Zooplus

Alle reviews

Zooplus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

Zooplus

Heb je een huisdier? Of misschien een paard, cavia, vis, of andere huisvriend? Dan weet je dat je hier heel wat verzorgingsproducten en voedsel voor nodig hebt. Bij Zooplus kan je dit allemaal aankopen in hun webshop. Lees hier op ErvaringenSite eerst de beoordelingen van klanten van hun bedrijf door, zodat je zeker weet dat je hier een goede service en kwaliteitsproducten kan vinden.

Over Zooplus
Zooplus is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich richt op producten voor allerlei dieren. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan dertig landen in Europa, en ook van daarbuiten kunnen mensen er terecht. Je kunt Zooplus bereiken via een contactformulier op de website, waarna je ofwel een e-mail of een telefoontje zal ontvangen. Indien gewenst kun je hen ook rechtstreeks opbellen, of eens proberen via hun sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Zooplus beschikt over een heleboel kwaliteitsmerken, voor hun droogvoer, natvoer en snackmerken.

Producten en diensten van Zooplus
Zooplus is een webshop waar je terecht kan voor allerlei dierenproducten. Voor huisdieren zoals een Hond heb je droogvoer, natvoer, snacks, halsbanden, hokken, kleding, verzorgingsproducten, enzovoort. Voor Katten is dat min of meer hetzelfde, maar natuurlijk heb je ook zaken oals kattenbakvulling, krabpalen en manden. Liever een Knaagdier zoals een cavia, hamster, rat, fret of chinchilla? Geen probleem, ook voor deze diertjes is er allerlei lekkers te koop, net als hooi, stro en speelgoed. Vissen, Vogels en Paarden mag je natuurlijk niet vergeten, en ook deze gewervelde vrienden kunnen hun gading vinden bij Zooplus. Als er iets is met je diertje, kun je bij de apotheek van Zooplus terecht, voor allerlei pillen, medicijnen en andere supplementen. De producten van Zooplus komen van gerenommeerde merken zoals Bonzo, Pedigree, Seresto, Whiskas, Lukullus en Tigerino.

Zodra je iets wil bestellen, kun je gebruikmaken van betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, PayPal, net als vooruit- en achterafbetaling. Eens je bestelling een bepaalde waarde haalt, is de levering hiervan gratis. De levertijd binnen Nederland en België is doorgaans tussen 1 en 4 werkdagen. Via de webshop kun je ook per artikel dat je bestelt punten sparen, zogenaamde zooPoints. Per euro ontvang je een punt. Die kunnen dan worden ingewisseld voor gratis producten in de bonusshop. Zooplus biedt bezoekers van hun website ook een interessante Zoek een dierenarts-functie, waarmee je gratis en snel in heel Nederland een dierenarts in je buurt kan vinden. Er is ook een nieuwsbrief, waarbij je 333 zooPoints ontvangt voor je in te schrijven. Tot slot heeft Zooplus ook een Magazine waarvoor je je kunt inschrijven. Je ontvangt hiermee dan actuele informatie en wetenswaardigheden over allerlei dieren.

Klachten, complimenten en tips voor Zooplus
Koop jij regelmatig jouw dierenproducten bij Zooplus en wil je daar iets over kwijt aan andere mensen die deze online webshop overwegen? Dan kun je hier op ErvaringenSite een review achterlaten. Ben je er tevreden over, geef dan een positieve beoordeling met wat complimentjes. Of denk je toch dat er veel dingen beter kunnen? Dan is het zeker ook mogelijk om een klacht achter te laten. Uit jouw mening kunnen potentiële klanten van deze winkel bepalen of het de moeite is om hier hun aankopen te doen of niet. Schrijf dus zeker een review!