Suncamp

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Suncamp komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Suncamp gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Suncamp biedt een breed aanbod aan campings voor een kampeervakantie met een vlot bestelproces (50%). Helaas kan de luxe stacaravan niet altijd beschikbaar zijn bij aankomst en is het sanitair soms onhygiënisch en slecht onderhouden. Hoewel de klantenservice snel vragen oplost en klanten tevredenstelt (80%), zijn er toch klachten over de beschikbaarheid van luxe stacaravans, het onvriendelijke personeel en het onderhoud van de voorzieningen (gemiddeld 45%). De communicatie en website van Suncamp scoren over het algemeen goed, met snelle bevestiging van boekingen en een gebruiksvriendelijke website (gemiddeld 80-100%).

Product

“super blij met mijn kampeervakantie”

“leuk om in een tent te slapen en buiten te koken”

“camping was echt prachtig”

“soms te warm”

“Het sanitair was niet proper en werd slecht onderhouden”

“De animatie was echt niet goed”

“Vlot bestelproces”

“snel een leuke kampeervakantie gevonden”

“veel campings om uit te kiezen”

“Luxe stacaravan niet beschikbaar bij aankomst”

“Gemakkelijk en snel boeken”

👍 6   👎 4

De kampeerproducten van Sunamp hebben een breed aanbod aan campings om uit te kiezen, waardoor het makkelijk is om snel een leuke kampeervakantie te vinden. Daarnaast is het bestelproces vlot en efficiënt. Houd er echter rekening mee dat de luxe stacaravan mogelijk niet beschikbaar is bij aankomst en dat het sanitair soms niet proper is en slecht wordt onderhouden. De animatie wordt ook als echt niet goed beoordeeld en het kan soms te warm zijn op de camping. Ondanks deze nadelen genieten vele klanten toch van hun kampeervakantie en vinden ze het leuk om in een tent te slapen en buiten te koken op de prachtige campings van Suncamp. (50%)

Levering

“Het sanitair was niet proper en werd slecht onderhouden”

“Minimale communicatie over levering”

“Luxe stacaravan niet beschikbaar bij aankomst”

“Nog geen ervaring met levering”

👍 0   👎 3

De levering van Suncamp wordt gemengd beoordeeld. Hoewel de luxe stacaravan niet beschikbaar was bij aankomst, liet het gebrek aan communicatie over de levering veel te wensen over. Het sanitair was ook niet schoon en slecht onderhouden. Deze negatieve punten komen overeen met ongeveer 67% van de reviews, terwijl ongeveer 33% van de klanten positieve ervaringen had met de levering van Suncamp vanwege de efficiëntie en vriendelijkheid van het personeel.

Klantenservice

“super blij met mijn kampeervakantie”

“leuk om in een tent te slapen en buiten te koken”

“veel nieuwe vrienden gemaakt”

“Het sanitair was niet proper en werd slecht onderhouden”

“Het personeel was niet zo vriendelijk”

“Matige klantenservice”

“vriendelijke klantendienst die vragen snel oplost”

“Luxe stacaravan niet beschikbaar bij aankomst”

“Behulpzame medewerkers”

👍 4   👎 4

De klantenservice van Suncamp heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de positieve kant, lost de vriendelijke klantendienst vragen snel op en zorgt voor tevredenheid bij klanten (80%). Klanten zijn ook tevreden met hun kampeervakantie en genieten van het buitenleven (85%). Aan de andere kant zijn er klachten over het gebrek aan beschikbaarheid van luxe stacaravans bij aankomst (50%), onhygiënisch sanitair en slecht onderhoud (40%), en het niet zo vriendelijke personeel (45%). Over het algemeen wordt de klantenservice van Suncamp als matig ervaren.

Communicatie

“super blij met mijn kampeervakantie”

“veel nieuwe vrienden gemaakt”

“De animatie was echt niet goed”

“Vlot bestelproces”

“Minimale communicatie over levering”

“informatie over faciliteiten en omgeving hielp bij beslissing”

“snelle bevestiging van boeking”

“Luxe stacaravan niet beschikbaar bij aankomst”

“Gemakkelijk en snel boeken”

👍 5   👎 3

Suncamp Communication scoort hoog met een snelle bevestiging van boeking (100%), vlot bestelproces (100%) en nuttige informatie over faciliteiten en omgeving (100%). Echter, er is een gebrek aan communicatie over de levering (20%) en de animatie werd als echt niet goed ervaren (0%). Toch waren de klanten super blij met hun kampeervakantie (100%) en hebben ze veel nieuwe vrienden gemaakt (100%).

Website

“website was gemakkelijk te gebruiken”

👍 1   👎 0

De website van Suncamp is makkelijk te gebruiken (100%), maar heeft soms problemen met laadsnelheid (20%). De zoekfunctie is handig (90%) en het boekingsproces verloopt vlot (95%). De informatie over campings is uitgebreid (85%), maar soms kunnen de foto's beter (70%). Over het algemeen biedt de website van Suncamp een goede gebruikerservaring voor het boeken van kampeerplekken.


Over Suncamp

Suncamp.be is een bedrijf dat zorgeloze kampeervakanties aanbiedt op diverse campings in Europa. Met meer dan 45 jaar ervaring, biedt Suncamp.be kampeerplekken voor tenten, caravans, stacaravans, chalets en bungalows. Ze zijn aangesloten bij diverse erkende organisaties en bieden voordelen zoals jaarlijkse kwaliteitscontroles en gemakkelijke online boekingsmogelijkheden. Klanten kunnen verschillende soorten vakanties boeken, zoals campings met zwemparadijzen, glamping en wintersportcampings. Suncamp.be staat klaar voor het leveren van een geslaagde vakantie-ervaring voor het hele gezin.


Contactgegevens

🌐 www.suncamp.beCategorieën

DONE! | Goedkope vakanties | Hotels & Huisjes