86% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
marion
De konijnenkooi die ik bestelde was echt van goede kwaliteit en ik was super blij met mijn aankoop. Alleen bij het betalen was ik even in paniek omdat ik vergat om het ordernummer en factuurnummer ...Lees verder
L
Louis
Ik ben al jaren een trouwe klant bij Zooplus en ik ben altijd blij geweest met hun geweldige service. Van voedingsadvies tot een breed assortiment producten, ik ben altijd tevreden geweest. Mijn jo...Lees verder
F
Fien
Ik was niet helemaal tevreden met de communicatie over mijn bestelling, maar na contact met de klantenservice kon ik eindelijk te weten komen wanneer mijn pakket zou worden bezorgd. Het was fijn om...Lees verder
O
océane
Ik ben blij met de correcte levering en de mooie prijzen die worden aangeboden. Maar ik snap niet waarom mijn bestelling soms in twee delen wordt geleverd, met een dag ertussen. Dat lijkt me toch n...Lees verder
B
benjamin
Ik was echt blij met het aanbod en de prijzen van de producten die ik hier al een tijdje bestel. Jammer genoeg had ik wel een minder goede ervaring met de klantendienst toen mijn pakket leek verlor...Lees verder

Reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop konijnenkooi

  De konijnenkooi die ik bestelde was echt van goede kwaliteit en ik was super blij met mijn aankoop. Alleen bij het betalen was ik even in paniek omdat ik vergat om het ordernummer en factuurnummer toe te voegen. Gelukkig loste ik dit snel op door een e-mail te sturen en kreeg ik meteen een code toegewezen. Het probleem was meteen opgelost en ik was opgelucht dat mijn bestelling niet vertraagd zou worden. Ik vond het echt fijn hoe efficiënt en professioneel het bedrijf dit probleem heeft aangepakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voeding voor mijn huisdier

  Ik ben al jaren een trouwe klant bij Zooplus en ik ben altijd blij geweest met hun geweldige service. Van voedingsadvies tot een breed assortiment producten, ik ben altijd tevreden geweest. Mijn jongste hond doet het geweldig op het graanvrije voer dat ik hier bestel en ik vind het leuk dat ik punten kan sparen voor korting en gratis spullen. De levering is altijd snel en ik vind het super dat ze de mogelijkheid bieden om later te leveren vanwege de CO2-uitstoot. Kortom, een geweldig bedrijf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente bestelling

  Ik was niet helemaal tevreden met de communicatie over mijn bestelling, maar na contact met de klantenservice kon ik eindelijk te weten komen wanneer mijn pakket zou worden bezorgd. Het was fijn om te zien dat ze klachten netjes afhandelen, dat geeft me vertrouwen om in de toekomst weer bij hen te bestellen. Ik ben al een aantal jaar een loyale klant van hen en over het algemeen ben ik tevreden met de service die ze bieden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  correcte levering en gunstige prijzen.

  Ik ben blij met de correcte levering en de mooie prijzen die worden aangeboden. Maar ik snap niet waarom mijn bestelling soms in twee delen wordt geleverd, met een dag ertussen. Dat lijkt me toch niet nodig en kan het bedrijf meer kosten. Het zou handiger zijn als dit verbeterd werd, aangezien niet iedereen altijd thuis is om een bestelling te ontvangen en niet iedereen naar een afhaalpunt kan gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voeding voor mijn huisdier

  Ik was echt blij met het aanbod en de prijzen van de producten die ik hier al een tijdje bestel. Jammer genoeg had ik wel een minder goede ervaring met de klantendienst toen mijn pakket leek verloren te zijn. De communicatie via e-mail liep stroef en de mensen aan de telefoon hadden moeite met het Nederlands. Dat heeft helaas mijn beleving met Zooplus wat verpest en ik hoop echt dat ze hun klantendienst in de toekomst verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kattengrit

  Ik vind de service op zich wel goed en snel, maar die koerier behandelt de pakjes echt zo slordig dat ik nu alweer een zak kattengrit heb gekregen die stuk is. Daarom bestel ik niet zo vaak meer, alleen als het echt moet. En het wordt ook niet geleverd waar ik woon, jammer genoeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beschadigd natvoer

  Ik heb hier 12 blikjes natvoer besteld voor mijn oudere katten die vaak ziek worden. Spijtig genoeg waren 4 dozen beschadigd met deuken langs de zijkanten en leken alle blikjes beschadigd te zijn bij het openen. Dit kan leiden tot voedselvergiftiging en is heel gevaarlijk voor mijn katten. Helaas kan ik geen foto's toevoegen om het te bewijzen, dus heb ik de klantendienst gecontacteerd.


Anderen bekeken ook