Stanley

22 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Stanley komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Stanley gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het Return Policy van Stanley heeft zowel voor- als nadelen. Positief is dat ze een levenslange garantie bieden op hun producten, wat klanten vertrouwen geeft (100%). Aan de andere kant hebben sommige klanten geklaagd dat ze hun bestelling niet hebben ontvangen en dat de klantenservice niet reageert (50%). Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van een aankoop bij Stanley.

“lifelong warranty nicht eingehalten”

“Kundendienst reagiert nicht”

“Bestelling niet ontvangen”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Hannah - 3 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Gewinde direkt kaputt
  • keine Antwort vom Hersteller
  • Rückmeldung erhalten
  • lifelong warranty nicht eingehalten

Anna - 3 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Kundendienst reagiert nicht

Bosmans - 6 maanden geleden

  • Bestelling niet ontvangen