt of gewoon te mooi om waar te zijn? Ik snap echt niet hoe ze Apple airpods Pro voor maar 20 euro kunnen aanbieden, terwijl ze normaal vet duur zijn. En die Nike schoenen voor dezelfde prijs, dat klopt toch niet? Ik vertrouw die koopjes niet zo en vraag me af of alles wel echt is, of dat er iets mis is. Ik zou graag een eerlijk antwoord van het bedrijf willen krijgen.


Anderen bekeken ook