ErvaringenSite

  Ervaringen Zooplus

  Heb je een huisdier? Of misschien een paard, cavia, vis, of andere huisvriend? Dan weet je dat je hier heel wat verzorgingsproducten en voedsel voor nodig hebt. Bij Zooplus kan je dit allemaal aankopen in hun webshop. Lees hier op ErvaringenSite eerst de beoordelingen van klanten van hun bedrijf door, zodat je zeker weet dat je hier een goede service en kwaliteitsproducten kan vinden.

  Over Zooplus
  Zooplus is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich richt op producten voor allerlei dieren. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan dertig landen in Europa, en ook van daarbuiten kunnen mensen er terecht. Je kunt Zooplus bereiken via een contactformulier op de website, waarna je ofwel een e-mail of een telefoontje zal ontvangen. Indien gewenst kun je hen ook rechtstreeks opbellen, of eens proberen via hun sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Zooplus beschikt over een heleboel kwaliteitsmerken, voor hun droogvoer, natvoer en snackmerken.

  Producten en diensten van Zooplus
  Zooplus is een webshop waar je terecht kan voor allerlei dierenproducten. Voor huisdieren zoals een Hond heb je droogvoer, natvoer, snacks, halsbanden, hokken, kleding, verzorgingsproducten, enzovoort. Voor Katten is dat min of meer hetzelfde, maar natuurlijk heb je ook zaken oals kattenbakvulling, krabpalen en manden. Liever een Knaagdier zoals een cavia, hamster, rat, fret of chinchilla? Geen probleem, ook voor deze diertjes is er allerlei lekkers te koop, net als hooi, stro en speelgoed. Vissen, Vogels en Paarden mag je natuurlijk niet vergeten, en ook deze gewervelde vrienden kunnen hun gading vinden bij Zooplus. Als er iets is met je diertje, kun je bij de apotheek van Zooplus terecht, voor allerlei pillen, medicijnen en andere supplementen. De producten van Zooplus komen van gerenommeerde merken zoals Bonzo, Pedigree, Seresto, Whiskas, Lukullus en Tigerino.

  Zodra je iets wil bestellen, kun je gebruikmaken van betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, PayPal, net als vooruit- en achterafbetaling. Eens je bestelling een bepaalde waarde haalt, is de levering hiervan gratis. De levertijd binnen Nederland en België is doorgaans tussen 1 en 4 werkdagen. Via de webshop kun je ook per artikel dat je bestelt punten sparen, zogenaamde zooPoints. Per euro ontvang je een punt. Die kunnen dan worden ingewisseld voor gratis producten in de bonusshop. Zooplus biedt bezoekers van hun website ook een interessante Zoek een dierenarts-functie, waarmee je gratis en snel in heel Nederland een dierenarts in je buurt kan vinden. Er is ook een nieuwsbrief, waarbij je 333 zooPoints ontvangt voor je in te schrijven. Tot slot heeft Zooplus ook een Magazine waarvoor je je kunt inschrijven. Je ontvangt hiermee dan actuele informatie en wetenswaardigheden over allerlei dieren.

  Klachten, complimenten en tips voor Zooplus
  Koop jij regelmatig jouw dierenproducten bij Zooplus en wil je daar iets over kwijt aan andere mensen die deze online webshop overwegen? Dan kun je hier op ErvaringenSite een review achterlaten. Ben je er tevreden over, geef dan een positieve beoordeling met wat complimentjes. Of denk je toch dat er veel dingen beter kunnen? Dan is het zeker ook mogelijk om een klacht achter te laten. Uit jouw mening kunnen potentiële klanten van deze winkel bepalen of het de moeite is om hier hun aankopen te doen of niet. Schrijf dus zeker een review!

  USING ONLINE UPGRADE SHOP with UNLIMITED DIAMOND!! BedWars NEW UPDATE 2021 (Blockman Go)

  Zooplus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zooplus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zooplus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zooplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zooplus actief?

  Zooplus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zooplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.