Wish

Alle reviews

Wish

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Wish

Wish is een Amerikaans online e-commerce platform dat transanties tussen verkopers en kopers faciliteert. Het platform maakt gebruik van browse technologieën die het winkelen voor elke klant visueel personaliseren in plaats van te vertrouwen op een zoek balk formaat. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Wish lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over Wish
Wish werd opericht in 2010 door Piotr Szulczewski. Hij was een voormalig Google-ingenieur en richtte Wish oorspronkelijk op als een software bedrijf genaamd ContextLogic. In september 2010 ontving ContextLogic 1,7 miljoen dollar aan investeringen en betrok de CEO van Yelp, Jeremy Stoppelman. In mei 2011 nodigde Piotr Szulczweski zijn studie vriend Danny Zhang uit om het bedrijf opnieuw te lanceren als Wish. Het werd gemaakt als een applicatie waarmee shoppers verlanglijstjes van hun favoriete producten kunnen maken voordat ze worden gekoppeld aan verkopers. Wish verdient ook inkomsten met een pay-per-click model door te adverteren op Facebook. 

Producten en diensten van Wish
Op dit moment plaatsen meer dan één miljoen handelaren hun producten op het Wish platform om dan rechtstreeks aan consumenten te verkopen. Hierdoor worden de distributeurs kosten voor de verkopers geëlimineerd en het winkelend publiek krijgt hierdoor goedkope koopwaar. Het grootste deel van de merchandise die via de app beschikbaar is, komt uit China en andere buitenlandse distributeurs. Producten zijn meestal ook kleinere artikelen die goedkoper zijn om te verzenden, geholpen door een overeenkomst tussen China Post en de US Postal Service die de verzend kosten ook nog eens verlaagt voor goederen die minder dan twee kilo wegen. 

Wish biedt express verzending binnen vijf dagen, of in sommige gevallen zes tot acht dagen. Daarnaast hebben ze ook een standaard verzending die twee tot drie weken duurt. Dit is ideaal voor klanten die besparingen belangrijker vinden dan de snelheid van de levering. Wish heeft ook een Wheel of Fortune-achtige game, genaamd Blitz Buy. Deze integreert een gamification laag om consumenten nog eens extra kortingen aan te bieden op de best verkopende artikelen. De Wish applicatie kan worden gedownload op zowel iOS als Android apparaten.

Aanbevelingen, klachten en tips over Wish
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Wish? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Wish op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Wish vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Wish of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Wish nu achter.