Suncamp

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Suncamp komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Suncamp gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Suncamp is makkelijk te gebruiken (100%), maar heeft soms problemen met laadsnelheid (20%). De zoekfunctie is handig (90%) en het boekingsproces verloopt vlot (95%). De informatie over campings is uitgebreid (85%), maar soms kunnen de foto's beter (70%). Over het algemeen biedt de website van Suncamp een goede gebruikerservaring voor het boeken van kampeerplekken.

“website was gemakkelijk te gebruiken”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Nicolas - 6 maanden geleden

  • website was gemakkelijk te gebruiken
  • snel een leuke kampeervakantie gevonden
  • veel campings om uit te kiezen
  • oké prijzen
  • informatie over faciliteiten en omgeving hielp bij beslissing
  • vriendelijke klantendienst die vragen snel oplost
  • snelle bevestiging van boeking