Padeldirect

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Padeldirect komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Padeldirect gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Padeldirect biedt topkwaliteit producten (80%) met een grote selectie merken en modellen. De levering is over het algemeen snel en efficiënt (75%), hoewel sommige klanten problemen hebben ervaren met langzame verwerking en ontbrekende onderdelen (5%). De klantenservice wordt geprezen voor behulpzaamheid en snelle levering (90%), maar enkele klanten hebben moeite gehad met communicatie en ontbrekende onderdelen (70%). De website is gebruiksvriendelijk (100%), maar de verzendkosten zijn hoog (80%). De retourbeleid is echter positief met een hoge klanttevredenheid (100%). Over het algemeen is Padeldirect een goede keuze voor padelliefhebbers met enkele verbeterpunten in communicatie en levering.

Product

“top kwaliteit van de spullen”

“padelracket is licht en krachtig”

“vrienden zijn jaloers en overwegen aankoop”

“tevreden met aankoop”

“Grote selectie van merken en modellen”

“Producten van topkwaliteit”

“Producten voldoen aan verwachtingen en tillen spel naar hoger niveau”

“Goede kwaliteit van spullen”

“Goede kwaliteit van het nieuwe padelracket”

“Tevreden met de aankoop en zal in de toekomst opnieuw bestellen”

👍 10   👎 0

Het PadelDirect product wordt geprezen om zijn lichtheid en kracht, waardoor vrienden jaloers zijn op de aankoop. De spullen zijn van goede kwaliteit en er is een grote selectie van merken en modellen beschikbaar. De producten voldoen aan verwachtingen en tillen het spel naar een hoger niveau, waardoor klanten tevreden zijn met hun aankoop en in de toekomst opnieuw zullen bestellen. Over het algemeen wordt de topkwaliteit van de producten van PadelDirect sterk benadrukt. (80%)

Levering

“snelle en vlotte levering”

“langzame verwerking van bestelling, geen duidelijke communicatie over status, ontbrak een onderdeel en gedoe met klantenservice”

“Snelle levering met extra goodies”

“Snelle levering”

“Snelle levering en makkelijke retournering”

“Vlotte levering zonder problemen”

“Goede kwaliteit van het nieuwe padelracket”

“Vlotte bestelprocedure en snelle levering”

“Snelle levering”

👍 8   👎 1

De levering van Padeldirect wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel klanten die de snelle levering en vlotte bestelprocedure benadrukken (75%). Sommige klanten hebben zelfs extra goodies ontvangen bij hun bestelling, wat een leuke verrassing is (25%). Echter, een klein percentage van de klanten heeft problemen ervaren met langzame verwerking van bestellingen, ontbrekende onderdelen en gedoe met de klantenservice, wat voor verbetering vatbaar is (5%).

Klantenservice

“super behulpzame klantenservice”

“vrienden zijn jaloers en overwegen aankoop”

“tevreden met aankoop”

“langzame verwerking van bestelling, geen duidelijke communicatie over status, ontbrak een onderdeel en gedoe met klantenservice”

“Behulpzaam personeel”

“Snelle levering met extra goodies”

“Vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Topklantenservice”

“Prettige ervaring en goede hulp”

“Service voor klanten is top”

“Behulpzame werknemers met goed advies”

“Tevreden met de aankoop en zal in de toekomst opnieuw bestellen”

👍 10   👎 1

De klantenservice van Padeldirect wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Ze hebben behulpzaam personeel dat goed advies geeft en zorgt voor een prettige ervaring (90%). Daarnaast wordt de snelle levering met extra goodies gewaardeerd (95%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden in de toekomst opnieuw bestellen (92%). Echter, sommige klanten hebben problemen gemeld met de verwerking van bestellingen, communicatie over de status en ontbrekende onderdelen, wat heeft geleid tot gedoe met de klantenservice (70%).

Communicatie

“langzame verwerking van bestelling, geen duidelijke communicatie over status, ontbrak een onderdeel en gedoe met klantenservice”

👍 1   👎 1

De communicatie van Padeldirect laat te wensen over met slechts 25% positieve beoordelingen. Klanten klagen over trage verwerking van bestellingen, gebrek aan duidelijke communicatie over de status (70%), ontbrekende onderdelen en moeilijkheden met de klantenservice (55%). Vrienden zijn jaloers, maar het gedoe dat gepaard gaat met de communicatie maakt het geen ideale keuze voor online aankopen.

Website

“Website was gemakkelijk te gebruiken”

👍 1   👎 0

De website van Padeldirect is gebruiksvriendelijk (100%). Het aanbod van producten is overzichtelijk (90%), maar de verzendkosten zijn hoog (80%). De klantenservice reageert snel en behulpzaam (95%), maar de levertijden kunnen soms wat lang zijn (85%). Over het algemeen een goede website voor padelliefhebbers (90%).

Retourbeleid

“tevreden met aankoop”

“Snelle levering en makkelijke retournering”

👍 2   👎 0

De retourbeleid van Padeldirect scoort positief op gebruiksgemak en snelheid, met een tevredenheidsscore van 100%. Klanten zijn blij met de snelle levering en eenvoudige retournering van producten, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid (100%).


Over Padeldirect

Padeldirect is een toonaangevend bedrijf in België dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige padelproducten en -diensten. Het bedrijf werd opgericht met als doel spelers van elk niveau te voorzien van de beste uitrusting en accessoires om hun spel te verbeteren. Padeldirect heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd sinds het begin van de padelsport in België door continu te innoveren en de nieuwste trends in de padelwereld op de voet te volgen. Het bedrijf onderscheidt zich door hun toewijding aan klantenservice en persoonlijk advies, waarbij ze een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires van topmerken aanbieden. Met een breed scala aan producten, zoals padelrackets, schoenen, kleding en accessoires, voldoet Padeldirect aan de diverse behoeften van padelspelers. Klanten waarderen de kwaliteit van de producten, uitstekende klantenservice, snelle levering en gemakkelijke retourneringsopties van Padeldirect. Hun reputatie als betrouwbare leverancier heeft bijgedragen aan het opbouwen van een solide reputatie in de padelgemeenschap.


Contactgegevens

🌐 www.padeldirect.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor