Paint Your Life

45 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Paint Your Life komt uit 45 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Paint Your Life gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (32)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Paint Your Life wordt over het algemeen goed beoordeeld. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de geleverde service en het eindresultaat van hun schilderij (100%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over vertragingen in de levering, zoals in het geval van een verjaardagscadeau (75%). Over het algemeen lijken klanten geen grote problemen te hebben met het retourneren van producten.

“Schilderij te laat ontvangen na bestelling voor verjaardag”

“Erg tevreden over het gehele resultaat en de gang van zaken.”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Peter De Clerck - 22 maanden geleden

  • Bestellen gaat vlot, schilderij ontvangen na lange vertraging
  • Lange vertraging in verzending zonder duidelijke communicatie
  • Problemen met verschillende partijen (atelier, inlijster, koerier)
  • Schilderij te laat ontvangen na bestelling voor verjaardag

Edwin van der Poel - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Prachtig schilderij ontvangen en ook nog eens erg snel.
  • Goede afstemming met de kunstenaar over hoe het eruit moet komen te zien.
  • Erg tevreden over het gehele resultaat en de gang van zaken.