Readly

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Readly komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Readly gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van Readly wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel lof voor de efficiënte service en responsiviteit (80%). Sommige klanten merken echter op dat niet al hun wensen worden vervuld, wat voor verbetering vatbaar is (20%).

“goed gedaan”

“Goede service”

“Niet alle wensen worden ingewilligd”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Alexis Tran - 6 maanden geleden

  • breed scala aan muziektijdschriften
  • stopgezet tijdschriften
  • abonnement minder aantrekkelijk
  • goed gedaan

eloïse - 8 maanden geleden

  • Brede keuze aan magazines
  • Voldoende keuze, maar mist specifieke tijdschriften
  • Goede service
  • Niet alle wensen worden ingewilligd