Sunny Cars

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Sunny Cars komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sunny Cars gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Sunny Cars wordt over het algemeen goed gewaardeerd door klanten. Positieve aspecten zijn de aandacht voor de staat van de auto bij het ophalen en terugbrengen (80%) en het vermijden van onnodige kosten voor updates en borg (70%).

“Aandacht voor de staat van de auto bij ophalen en terugbrengen”

“Onnodige kosten voor update en waarborg”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Thomas Lejeune - 3 maanden geleden

  • Vlotte afhaling en terugbreng van de auto
  • Professionele controle van de auto
  • Efficiënte communicatie bij ophalen en terugbrengen
  • Aandacht voor de staat van de auto bij ophalen en terugbrengen

A. De Vos - 7 maanden geleden

  • Auto voldeed aan verwachtingen
  • Ophalen en terugbrengen verliep vlot
  • Onnodige kosten voor update en waarborg